Barbie Ferreira verlaat 'Euphoria' & Sam Levinson is mogelijk de schuldige

Inhoudsopgave:

Barbie Ferreira verlaat 'Euphoria' & Sam Levinson is mogelijk de schuldige
Barbie Ferreira verlaat 'Euphoria' & Sam Levinson is mogelijk de schuldige
Anonim

Euphoria's seizoen drie zou pas volgend jaar uitkomen en er is niet veel bekend over de verhaallijn. Maar één ding is bevestigd: een van de hoofdpersonen van de show zal niet terugkeren, aangezien Barbie Ferreira de hitshow verlaat.

Barbie – die de afgelopen twee seizoenen middelbare scholiere Kat Hernandez speelde, onthulde op Instagram dat ze afscheid neemt van de rol.

"Na vier jaar het meest speciale en raadselachtige personage Kat te hebben mogen belichamen, moet ik met tranen in mijn ogen afscheid nemen", deelde ze op haar Instagram-verhaal naast fanart van Kat. "Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar kunnen zien zoals ik deed, en dat ze je vreugde heeft gebracht om haar reis naar het personage dat ze nu is te zien," vervolgde ze.

Barbie hield niet van Kate's verhaallijn in seizoen 2

Barbie's vertolking van Kat maakte het personage meteen een favoriet bij fans na het eerste seizoen. Kat werd geïntroduceerd als een muisachtige tiener met een maatje meer die haar lichaam en seksualiteit leert accepteren nadat ze zich verdiept heeft in de controversiële wereld van cammen.

De verhaallijn van seizoen twee werd echter bekritiseerd omdat ze niet trouw bleef aan het karakter van Kat. Afgaand op de lichaamspositieve verhaallijn van het eerste seizoen, werd Kat een slechterik nadat ze had gelogen over een terminale ziekte om het uit te maken met haar vriend, over wie ze ontgoocheld raakte omdat ze hem te aardig vond.

Het zijn niet alleen de fans die teleurgesteld waren door Kat in het tweede seizoen. Barbie had naar verluidt een hekel aan het verhaal van haar personage, wat leidde tot een botsing tussen haar en Euphoria's maker Sam Levinson.

Euphoria's maker heeft Barbie eruit geduwd

Sinds het tweede seizoen eerder dit jaar debuteerde, zijn er geruchten geweest over de controversiële werkrelatie van Barbie met Sam.

In februari meldde The Daily Beast dat "een handvol productiebronnen" bevestigde dat Barbie minstens twee keer van de Euphoria-set was gelopen. Bovendien liep ze naar verluidt ook een blessure op nadat ze haar enkel had gedraaid tijdens het filmen van aflevering vier.

Een bron dicht bij de productie vertelde echter aan E! Nieuws dat er nooit een vete is geweest tussen Barbie en Sam, hoewel vertegenwoordigers van de celebs weigerden commentaar te geven.

Barbie is niet de enige Euphoria-ster die naar verluidt problemen heeft met de maker. Zowel Sydney Sweeney als Minka Kelly hebben onthuld dat ze Sam hebben gevraagd om enkele naaktscènes uit het script te verwijderen nadat ze zich ongemakkelijk voelden. Bovendien zijn meerdere acteurs gewond geraakt tijdens het filmen, waaronder Zendaya, die zei dat ze schaafwonden en blauwe plekken had opgelopen na het filmen van de interventiescène van haar personage Rue.

Aanbevolen: