Waarom Barbie Ferreira stopte met Euphoria en wat ze daarna zou kunnen doen

Inhoudsopgave:

Waarom Barbie Ferreira stopte met Euphoria en wat ze daarna zou kunnen doen
Waarom Barbie Ferreira stopte met Euphoria en wat ze daarna zou kunnen doen
Anonim

Bij de release in 2019 zag Euphoria van HBO veel succes bij het publiek. Onder leiding van nu-producer Zendaya, bevat de show een getalenteerd ensemble van succesvolle acteurs, van wie velen hun leven en carrière omhoog zagen schieten als gevolg van de show. Tussen glinsterende virale make-up looks en dramatische karakterbogen, konden fans geen genoeg krijgen van de show en waren ze opgewonden om te zien wat de toekomst in petto had.

Na een onderbreking van 3 jaar vanwege de COVID-pandemie, leek het tweede seizoen van de show echter niet op dezelfde manier te presteren als het eerste. Veel kijkers over de hele wereld waren teleurgesteld over het seizoen en vroegen zich af of hetzelfde zou gebeuren in de volgende aflevering. Een bepaald lid van de cast zou ook teleurgesteld zijn door de show tijdens het tweede seizoen. De 25-jarige actrice Barbie Ferreira zou een minder prettige tijd hebben gehad tijdens de productie van het tweede seizoen en heeft onlangs zelfs haar vertrek uit de show aangekondigd. Laten we dus eens kijken naar wat Ferreira tot dit punt heeft gebracht en wat de toekomst voor de jonge actrice in petto heeft.

8 Barbie Ferreira trad in 2019 toe tot de cast van de show voor zijn debuutseizoen

3 jaar geleden trad Ferreira toe tot het getalenteerde acteursensemble voor het debuutseizoen van Euphoria. Na de release in juli 2019 werd Ferreira's personage Kat Hernandez al snel een favoriet bij de fans. Haar seizoen 1 boog zag het karakter van Ferreira van een onzekere en verlegen tiener naar een bevrijde en veel zelfverzekerdere natuurkracht. Ondanks de ietwat problematische verhaallijn van het personage, hielden fans van de show van haar en waren ze buitengewoon enthousiast om te zien wat seizoen 2 zou brengen voor Ferreira's Kat.

7 Barbie Ferreira voelde dit aanvankelijk over haar karakter

Voorafgaand aan Ferreira's gerapporteerde vete van seizoen 2 met Euphoria's maker Sam Levinson, had ze niets dan lof om te zingen over haar personage en haar tijd tijdens het filmen van de show. Tijdens een ongefilterde discussie op het officiële Euphoria YouTube-kanaal, toonde Ferreira haar passie voor Kat en de show terwijl ze dieper inging op haar karakter.

Ferreira verklaarde: "Elke strijd in deze show is zo gelaagd en zo complex, en dus niet per se positief of negatief. Het is een weerspiegeling van heel veel verschillende verhalen die heel actueel zijn.” Ze voegde eraan toe: "Ze is [Kat] zo speciaal voor mij omdat het zo relevant is voor wat ik ook heb meegemaakt toen ik een tiener was."

6 Barbie Ferreira's toekomst op de show zag er veelbelovend uit

Na het enorme succes dat het eerste seizoen van Euphoria zag, waren fans dolblij dat hun favoriete personages terugkeerden naar hun schermen en verder gingen waar ze waren gebleven in hun dramatische reeksen. Tegen het einde van seizoen 1 bevond Ferreira's Kat zich op een hoogtepunt in haar verhaallijn. Na een duistere ontmoeting met een dreigende seksuele online aanwezigheid, bevond Kat zich op een soort kruispunt; Moet ze doorgaan met haar online cam-tijdverdrijf of moet ze stoppen en haar ontluikende relatie met haar toenmalige vriend Ethan (Austin Abrams) koesteren? Met zo'n cliffhanger van het einde van Kat's seizoen 1 verhaallijn, verwachtten velen grote dingen voor het personage in seizoen 2.

5 Fans waren teleurgesteld over de verhaallijn van seizoen 2 van Barbie Ferreira

Ondanks de hype is het echter veilig om te zeggen dat aan de verwachtingen van fans voor Kat in seizoen 2 niet werd voldaan, omdat ze meer dan teleurgesteld waren over de richting die de show opging met het personage. Tijdens de wekelijkse aflevering van het seizoen begonnen fans de vreemde richting op te merken die Levinson voor Kat had geschreven. Tussen haar zeer korte schermtijd en haar bizarre behandeling van anderen om haar heen, begon het publiek het personage op te winden en ze werd zelfs bestempeld als 'cartoonachtig wreed'.

4 Barbie Ferreira viel naar verluidt uit met Sam Levinson tijdens de opnames voor seizoen 2

De redenering achter de beperkte schermtijd en het minder dan bevredigende verhaal schrijven kan te wijten zijn aan Ferreira's gerapporteerde vete met de regisseur en schrijver van de show Levinson tijdens de productie van het tweede seizoen van de show. Volgens Elle Australia werd de vete aanvankelijk gemeld door Deuxmoi, waar werd gesteld dat verschillende Euphoria-acteurs het niet eens leken te zijn met de duistere richting die Levinson de serie insloeg. Naar aanleiding van het nieuws werd vervolgens gemeld dat de spanningen een recordhoogte bereikten toen Ferreira uit de set stormde na een ruzie met Levinson. Volgens de bron leidde dit ertoe dat Levinson veel van Ferreira's verhaallijn en scènes uit seizoen 2 sneed.

3 Dit is wat Barbie Ferreira te zeggen had over Kat in seizoen 2

Na haar afwezigheid bij de première van Euphoria seizoen 2 en het nieuws over de vete die online viraal ging, waren alle ogen gericht op Ferreira voor enige vorm van opheldering over de situatie. Het lijkt er echter op dat Ferreira ervoor heeft gekozen om eventuele spanningen onder de duim te houden en in plaats daarvan haar vreemde verhaallijn van seizoen 2 vast te pinnen op het algemene thema van het seizoen. De actrice beschreef dit tijdens een interview met The Cut, waar ze zich concentreerde op haar karakter en zich verre hield van elk gepraat over een creatieve vete met Levinson.

Ferreira verklaarde: Kat's reis dit seizoen is een beetje meer intern en een beetje mysterieus voor het publiek. Ze maakt in het geheim veel existentiële crises door', vervolgde ze: 'Ze verliest haar knikkers een beetje - net als iedereen in dit seizoen. Het thema is dat iedereen een beetje gek is geworden.”

2 In augustus 2022 kondigde Barbie Ferreira haar vertrek uit de show aan

Hoewel velen nieuwsgierig waren om te zien hoe deze gerapporteerde vete de toekomst van Ferreira in de toekomstige serie zou beïnvloeden, onthulde de actrice zelf onlangs dat er geen toekomst zou zijn voor Kat. Op 25 augustus kondigde Ferreira haar vertrek uit de show aan via haar Instagram-account in een lief verha altje.

In het bericht stond: "Na vier jaar het meest speciale en raadselachtige personage Kat te hebben belichaamd, moet ik met tranen in mijn ogen afscheid nemen. Ik hoop dat velen van jullie jezelf in haar kunnen zien zoals ik deed en dat ze je vreugde bracht om haar reis te zien naar het personage dat ze nu is, "Voordat ik zei: "Ik heb al mijn zorg en liefde in haar gestopt en ik hoop dat jullie kon het voelen. Ik hou van je Katherine Hernandez."

1 Maar Barbie Ferreira heeft al een nieuw en spannend project op de planning

Ondanks de schokkende aankondiging van het vertrek, lijkt het erop dat Ferreira geen tijd verspilt om weer voor de camera te staan. Op 29 augustus, minder dan een week na haar emotionele afscheidsbericht Euphoria, plaatste Ferreira een aankondigingsbericht op haar Instagram met het nieuws van een gloednieuw project. Volgens The Hollywood Reporter zal de actrice naast West Side Story-ster Ariana DeBose schitteren in de aankomende Blumhouse psychologische restaurantthriller van Amazon Prime, House Of Spoils. THR meldt dat Ferreira in het komende project de rol op zich neemt van een "hoopvolle, maar scherpzinnige sous-chef".

Aanbevolen: