Het meest inspirerende advies dat JoJo Siwa haar fans heeft gegeven

Inhoudsopgave:

Het meest inspirerende advies dat JoJo Siwa haar fans heeft gegeven
Het meest inspirerende advies dat JoJo Siwa haar fans heeft gegeven
Anonim

JoJo Siwa is al een tijdje een pleitbezorger om in jezelf te geloven en jezelf te uiten. Ze heeft haar fans door de jaren heen veel goed advies gegeven om precies dat te doen. Ze is vaak hard voor zichzelf geweest met die problemen, maar haar aanwezigheid in de show Dancing With the Stars heeft haar aangemoedigd om zich open te stellen en niet bang te zijn om volledig zichzelf te zijn en in zichzelf en haar dromen te geloven.

Siwa heeft laten zien wat ze de laatste tijd aan haar fans heeft gepredikt en het is geweldig om te zien. Ze is een inspiratie geweest voor zoveel mensen van haar leeftijd en jonger vanwege wie ze kiest te zijn en wat ze ervoor kiest te vertegenwoordigen.

Laten we eens kijken naar de prachtige adviezen die Siwa haar fans, jong en oud, heeft gegeven. Met miljoenen volgers op sociale media heeft ze zeker een verschil gemaakt in het leven van mensen.

6 Relaties eindigen, maar vriendschappen hoeven niet

Tijdens het verschijnen op de podcast van Paris Hilton, This Is Paris, sprak Siwa over de breuk die ze had met haar vriendin van bijna een jaar, Kylie Prew. "Ze is letterlijk nog steeds mijn beste vriendin", zei Siwa. Ze zei dat ze niet eerder wist dat het mogelijk was, maar ze heeft geleerd dat 'hoewel relaties eindigen, vriendschappen niet hoeven te eindigen'. Ze voegde eraan toe dat ze "echt geluk had dat ik haar niet helemaal kwijt was". Dat is iets dat veel mensen zich niet realiseren; vooral jonge mensen die nieuw zijn in romantische relaties. Siwa zei dat Prew de "juiste persoon" was op het "verkeerde moment".

5 Ga nooit gek slapen

"Nooit gek gaan slapen", is het advies dat Siwa haar fans gaf in de Success With Jess-podcast. "Eindig altijd met een 'ik hou van jou'. Eindig altijd met een 'Ik ben gefrustreerd, maar morgen maakt het niet uit." Dat is een geweldig advies voor iedereen in een serieuze relatie. Sommigen hebben dat advies misschien opgevolgd en toegepast en hun relaties gered door het te gebruiken. In elke relatie is het nooit een goed idee om boos te gaan slapen of boos weg te lopen. het is het beste om dingen uit te praten of de andere persoon te vertellen dat je van hem houdt, zelfs als je gekwetst of gefrustreerd bent. Het is normaal dat koppels ruzie maken, maar het is belangrijk om ruzies te verwerken.

4 Zoek iemand met een JoJo-strik

Siwa zei op de podcast van Ryan Seacrest dat als een van haar fans een "JoJo-strik" draagt op school en niemand heeft om mee te zitten of rond te hangen tijdens de pauze, ze iemand moeten benaderen die ook een van haar buigingen omdat die persoon een "Siwanater" is en ze erop kunnen vertrouwen dat die persoon aardig voor hen zal zijn. Siwa zei dat dat is waar "Siwanater" over gaat; elkaar liefhebben en accepteren. Dit is zo'n geweldig concept en een geweldig idee voor fans van haar. Het is een geweldige manier om liefde en positiviteit te verspreiden onder jongeren die vaak gepest worden op school.

3 Iedereen kan alles zijn en doen

Op Dancing With the Stars mocht Siwa de rol van de prins spelen en dansen in haar Assepoester-dans met haar partner, Jenna Johnson. Ze zei zowel in de show als op haar Instagram dat ze "zo dankbaar was voor deze kans om te delen dat iedereen alles kan zijn en doen!" Ze vertelde haar volgers ook dat "een meisje dat een prins is niet 'raar' is, niet 'grof', maar het is verbazingwekkend, prachtig en magisch." Props voor Siwa omdat ze altijd opkomt voor waar ze in gelooft en niet bang is om haar out-of-the-box denken te delen of af te wijken van de norm.

2 Achtervolg elke droom die je hebt en geloof in jezelf

Na Siwa's allereerste optreden op Dancing With the Stars, plaatste Siwa een bericht op haar Instagram-pagina en moedigde haar volgers aan om "elke droom na te jagen en in jezelf te geloven." Siwa was niet verlegen over hoe moeilijk het was om op de danswedstrijdshow te zijn, maar ze is ook niet verlegen over hoeveel plezier ze elke week heeft gehad. Ze vindt het geweldig om in de show te dansen en vergeet nooit waar ze vandaan komt. Ze grijpt elke gelegenheid aan om haar fans te bedanken voor het stemmen op haar en voor het steunen van haar gedurende haar hele carrière. Ze gelooft in het najagen van je dromen, omdat ze daardoor in de show is verschenen.

1 Je zult er spijt van krijgen dat je je dromen niet hebt nagejaagd

Siwa vertelde YSBnow in een video-interview dat het belangrijk is om je dromen te volgen, zelfs als je bang bent dat mensen je zullen beoordelen. "Je wilt dat mensen denken dat je cool bent en je wilt dat mensen denken dat je het juiste doet, maar je zult er spijt van krijgen als je het niet doet," zei Siwa. "Het is jouw leven en je kunt doen wat je wilt." Wat een geweldig advies van Siwa. Veel mensen twijfelen over het proberen van iets nieuws of het najagen van iets dat ze willen, uit angst voor wat andere mensen zullen denken; vooral jongeren. Het is belangrijk om te kiezen wat het beste voor je is en aan het eind van de dag, zoals Siwa zei, is het jouw leven!

Aanbevolen: