Lily-Rose Depp vocht tegen een vreselijke ziekte

Inhoudsopgave:

Lily-Rose Depp vocht tegen een vreselijke ziekte
Lily-Rose Depp vocht tegen een vreselijke ziekte
Anonim

Tijdens de extreem lange carrière van Johnny Depp stonden zijn romantische relaties enorm in de schijnwerpers. Sinds het uiterst controversiële huwelijk van Depp en Amber Heard tot veel negatieve krantenkoppen leidde, zijn veel mensen vergeten dat Johnny in het verleden relaties had met andere beroemde vrouwen. Ondanks alle mensen waarmee Depp te maken heeft gehad, moet zijn belangrijkste relatie die met Vanessa Paradis zijn. De tijd van Depp en Paradis samen resulteerde immers in de geboorte van hun dochter Lily-Rose.

Sinds Lily-Rose Depp de dochter is van een grote filmster en een beroemde Franse zangeres, model en acteur, hebben veel mensen altijd aangenomen dat ze een gemakkelijk leven heeft. Hoewel het duidelijk is dat Lily-Rose zich nooit zorgen heeft hoeven maken over zaken als geld, heeft iedereen zijn eigen problemen. Het blijkt bijvoorbeeld dat Lily-Rose een ernstige ziekte had, hoewel de meeste van haar fans geen idee hebben dat dat het geval was.

Bijgewerkt op 23 augustus 2022: Sinds de opening over haar strijd met een eetstoornis, kan ze zich volledig aan haar werk wijden met minder druk op haar schouders. Dit jaar werkte ze samen met Chanel als woordvoerder en influencer en werd ze ingehuurd voor drie aankomende producties. De serie The Idol is momenteel in postproductie, The Governness is een film in pre-productie en Moose Jaws is een nieuw project dat onlangs werd aangekondigd en waarin ze werd gecast.

Lily-Rose Depp's strijd met anorexia

In deze tijd is het geen geheim dat iedereen die beroemd is, te maken heeft met de meedogenloze blik van het publiek. Als een ster bijvoorbeeld het verkeerde zegt, kan dat ertoe leiden dat hun carrière en leven worden gedecimeerd. Lily-Rose Depp werd zelfs een keer bijna geannuleerd na beschuldigingen van racisme. Gelukkig voor haar kwamen Lily-Rose's vrienden haar te hulp en mensen realiseerden zich dat er bewijs was om de beschuldiging tegen haar te staven.

Helaas is het bekend dat veel vrouwelijke sterren de afgelopen jaren te maken hebben gehad met eetstoornissen. Natuurlijk is het een goede zaak dat veel van die beroemdheden die dat hebben meegemaakt, bereid zijn om hun strijd te bespreken, zodat andere mensen weten dat ze niet alleen zijn. Aan de andere kant is het buitengewoon jammer dat zoveel beroemdheden hebben geworsteld met eetstoornissen, en het lijkt zo goed als zeker dat de harde schijnwerpers waar ze onder staan daarbij een grote rol spelen.

Natuurlijk hebben beroemdheden met veel meer te maken dan alleen de angst om geannuleerd te worden. Veel mensen hebben bijvoorbeeld de behoefte om de manier waarop beroemdheden eruitzien op de hardst mogelijke manier te beoordelen. Gezien het feit dat Lily-Rose Depp beroemd werd tijdens haar late tienerjaren, en dat is een kwetsbare tijd in iemands leven, moet het omgaan met dat soort oordeel buitengewoon moeilijk zijn geweest. Bovendien weet iedereen dat de lichamen van vrouwen veel strenger worden beoordeeld dan die van mannen, dus de verwachtingen die Lily-Rose moet hebben gevoeld om ze waar te maken, zijn bijna onmogelijk.

Toen Lily-Rose Depp op de cover van French Elle verscheen, moest dat een belangrijk moment in haar carrière en leven zijn. Het is tenslotte heel wat om uitverkoren te worden om de omslag van zo'n grote publicatie te sieren. In haar geval was het om een andere reden belangrijk om gedekt te worden door de Franse Elle: Lily-Rose sprak over haar strijd met anorexia en hoe moeilijk het is om voor het eerst in het openbaar met de ziekte om te gaan.

“Het doet veel pijn en maakt me depressief, omdat ik veel energie heb gestoken in het bestrijden van de ziekte. Ik was veel jonger, toen ik met anorexia werd geconfronteerd, was het erg moeilijk om ermee om te gaan. Iedereen die bekend is met dit probleem, weet hoe moeilijk het is om terug te keren naar een normaal leven.”

Lily-Rose Depp had opnieuw ernstige gezondheidsproblemen na een E. Coli-infectie

Eind 2020 ontving Johnny Depp de inaugurele Rhonda's Kiss Healing and Hope Award voor zijn steun aan kankerpatiënten in nood. Tijdens zijn dankwoord sprak Depp over het bezoeken van zieke kinderen die met de ziekte te maken hebben in het ziekenhuis en zich kunnen inleven in hun ouders. Zoals Depp onthulde, liep Lily-Rose, toen zijn dochter nog een kind was, een E.coli-infectie op die zo ernstig werd dat Johnny niet zeker was dat ze het zou overleven als haar nier stopte.

“Aan de ouders in de kamer waar ik het eerder over had, die ik heb zien smelten en hun eigen vorm van moed. Ik was een van die ouders, wekenlang, toen mijn dochter ziek was… Ik woonde drie weken in het [Londen] ziekenhuis met mijn meisje en mijn kind, niet wetende of ze het zou halen of niet. Ouders, houd er rekening mee dat u mijn diepste respect hebt. Houd er rekening mee dat je al mijn respect hebt, en je hebt mijn belofte om te blijven vechten, dit nobele gevecht op elk moment naast je. En we geven gewoon nooit op. Zo simpel is het,”

Aanbevolen: