Wie is de ex van Anne Heche, James Tupper?

Inhoudsopgave:

Wie is de ex van Anne Heche, James Tupper?
Wie is de ex van Anne Heche, James Tupper?
Anonim

Ellen DeGeneres was een van de eerste mensen die haar medeleven betuigde aan degenen die het dichtst bij Anne Heche stonden, na de tragische dood van de Men in Trees-actrice. Op haar Twitter-pagina plaatste Ellen een condoleancebericht met de tekst: "Dit is een trieste dag. Ik stuur Anne's kinderen, familie en vrienden al mijn liefde."

Het was een oprecht eerbetoon, hoewel sommige mensen de tv-persoonlijkheid beklaagden omdat ze niet meer in het openbaar door de tragedie waren getroffen. Ellen en Heche hadden eind jaren negentig een aantal jaren een relatie, al liep het niet helemaal goed tussen hen.

Heche heeft naar verluidt Ellen in 2000 gedumpt en is getrouwd met een cameraman genaamd Coleman Laffoon. De actrice had Laffoon ingehuurd voor een documentaire getiteld Ellen DeGeneres: American Summer die ze op dat moment regisseerde.

De twee zouden in 2009 gaan scheiden, maar niet voordat ze in 2002 een zoon kregen genaamd Homer Laffoon.

Na haar splitsing van Laffon heette Heche's volgende vlam James Tupper, met wie ze de laatste langdurige relatie van haar leven had.

9 James Tupper is ook een acteur

Net als Anne Heche is James Tupper een acteur met een behoorlijke staat van dienst in Hollywood. Hij begon in 2000 in de industrie te werken, toen hij te zien was in een aflevering van Time of Your Life, een tienerdramaserie die werd uitgezonden op Fox.

Tuppers acteerportfolio strekt zich uit tot een paar off-Broadway-producties, zoals After the Rain en An Actor Prepares.

8 James Tupper's onderwijsachtergrond

James Tupper werd geboren in de gemeente Halifax in Nova Scotia, Canada. Hij studeerde acteren tijdens zijn postdoctorale studie aan de Concordia University in Montreal.

De toekomstige ster verhuisde naar de Verenigde Staten om zijn acteercarrière voort te zetten en zijn opleiding voort te zetten, aangezien hij een masterdiploma behaalde aan de Rutgers University in New Jersey.

7 Wat zijn de meest iconische schermrollen van James Tupper?

James Tupper's gezicht is misschien wel het meest synoniem met het personage Jack Slattery in ABC's romantische comedy-dramaserie Men in Trees uit het midden van de late jaren 2000. Hij genoot van een terugkerende rol als onderdeel van de Grey's Anatomy-cast in seizoen 7 van de show.

Tupper staat ook bekend om zijn hoofdrol in Revenge, het medische drama Mercy op NBC, evenals HBO's Big Little Lies.

6 Hoe hebben James Tupper en Anne Heche elkaar ontmoet?

Anne Heche en James Tupper's paden kruisten elkaar voor het eerst toen ze allebei een hoofdrol kregen in Men in Trees. Heche speelde een relatiecoach, auteur en radiopresentator genaamd Marin First, terwijl Tuppers personage Jack een van haar liefdesbelangen was.

Het paar zou later ook schitteren in Aftermath, een Canadese sciencefictiondramaserie die één seizoen duurde op Syfy. Ze speelden een getrouwd stel genaamd Karen en Joshua Copeland.

5 James Tupper was ook ooit getrouwd vóór zijn relatie met Anne Heche

Net als Anne Heche liep James Tupper ook een keer door het gangpad voordat ze verliefd werden. De Joe Dirt-ster zei in 2001 "I do" tegen collega-acteur Katherine Mayfield, en hun huwelijk duurde ongeveer zes jaar tot hun scheiding in 2007.

Mayfield is niet zo'n ervaren acteur als Tupper en Heche, met haar enige credits in twee speelfilms, van 1988 en 1989.

4 Hoeveel kinderen hadden James Tupper en Anne Heche samen?

Na de geboorte van Homer Laffoon uit haar vorige relatie, kreeg Anne Heche ook een zoon met James Tupper. Atlas Heche Tupper werd geboren in maart 2009.

Atlas is tot nu toe het enige kind van Tupper en Heche heeft ook nooit andere kinderen na hem gehad.

3 Anne Heche en James Tupper gingen uit elkaar in 2018

Na ongeveer een decennium samen hebben Anne Heche en James Tupper in 2018 uiteindelijk de tijd genomen voor hun relatie.

In een gezamenlijke verklaring met Tupper aan PEOPLE zei Heche: “Relaties veranderen en groeien; daar nemen we de tijd voor. We geven heel veel om elkaar en zijn van plan om onze twee prachtige jongens in liefde en harmonie verder op te voeden. Bedankt dat je ons privacy hebt gegeven terwijl ons gezin evolueert.”

2 Zijn Anne Heche en James Tupper met andere mensen uitgegaan na hun scheiding?

In de vier jaar of zo sinds zijn breuk met Anne Heche, heeft James Tupper geen andere publiekelijk bekende relaties gehad.

Heche was aan de andere kant gekoppeld aan romantische betrokkenheid met haar The Vanished co-ster, Thomas Jane. Vlak voordat ze stierf, zou ze huidverzorgingsondernemer Peter Thomas Roth hebben gezien.

1 Wat heeft James Tupper gezegd over het overlijden van Anne Heche?

Toen Anne Heche na een auto-ongeluk in het ziekenhuis belandde, plaatste James Tupper een foto van haar met hun zoon op Instagram. De foto ging vergezeld van een bijschrift dat luidde: “Gedachten en gebeden voor deze mooie vrouw, actrice en moeder vanavond anneheche ? we houden van je."

Na haar overlijden rouwde Tupper samen met Heche's familie en vrienden om haar. Hij deelde nog een foto met het onderschrift: “hou voor altijd van je?”

Aanbevolen: