Julie Chen schaamt zich voor deze 'Big Brother'-blunder

Inhoudsopgave:

Julie Chen schaamt zich voor deze 'Big Brother'-blunder
Julie Chen schaamt zich voor deze 'Big Brother'-blunder
Anonim

Het was een week vol actie van 'Big Brother',, want niet één, niet twee, maar drie huisgasten werden tijdens de speciale aflevering naar huis gestuurd.

Julie Chen besprak samen met EW de allereerste drievoudige uitzetting ooit. Ze stemde in op alles wat er gebeurde, samen met Kevin en David die weigerden hun medegasten te knuffelen op weg naar buiten, samen met Dan's negatieve houding ten opzichte van Tyler en Kerstmis;

“Noch Kevin noch David hadden een hechte band met de huisgasten die ze in het huis achterlieten. Zou je een van je huisgenoten willen knuffelen die je hebben genomineerd en/of weggestemd? Dani is een hardcore speler die een hevige dorst had naar dit spel en erin zat om het te winnen. Ik denk dat haar wond vers was toen ze werd verlaten … ze was waarschijnlijk ook aan het bijkomen van het horen van een unanieme stem om haar uit te zetten. Kerstmis bracht vrolijk een paar minuten eerder een stem uit om Dani uit te zetten, dus het gevoel was op dat moment een beetje wederzijds. Ik ben er zeker van dat beide vrouwen buiten het spel zullen knuffelen en vrienden zullen zijn of op zijn minst vriendelijk zullen zijn."

Het was op zijn zachtst gezegd een intense aflevering, maar het had wel een luchtig blundermoment, omdat de show per ongeluk onthulde dat het een drievoudige uitzetting was - de huisgast las het achterin Julie Chen … ook al was het nog niet onthuld.

Chen besprak de blunder en haar reactie is eigenlijk niet wat de meesten zouden verwachten.

Chen hield van de oprechte reacties

Het was op zijn zachtst gezegd een spontane reactie van de huisgasten, want iedereen, inclusief Julie, was overrompeld toen iedereen zich realiseerde dat het een drievoudige uitzetting was - zonder dat Julie het nog aankondigde, dat is het moeilijke van gaan leef!

Uiteindelijk vatte Julie het positief op;

"Mijn eerste reactie in mijn hoofd was "d'oh!" Maar toen ik stilletjes de reactie van elke huisgast bekeek… de schok, de verrassing en het oprechte verwarde ongeloof… dacht ik: dit is een beetje onbetaalbaar. Het is allemaal gelukt, en dit soort dingen zijn de reden waarom ik graag live televisie maak.”

Voormalig BB-winnaar Andy Herren zou ook inspelen op de slechte productiefout;

Ondanks de fout nam het de spanning niet weg, het huis schudde en we kunnen allemaal niet wachten op de volgende aflevering, want we zijn bij de laatste zes in huis.

Bronnen – Twitter & EW

Aanbevolen: