Deze NFL-ster gaf een legendarische cameo door in 'There's Something About Mary

Inhoudsopgave:

Deze NFL-ster gaf een legendarische cameo door in 'There's Something About Mary
Deze NFL-ster gaf een legendarische cameo door in 'There's Something About Mary
Anonim

Films uit de jaren 90 hebben een grote rol gespeeld bij het vormgeven van de films van vandaag, en de klassiekers uit het decennium houden na al die tijd nog steeds stand. Natuurlijk zijn sommige van deze films niet zo geweldig als we ons herinneren, maar laten we niet doen alsof films als Pulp Fiction en Toy Story de game niet op meer dan één manier hebben veranderd.

There's Something About Mary is een van de grappigste films uit de jaren negentig en het raakte de juiste toon op weg naar het verdienen van miljoenen. De film bevatte een geweldige cameo, maar oorspronkelijk zou een andere steratleet het optreden krijgen.

Laten we terugkijken op de cameo en zien wat er gebeurde.

'Er is iets met Mary' is een klassieker

Tijdens de jaren '90 werden comedyfans gezegend met een heleboel aanbiedingen die op belangrijke manieren werden beloond terwijl ze aan de kassa geld verdienden. Het decennium had een heleboel grote komische klassiekers, waaronder There's Something About Mary uit 1998.

Met in de hoofdrollen Ben Stiller, Cameron Diaz en Matt Dillon, There's Something About Mary was een briljante film van de gebroeders Farrelly die in elke scène enorm lachte. Er waren talloze regels in de film die citeerbaar waren, en enkele van de beste momenten van de film werden de hoofdbestanddelen van het decennium.

De cast was geweldig met elkaar terwijl ze op het scherm stonden, en dit was een bewijs van de geweldige castingbeslissingen die werden genomen. Ongeacht waar elke persoon zich op dat moment in hun carrière bevond, ze kwamen allemaal samen voor deze film en zorgden voor een optreden dat de tand des tijds heeft doorstaan.

Over casting gesproken, een ander geweldig stuk casting voor deze film kwam dankzij de gedenkwaardige cameo die plaatsvond in het derde bedrijf. Het was een briljante zet van de bemanning, ook al was de man die ze kregen niet hun eerste keuze.

Brett Favre's cameo was goud

Iets over Mary Brett Favre Scene
Iets over Mary Brett Favre Scene

In wat voor filmfans een totale verrassing was, had Brett Favre, de quarterback van de Green Bay Packers, een cameo in There's Something About Mary. Mary had de hele film over haar ex gesproken, maar niemand had kunnen vermoeden dat ze het had over een legitieme NFL-ster.

Favre was in die tijd een gedurfde dynamo en het feit dat hij in de film zat, bleek een enorme boost te zijn voor zijn populariteit, die al torenhoog was. De toekomstige Hall of Fame-speler had al in twee Super Bowls gespeeld voordat de film uitkwam, en won er een voor de legendarische Packers-organisatie.

Mensen waren niet alleen verrast om Favre in de film te zien, maar ze waren ook verbaasd over hoe grappig hij is. Het toonde een heel andere kant van de ster quarterback.

Favre's cameo was legitiem geweldig, maar voordat de legende van Green Bay Packers in de rol werd gegoten, zou een andere NFL-ster de cameo op zich nemen.

Het moest de grote cameo van Steve Young zijn

Dus, welke grote NFL-ster zou oorspronkelijk een cameo hebben in There's Something About Mary? Kom erachter dat het niemand minder was dan de legende van de San Francisco 49ers, Steve Young, die oorspronkelijk was opgenomen in de hitfilm.

In die tijd was Young een absolute stud, en na het overnemen van Hall of Famer Joe Montana, draaide Young een eigen Hall of Fame-carrière. Hij was een hot item en Hollywood wilde een deel van de actie.

De gebroeders Farrelly spraken over het casten van de rol met Rich Eisen en zeiden: "[Nadat Bledsoe het had afgewezen] gingen we naar Steve Young. En Steve Young belde op een dag en zei: 'Dat is het grappigste script dat ik ooit heb Maar ik kan het niet doen, want als ik het doe, heeft het een R-classificatie, en ik weet dat alle Mormoonse kinderen binnensluipen en daar zou ik me niet goed bij voelen.' Sta op man … toen gingen we naar Favre.”

Praat over een meevaller voor Favre, die als derde op Farrelly's lijst in de film verscheen. Drew Bledsoe, de oorspronkelijke keuze, heeft spijt betuigd over het afwijzen van de rol.

"Het is een van mijn grote spijt in het leven dat ik die rol niet heb gespeeld. Ik weet dat de film een succesvolle run zou hebben gehad als ik erin had gezeten. Als ik die rol had gespeeld in plaats van Brett, hadden we we hebben het over Academy Awards en al die dingen, "zei hij.

Brett Favre profiteerde van zijn kans en haalde het meeste uit zijn cameo in een van de grappigste films uit de jaren negentig.

Aanbevolen: