De 9 meest iconische SNL-schetsen van Pete Davidson

Inhoudsopgave:

De 9 meest iconische SNL-schetsen van Pete Davidson
De 9 meest iconische SNL-schetsen van Pete Davidson
Anonim

Hoewel Pete Davidson een reputatie heeft opgebouwd voor het daten van wereldberoemde vrouwelijke beroemdheden, werd hij aanvankelijk beroemd als komiek. Voordat hij met Kim Kardashian uitging of zich verloofde met Ariana Grande, werd Davidson een belangrijk castlid op Saturday Night Live.

Na te zijn uitgebracht op SNL in 2014, maakten Davidsons eigenzinnige maar herkenbare persoonlijkheid en natuurlijke komische karbonades de bescheiden nieuwkomer meteen een favoriet bij de fans. Davidson bracht een unieke hilariteit in de show en trad op in enkele hilarische sketches, samen met grote beroemdheden en komieken. Gezien zijn succes op de show, waren fans geschokt en bedroefd toen Davidson aankondigde dat hij SNL in 2022 zou verlaten. De komiek vertelde Gold Derby dat hij besloot zijn zevenjarige contract met de show niet te verlengen, maar merkte een algehele positieve ervaring op- vooral tijdens het afgelopen seizoen.

Het nieuws van het vertrek van Davidson bij SNL heeft ervoor gezorgd dat fans herinneringen ophalen aan hun favoriete momenten uit zijn tijd in de show. Blijf scrollen om negen van Pete Davidsons meest iconische SNL-schetsen te zien.

9 Carrièredag

Deze 2018-schets bewijst dat het soms hilarisch is om karakters te breken dan je aan het script te houden. In Career Day speelt Adam Driver Abraham H. Parnassus, een overdreven intense oliebaron en Mordecai's (Pete Davidson) vader. De buitensporige prestaties van de coureur zorgden ervoor dat pro, Pete Davidson, afweek van het script en het karakter volledig brak. De oprechte reactie van de komiek op Driver maakte de sketch dubbel grappig en populair - met meer dan 20 miljoen views op YouTube.

8 Docentenproef

Teacher Trial is misschien meer berucht dan iconisch, maar het zal zeker niet worden vergeten. De schets van 2016 beeldde een ongepaste relatie uit tussen een mannelijke student en een vrouwelijke leraar. De grap was dat de student - gespeeld door Davidson - trots was op en geprezen om de relatie. Davidson gaf een humoristische uitvoering, maar de sketch werd beroemd om zijn controverse, niet om zijn hilariteit. Sommige kijkers waren van mening dat Teacher Trial een toondove behandeling van verkrachting was. Toch kreeg de schets een vervolg.

7 Tsjaad

In Davidsons langstlopende en meest bekende sketchserie speelde hij de monosyllabische en onverstoorbare kerel, Chad. Het personage - dat alleen maar "oké" zegt - is geschreven als een overdreven parodie op Davidsons eigen chill-energie. De SNL-schrijvers vonden het geweldig om Chad in elk denkbaar scenario te plaatsen, van een horrorfilm tot een drag-make-over met RuPaul. Met 11 schetsen over vijf jaar, volgens Vanity Fair, definieerde Chad de tijd en erfenis van Davidson gedeeltelijk op SNL.

6 korte films

Hoewel SNL bekend staat om zijn schetsen, produceert de show ook een aantal behoorlijk pakkende liedparodieën. In Short-Ass Movies rapte Davidson over films die tegenwoordig te lang zijn en verlangde hij openlijk naar de terugkeer van 90 minuten durende films zoals Evil Dead. Het nummer was gevuld met hilarische regels en culturele verwijzingen. Volgens The New York Post inspireerde de referentiële parodie zelfs een Netflix-categorie van 'Films onder de 90 minuten'.

5 droge vrijdagen

Dry Fridays toont een groep studenten die gedwongen zijn een niet-alcoholisch evenement bij te wonen omdat ze betrapt waren op drinken in de slaapzalen. Wanneer iedereen zijn wilde drinkverhalen deelt, schokken de steeds buitensporigere verhalen van een student iedereen. Terwijl gastster Kristen Stewart de show stal, brachten Davidsons overdreven reacties en gezichtsuitdrukkingen op Stewarts lijnen de schets naar een nieuw niveau van hilariteit. Aanvankelijk direct achter Stewart in beeld geplaatst, maakte Davidson de perfecte stand-in voor het publiek voor de iconische schets.

4 Stu

Davidson's kerstthema-parodie op het lied van Eminem, Stan, was perfect. In Stu stuurt Davidson de kerstman steeds intensere brieven waarin hij vraagt om een PS5 voor Kerstmis en wordt woedend als hij geen antwoord krijgt. De parodie wordt nog absurder gemaakt met discozang van Kate McKinnon en een Elton John-optreden van Bowen Yang. De iconische schets wordt afgesloten met een cameo van de echte Slim Shady, Eminem, die een PS5 van Santa heeft gekregen.

3 Weekendupdate: Pete Davidson op Staten Island

YouTube video player

YouTube video player
YouTube video player

Het iconische voormalige Weekend Update-duo van Ben Stiller en Bill Hader, als Stefon, ontmoette zijn gelijke met Colin Jost en Pete Davidson. De twee inwoners van Staten Island hadden een onberispelijke komische verstandhouding. In een bijzonder hilarisch fragment debatteerde Davidson met Jost over waarom hun gedeelde howtown hem leek te haten. "Als ik moest raden, is het misschien iets dat ik ooit in een interview heb gezegd, dat ik wenste dat toen orkaan Sandy Staten Island had getroffen, het de klus had geklaard", concludeerde Davidson.

2 Jasmine en Aladdin

In een iconische sketch met terugwerkende kracht deelden Davidson en Kim Kardashian een kus op het scherm als Aladdin en prinses Jasmine. De rol was een droomrol voor Kardashian, die van de prinses hield en zich voor twee halloweens als haar had verkleed. Hoewel de sketch hilarische grappen maakte over de verschillende sociale statussen van Aladdin en Jasmine, werd het pas echt iconisch nadat het onwaarschijnlijke duo begon te daten. Zelfs nadat het paar uit elkaar ging, bleef deze schets een deel van de entertainmentgeschiedenis als hun eerste openbare kus.

1 Rap Rounttable

Rap Roundtable is waarschijnlijk Davidsons meest iconische en grappigste sketches aller tijden. In de sketch spelen Davidson en Timothee Chalamet Soundcloud-rappers die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek over de kunst van rap. De andere artiesten proberen de Soundcloud-rappers serieus te nemen, maar dat lukt niet. In mogelijk een van de grappigste SNL-clips ooit, voeren Davidson en Chalomet hun komisch vreselijke lied uit en zelfs Chalomet kan zijn lach niet inhouden, omdat hij zijn gezicht moet bedekken om te voorkomen dat hij zijn karakter verbreekt.

Aanbevolen: