10 inspirerende berichten van Kim Kardashian die je moet zien

Inhoudsopgave:

10 inspirerende berichten van Kim Kardashian die je moet zien
10 inspirerende berichten van Kim Kardashian die je moet zien
Anonim

Het is 13 jaar geleden sinds de beruchte Ray J-tape (die werd gemaakt in 2002), en eindelijk is het tijd voor mensen om te accepteren dat Kim Kardashian West niet langer die persoon is die ooit beroemd was omdat hij beroemd was.

Na 18 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians is KKW een bonafide reality-tv-ster, en de bijna miljardair is een behoorlijke zakenvrouw wiens rijk een mobiel spel, cosmetica, geuren en shapewear omvat. Twee jaar geleden gebruikte ze haar platform om Alice Marie Johnson vrij te laten uit de gevangenis. De betere helft van Kimye doet het allemaal terwijl ze moeder is van vier kinderen. Of je het nu leuk vindt of niet, Kim is een inspiratiebron.

11 Ze geeft generatieliefde

"Gelukkige 86e verjaardag aan mijn oma Mary Jo. Vorige week hebben we mijn lieve oma gevierd en ze is sinds januari haar huis niet meer uit geweest. Eerst was ze ziek en toen COVID-lockdown. Dus hebben we haar beste vrienden laten testen en uit San Diego gereden om MJ te vieren, " lees de Twitter-post.

Als Kim en de rest van de Kardashian-Jenners praten over het belang van familie, bewijzen ze niet alleen lippendienst. Er is iets heel moois en respectvols voor de traditie om te zien hoe vier generaties van één familie samen tijd doorbrengen.

10 Ze projecteert lichaamspositiviteit

Ja, ze pronkt met haar eigen, maar ook met die van anderen als herinnering dat er schoonheid is in alle lichaamstypes en dat vrouwen in alle soorten en maten trots op zichzelf moeten zijn. De mogul ondersteunt ook verschillende soorten vrouwen door ze in te huren om haar vele producten te promoten die voor haar merk zijn ontwikkeld.

Kim twitterde: "Vorige week heb ik een aantal prachtige modellen uitgelicht die we hebben gefotografeerd voor @kkwbeauty. Vandaag zou ik graag de schijnwerpers willen laten schijnen op de zwarte vrouwen die we hebben gefotografeerd voor @skims. Ik moedig andere merken aan om deze ongelooflijke vrouwen te boeken voor banen in de toekomst."

9 Ze geniet van junkfoodplezier

De koningin van de bodycon-kleding en het nauwsluitende bodysuit mag dan net als elke andere celeb (en niet-celebvrouw) op haar gewicht letten, zodat ze in haar zeer zichtbare en uitgebreide garderobe past, maar ze is geen neurotisch die denkt dat een druif haar dik maakt.

Zo nu en dan moet je jezelf gewoon trakteren op, wat? Een broodje ijs, of misschien een Eskimo Pie? "Als ik oppas…", schreef ze op Facebook. Ze hangt rond met de kinderen. Wanneer in Rome…of de speelkamer.

8 Ze heeft een sociaal geweten

Naast de eerder genoemde hulp die ze gaf aan een opgesloten vrouw, heeft KKW sociale media gebruikt om - zoals de Vogue-cover zegt - een standpunt in te nemen om haar volgers voor te lichten over Black Lives Matter en de serieuze kwestie van geestelijke gezondheid in ons land.

Zoals ze op IG schreef: "Ik ben schrijver @Jonathanvanmeter zo ongelooflijk dankbaar voor het illustreren van een glimp van mijn leven op een manier waarvan ik denk dat het nog nooit is gedaan - van jongleren met familie, mijn bedrijven en met zoveel zorg en ernst een rechtenstudie volgen."

7 She's Biz Partners met haar moeder

6

Van Facebook: "Mijn moeder Kris Jenner en ik zijn zo verheugd om de lancering aan te kondigen van KKW x KRIS, onze allereerste KKW Fragrance-samenwerking. Een houtachtige, witte bloemige geur met de frisheid van fresia, romige witte gardenia en tuberoos in het hart - ik weet dat je hem net zo graag zult dragen als ik."

Zoveel moeders en dochters kunnen niet eens een middagje samen winkelen zonder in een knockdown-slepen te raken. Kim en Kris hebben lang samengewerkt voordat ze beroemd werden toen ze eigenaar waren van de kledingwinkel DASH.

5 De miljonairmoeder is net als wij

De Insta-foto aan de rechterkant was getiteld 'Morning madness'. Ongeacht op hoeveel podia je zingt, tijdschriftcovers die je zingt, hoeveel miljoenen of bedrijven je hebt, of hoeveel roem je hebt gegenereerd, kinderen zijn de grote gelijkmaker.

Ze willen tv-programma's kijken die hoogstwaarschijnlijk geanimeerd zijn, en wanneer het ontbijt wordt geserveerd, maar in plaats van te gaan zitten om het op te eten, dwalen ze de hele keuken door, behalve de baby die in het midden van de tafel ligt hoogstwaarschijnlijk beginnen te schreeuwen wanneer de Binky eruit v alt. Toch lijkt Kim kalm.

4 Ze waardeert de kleine dingen

"Ik hou ook van jou in het noorden," antwoordde Kim haar dochter op Insta nadat het kleine meisje met blauwe inkt op haar moeders handpalm had geschreven.

KKW is een perfect voorbeeld dat een enorm aantal volgers, fantastische outfits, in de openbaarheid zijn (voor beter of slechter) zijn voordelen heeft, maar de meest elementaire gebaren, zoals het krabbelen van een kind dat bewondering betuigt, is wat er echt toe doet en iets dat Kim nooit nalaat haar eigen moeder te laten zien met berichten dat Kris "de beste moeder ooit" is.

3 Ze koestert herinneringen

"Wat zou ik graag willen dat jullie hier waren om Vaderdag samen te vieren! Fijne Hemelse Vaderdag voor de ultieme vader aller tijden!"

Kim's Twitter-eerbetoon aan haar vader, Robert, is erg ontroerend. Hij was advocaat en maakte deel uit van het verdedigingsteam van O. J. Simpson. Friends-ster David Schwimmer speelde hem in de 2016 FX-miniserie American Crime Story: The People v. O. J. Simpson. Hij stierf in 2003 aan slokdarmkanker. Toen Kim met Kris Humphries trouwde, naaide ze een stuk van haar vaders overhemd in haar trouwjurk.

2 Ze gelooft in teruggeven

"Ik heb wat borden versierd met mijn kinderen ter ondersteuning van @panerabread en @feedingamerica. Voor iedereen die kan, ga naar TogetherWithoutHunger.org en doneer $ 3 om gezinnen te voeden gedurende deze tijd. Ik nomineer @krisjenner @kourtneykardash @ kendalljenner @foodgod @tracyromulus om een bord met mij te versieren! SeeAPlateFillAPlate."

Dit is niet de eerste keer dat KKW haar tijd en inspanningen aan een liefdadigheidsdoel geeft en ook haar kinderen erbij heeft betrokken, zodat ze door haar voorbeeld zouden leren dat van degenen aan wie veel wordt gegeven, veel wordt verwacht om het vooruit te betalen.

1 Ze begrijpt vergeving

Bij de première van dit seizoen gooide Kourtney Kardashian een waterfles naar Kim, waarna Kim begon te slingeren, waardoor de twee broers en zussen elkaar schopten en stompen. De fam heeft al eerder gevochten, alleen verbaal.

Ze toonden zich allebei in verlegenheid en hebben het sindsdien verzonnen, vandaar Kim's IG-verjaardagsbericht aan Kourtney: "Ik hou van je sterke wil om te doen wat je ziel gelukkig maakt, de liefde die je hebt voor je kinderen en om de beste te zijn grote zus. Ik zou niet dankbaarder kunnen zijn voor onze herinneringen samen. Je hebt een gemene klap."

Aanbevolen: