Getrouwd op het eerste gezicht': de reden waarom Johnny & Bao het lang vol zal houden

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': de reden waarom Johnny & Bao het lang vol zal houden
Getrouwd op het eerste gezicht': de reden waarom Johnny & Bao het lang vol zal houden
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Married At First Sight van woensdag 4 augustus 2021 worden hieronder besproken!

Married At First Sight is hot, en nu onze in Houston geboren koppels eindelijk in het huwelijksbootje stappen, houden fans nauwlettend in de gaten welke van de vijf koppels ze denk dat het op de lange termijn zal lukken.

Terwijl fans getuige waren van Brett en Ryan en Jose en Rachel die hun "I do's" zeiden, lijkt het alsof hun romances echt goed beginnen, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor Myrla en Gil, die kijkers denk dat hij de huwelijksreis niet eens zal halen.

Hoewel koppels op MAFS na de show uit elkaar gaan, lijken Johnny en Bao niet een van hen te zijn! Het duo, die elkaar kenden voor hun huwelijk, lijkt een veelbelovend stel, en fans denken dat dit ene ding hen op de lange baan zal houden.

Johnny & Bao zeggen 'ik doe'

Eerder dit seizoen maakten fans kennis met Johnny en Bao! Hoewel het paar elkaar al kende voor hun huwelijk, leren ze steeds meer over elkaar als man en vrouw, en de zaken gaan zeker omhoog.

Nadat ze hun "I do's" hadden gezegd tijdens een traditionele Chinese ceremonie, werden fans meteen verliefd op het echtpaar Married At First Sight en beweerden dat ze het doorbraakduo van het seizoen waren, en we zijn het daar absoluut mee eens.

"Bao & Johnny's sfeer is schattig. Stel ons niet teleur jullie twee! Jullie zijn de sterkste uit de poort tot nu toe ", reageerde een fan op Twitter. Aangezien de twee tot de weinigen behoren die het moeiteloos met elkaar hebben kunnen vinden, hopen fans dat er niets zal zijn dat hen ervan weerhoudt om verliefd op elkaar te worden.

Aangezien een paar andere stellen hun problemen hebben hoesten Myrla en Gil hoesten, bewijzen Bao en Johnny dat trouwen op het eerste gezicht niet zo gek is als het klinkt!

Tijdens de aflevering van vanavond hebben Jose en Rachel ook de knoop doorgehakt, en hoewel Rachel in het verleden was verbrand na haar eerste huwelijk, lijkt het alsof de twee een paar hobbels hebben om over te komen voordat ze een echte connectie maken.

Wat Brett en Ryan betreft, fans zijn ook voor hen, maar als het op hun gesprekken aankomt, wezen kijkers erop dat dingen een beetje … geforceerd lijken! Nou, dat lijkt niet het probleem te zijn voor Bao en Johnny, die niet alleen chemie hebben, maar ook heel goed met elkaar omgaan.

In de ep van vanavond. Bao gaf zelfs toe een oogje op Johnny te hebben gehad en beweerde dat ze altijd al van hem hield, waardoor Johnny en kijkers thuis in zwijm vielen alsof je het niet zou geloven!

Bao's verliefdheid is niet alleen een bepalende factor in het feit dat deze twee fanfavorieten zijn, maar ze opent zeker nog veel meer, vooral na de sportangst die plaatsvond toen Johnny zijn voorliefde voor atletiek onthulde.

Communicatie is echt de sleutel

Terwijl Bao en Johnny het met elkaar eens zijn in tegenstelling tot andere Married At First Sight-koppels, wijzen fans erop dat er één ding is dat de twee laten zien dat geen ander stel is, en dat is communicatie!

"Ik vind Bao en Johnny heel leuk samen. Ze communiceren heel goed", schreef een kijker op Twitter. Aangezien de twee dezelfde waarden, overtuigingen en persoonlijkheden delen, was het geen verrassing dat de keuze van de expert behoorlijk goed bleek te werken.

Na hun huwelijksceremonie konden Johnny en Bao gemakkelijk met elkaar praten, wat bewees dat ze zonder ongemakkelijke momenten van hun sokken kunnen praten; iets wat fans alleen in Michaela en Zack hebben gezien.

"Bao en Johnny zijn het enige stel dat gesprekken voert die stromen", deelde een kijker mee, en een waarheidsgetrouwere verklaring had niet kunnen worden afgelegd. Het paar heeft niet alleen moeite gedaan om echt met elkaar te communiceren, maar fans merken nu al hoe gemakkelijk het was voor Bao en Johnny in vergelijking met de rest van de groep.

Nou, de zaken werden alleen maar beter tussen de twee toen Johnny openhartig begon over zijn liefdestaal, iets dat heel goed is als het gaat om relaties. Bao begon niet alleen in te spelen op Johnny's liefdestaal, maar ook zij stelt zich steeds meer open.

Wat hun gesprekken betreft, stellen Bao en Johnny de moeilijke vragen, maar dat is wat kijkers beweren dat ze hen op weg helpen naar een succesvol huwelijk. Uit onderwerpen die te maken hebben met geld, familie en liefdestalen, is het duidelijk dat het goed gaat met Bao en Johnny, en met een connectie als deze is het geen schok als ze het op de lange termijn redden.

Aanbevolen: