De inspirerende reden dat Khloe Kardashian modellen van alle maten inhuurt

Inhoudsopgave:

De inspirerende reden dat Khloe Kardashian modellen van alle maten inhuurt
De inspirerende reden dat Khloe Kardashian modellen van alle maten inhuurt
Anonim

Khloe Kardashian's lichaam is al jaren onderwerp van kritiek en speculaties in de media. Maar de realityster zegt dat het nodig was om moeder te worden om de waarde in te zien van het inhuren van modellen met verschillende lichaamsgroottes en vormen.

De realityster lanceerde haar merk Good American in 2016. Sindsdien staat het bekend om zijn inclusieve ontwerpen en brede maatbereik. Het merk heeft ook de reputatie modellen met verschillende lichamen te gebruiken om zijn kleding te laten zien.

Khloe sprak onlangs met Elle om de nieuwe collectie Pop Off Pink van Good American te promoten. Tijdens het interview legde ze uit dat haar dochter True haar inspireert om zo groot mogelijk te zijn.

Khloe wil dat haar dochter zich vertegenwoordigd voelt in de mode

De Kardashians-ster heeft twee kinderen – 4-jarige dochter True en een pasgeboren zoon – die ze deelt met haar ex-vriend Tristan Thompson.

In een gesprek met Elle legde Khloe uit dat haar dochter de reden is waarom maat-inclusiviteit zo belangrijk voor haar is. "Er is geen vrouw in de vorm van een koekjesvormer, dus er zouden naar mijn mening geen modellen in de vorm van een koekjesvormer moeten zijn", zei de moeder van twee. "Ik denk dat iedereen zich vertegenwoordigd moet voelen."

Khloe vervolgde: "Nu ik een moeder ben en een dochter heb, wil ik dat ze elke versie van zichzelf, haar vrienden en haar neven en nichten ziet - ik wil dat iedereen zich gevalideerd voelt, denk ik," ze toegevoegd.

Khloe's merk groeit, maar haar persoonlijke leven ontrafelt

Om te zeggen dat het merk Good American van Khloe succesvol is geweest, zou een understatement zijn. Het merk verkocht $ 1 miljoen in zijn eerste verkoopronde. Nu wordt het naar verluidt geschat op $ 130 miljoen en ligt het op schema om dit jaar alleen al $ 200 miljoen aan inkomsten te genereren.

Maar terwijl haar bedrijf floreert, is het persoonlijke leven van de realityster de afgelopen maanden het onderwerp geweest van veel speculatie.

Fans waren eerder dit jaar verrast toen Khloe aankondigde dat ze een tweede kind verwachtte van Tristan via een draagmoeder, die in augustus bevallen was. De baby werd naar verluidt verwekt voordat bekend werd dat Tristan vorig jaar een baby verwekte met een andere vrouw, Maralee Nichols, terwijl hij een relatie had met Khloe.

Ondanks het verwelkomen van een tweede kind, zijn Khloe en Tristan niet samen. Toen hun surrogaat in verwachting was, zeiden bronnen dat het paar nauwelijks met elkaar sprak.

Tristan is ook geroepen door Maralee, die beweert dat de NBA-ster hun zoon Theo nog moet ontmoeten. De atleet ontkende aanvankelijk dat hij de vader was, maar een vaderschapstest weerlegde later zijn beweringen. Hoewel rapporten zeggen dat hij nu alimentatie beta alt, heeft Tristan naar verluidt geen relatie met het kind.

Aanbevolen: