Wie is de vrouw van Joey Lawrence, Samantha Cope?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Joey Lawrence, Samantha Cope?
Wie is de vrouw van Joey Lawrence, Samantha Cope?
Anonim

'90-ster Joey Lawrence en zijn verloofde Samantha Cope zijn getrouwd! De twee stapten in het huwelijksbootje tijdens een intieme buitenceremonie op 1 mei 2022 in de Temecula Creek Inn in Temecula, Californië. Het huwelijk werd bijgewoond door Joey en Samantha's goede vrienden en familie, waaronder Joey's broers Matt en Andy Lawrence.

Joey en Samantha verloofden zich in augustus 2021, een jaar na hun ontmoeting op de set van een Lifetime-film. Hun huwelijk komt in de nasleep van de scheiding van Joey Lawrence van Chandie Yawn-Nelson, met wie hij 15 jaar getrouwd was en deelt twee dochters, Charleston Lawrence en Liberty Grace Lawrence. Joey was eerder getrouwd met de Canadese popartiest Michelle Vella tussen 2002 en 2005, waardoor Samantha de derde vrouw van Joey Lawrence aan het hoofd was. Hier is alles wat we weten over de nieuwe vrouw van de productieve acteur.

8 Samantha Cope groeide op in S alt Lake City

Samantha Cope werd geboren op dinsdag 5 mei 1987 in een schilderachtig christelijk gezin. Cope bracht haar vormende jaren door in S alt Lake City, Utah, en ging naar een plaatselijke privéschool.

Samantha Cope houdt haar familie liever buiten de schijnwerpers en heeft geen details over haar ouders en broers en zussen onthuld.

7 Wie zijn de vrienden van Samantha Cope?

Samantha Cope brengt graag tijd door met haar hechte vriendenkring. Vanuit haar posts op sociale media staat Samantha ongelooflijk dicht bij Hallmark-ster Jen Lilley.

Na haar intieme huwelijk met Joey Lawrence, plaatste Cope een hartverwarmende foto van zichzelf en haar nieuwe echtgenoot in hun trouwkleding, waarop Lilley antwoordde: Zo zo zo zo blij voor jullie allemaal! als de baby niet op elk moment onderweg was, zou ik er zo zijn geweest. Ik houd van je! Je verdient al het geluk en de vreugde van de wereld!!”

6 Samantha Cope is een actrice

Net als haar man Joey Lawrence is Samantha Cope een acteur. Hoewel Cope niet veel grote acteerrollen heeft gespeeld, heeft ze de kans gehad om in verschillende succesvolle producties te verschijnen. Fans herkennen Cope misschien als Brooke uit het HBO-drama Insecure.

Cope is ook te zien in verschillende films, waaronder An Organised Killer, Revenge for Daddy en Storage Locker 181. Cope heeft ook kleine rollen gespeeld in een aantal spraakmakende tv-shows, waaronder Body of Proof, NCIS, NCIS: Los Angeles en Hannah Montana.

5 Hebben Samantha Cope en Joey Lawrence samengewerkt?

Samantha Cope en Joey Lawrence hebben aan verschillende projecten samengewerkt. Het stel ontmoette elkaar op de set van My Husband's Secret Brother, een film uit 2021 geregisseerd en geproduceerd door Joey Lawrence en zijn broers.

Samantha Cope heeft een aanzienlijke emotionele waarde gehecht aan de Lifetime-film. In september 2021 plaatste de actrice een promotiefoto van de film met het bijschrift: "MyHusbandsSecretBrother (oorspronkelijk getiteld "Deadly Deed") zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Het was de film die me naar mijn toekomstige echtgenoot leidde.”

4 Samantha Cope en Joey Lawrence delen een liefdestaal

Professioneel acteren is niet het enige dat Samantha Cope en Joey Lawrence gemeen hebben. Joey Lawrence gelooft dat Samantha Cope zijn liefdestaal deelt, wat verklaart waarom ze zo moeiteloos communiceren.

Een paar dagen voorafgaand aan hun intieme huwelijk sprak Joey met mensen over zijn overeenkomsten met Samantha en zei: "Ik heb iemand die gelijkgestemd is en dezelfde liefdestaal heeft en we communiceren op dezelfde manier. Dat is super belangrijk. En ik ben zo dankbaar."

3 Samantha Cope is een hondenliefhebber

Hoewel professioneel acteren een aanzienlijk deel van Samantha Cope's tijd in beslag neemt, vindt ze nog steeds tijd om haar kleine hondenfamilie op te voeden. De zelfverklaarde hondenmoeder is ongelooflijk gepassioneerd over de zorg voor haar hondenvrienden.

Cope's diepe liefde voor honden was duidelijk op Nationale Hondendag toen ze een foto van zichzelf op Instagram plaatste met het bijschrift: Honden geven niet om je carrièrestatus, hoeveel geld je verdient of je politieke opvattingen. Ze geven om hoe je ze behandelt. Ze vinden het belangrijk dat je voor hen opkomt en op hun beurt komen zij voor jou opdagen.”

2 Samantha Cope draait helemaal om positiviteit

Samantha Cope besteedt een deel van haar tijd aan het verspreiden van positiviteit op sociale media. Cope's sociale media zijn bezaaid met hartverwarmende berichten die haar volgers aanmoedigen om hun dromen te volgen en het leven met optimisme te benaderen.

In één bericht schrijft Cope: Volg je hart en weet dat als het voor jou bedoeld is, het van jou zal zijn. Blijf ernaar streven om je leven authentiek te leven, zelfs als je zwaar bekritiseerd wordt.”

1 Wat zijn de hobby's van Samantha Cope?

Samantha Cope houdt van paardrijden in haar vrije tijd. Kort voor haar huwelijk met Joey Lawrence plaatste Samantha een video van een paardenranch op haar Instagram met het bijschrift: "paarden zijn mijn gelukkige plek."

Cope vindt het ook leuk om nieuwe steden te bezoeken om nieuwe hondenvrienden te maken. De actrice is van mening dat het "het beste deel van het bezoeken van nieuwe steden het ontmoeten van alle nieuwe honden is." Haar sociale media zijn doordrenkt met berichten over de vele hoektanden die ze tijdens haar reizen heeft ontmoet.

Aanbevolen: