Alles wat Tyler B altierra van Teen Mom OG doet om fit te blijven

Inhoudsopgave:

Alles wat Tyler B altierra van Teen Mom OG doet om fit te blijven
Alles wat Tyler B altierra van Teen Mom OG doet om fit te blijven
Anonim

De Teen Mom-franchise staat bekend om haar opwindende drama en waanzinnige verhaallijnen. Teen Mom cast en aluin lijken zichzelf altijd in een soort precaire situatie te brengen. Zeer zelden zullen Teen Mom-sterren eerder lof dan belachelijk maken door hun talrijke fans.

Ondanks hun schijnbaar eindeloze relatiedrama vallen Teen Mom OG's Tyler B altierra en Catelyn Lowell gelukkig in de laatste categorie. Hoewel veel Teen Mom-paren hun eigen weg zijn gegaan, zijn de twee erin geslaagd om bij elkaar te blijven en nog twee kinderen te verwelkomen sinds ze in het huwelijksbootje stapten in 2015. Tyler is zelfs een voorbeeld geworden op het gebied van gezondheid en fitness. Sinds hij in 2018 aan zijn fitnessreis begon, is de MTV-ster geleidelijk aan afgevallen en heeft hij een lovenswaardige hoeveelheid spiermassa gekregen. Dit is wat de Teen Mom-ster doet om fit te blijven.

9 Hoeveel gewicht heeft Tyler B altierra van tienermoeder OG verloren?

Tyler B altierra begon zijn fitnessreis in 2018 en verloor een opmerkelijke hoeveelheid gewicht in slechts acht weken. Tyler onthulde dat het dramatische gewichtsverlies het gevolg was van het maken van gezondere voedingskeuzes. "Het is bijna 8 weken geleden dat ik de beslissing heb genomen om gezonder te eten en ik ben ongeveer 30 pond afgevallen", schreef hij destijds op Twitter.

8 Tyler B altierra begon huisgemaakte ma altijden te eten

Tyler B altierra stopte ook met fastfood en afhaalma altijden ten gunste van huisgemaakte ma altijden.

Aan het begin van zijn fitnessreis in 2018 leerde de ster zichzelf koken en, volgens zijn beoordeling, werd hij er erg goed in. "Het leuke is dat ik nu eigenlijk behoorlijk fatsoenlijk aan het leren ben!," schreef hij op Twitter.

7 Is Tyler B altierra van Teen Mom OG op dieet?

Aan het begin van zijn fitnessreis ontkende Tyler B altierra dat hij een caloriebeperkt dieet volgde. "Ik ben niet echt 'op dieet'", vertelde hij zijn fans op Twitter. "Ik begon me net meer zorgen te maken over wat ik in mijn lichaam stopte."

Het niet volgen van een dieet weerhield de 30-jarige vader van drie kinderen er echter niet van om in slechts acht weken 30 pond af te vallen. "Gezonder eten voelt gewoon beter en ziet er natuurlijk beter uit", zei hij.

6 Tyler B altierra schrapte koolhydraten uit zijn dagelijkse voeding

Verantwoorde voedingskeuzes maken is de sleutel tot een gezondere levensstijl. Voor Tyler betekende gezond eten dat hij koolhydraten uit zijn dagelijkse voeding moest schrappen. "Om het gewichtsverlies een vliegende start te geven, heb ik koolhydraten uitgesneden (naast toast in de ochtend), " onthulde hij.

Vier jaar beperking van de inname van koolhydraten hebben Tyler schijnbaar het lichaam gegeven dat hij altijd al wilde hebben. "Langzaam dit vet wegsmelten met behoud van het kleine beetje spiermassa waar ik heel hard voor heb gewerkt en ik zweer dat mijn lichaam elke week verandert", schreef hij in juni 2020 op Instagram.

5 Tyler B altierra eet veel fruit en groenten

Een dieet dat de nadruk legt op fruit, groenten en mager vlees, houdt het gewicht gegarandeerd weg. Daarom zorgt Tyler ervoor dat hij groenten en fruit in zijn dagelijkse voeding opneemt.

In feite, aan het begin van zijn fitnessreis, verving de MTV-ster koolhydraten door "fruit, gerookte vis en groenten voor de lunch en mager vlees, groenten en salade voor het avondeten." Tyler lijkt ook voedingsadvies te krijgen van een voedingsdeskundige, om ervoor te zorgen dat zijn voedingskeuzes veilig en passend zijn.

4 Tyler B altierra documenteert zijn fitnessreis op sociale media

Sociale media zijn ook van cruciaal belang geweest in de fitnessreis van Tyler B altierra. In een Instagram-bericht ter ere van zijn meest recente fitnessmijlpaal, legde Tyler uit dat het documenteren van zijn fitnessreis op sociale media hem helpt om verantwoordelijk te blijven.

“Ik heb mezelf beloofd dat ik meer zou posten over mijn fitnessreis”, schreef hij, “omdat het me helpt om verantwoordelijk te blijven en ik krijg er constant vragen van jullie over.”

3 Volgt Tyler B altierra een trainingsschema?

Naast gewichtsverlies heeft Tyler B altierra ook een indrukwekkende spiermassa opgebouwd. Blijkbaar volgt de Teen Mom-ster een soort oefeningsregime, dat vermoedelijk kracht- / weerstandstraining omvat. Op basis van zijn Instagram-berichten werkt Tyler samen met een trainer om een zeer rigoureus trainingsregime te ontwikkelen en uit te voeren.

2 Wat volgt er in de fitnessreis van Tyler B altierra?

Tyler B altierra bereidt zich voor op een nieuw fitnessregime, deze keer gericht op esthetiek en spieropbouw.

“Ik besloot mijn doelen een beetje te verleggen en me meer te concentreren op esthetiek/spieropbouw voor deze volgende bulkcyclus, in plaats van krachtopbouw (zoals ik eerder deed), "schreef hij op Instagram. "Ik heb nog steeds heb nog een lange weg te gaan voordat ik mijn uiteindelijke doel heb bereikt.”

1 Tyler B altierra hoopt zijn fitnessreis over twee jaar af te ronden

Ondanks het feit dat hij een opmerkelijke hoeveelheid gewicht heeft verloren, is Tyler B altierra niet klaar om te vertragen op zijn fitnessreis. De ster schat echter dat hij in de komende jaren zijn uiteindelijke doel zou kunnen bereiken.

“Ik denk nog eens 2 jaar aan dezelfde consistentie en ik zal hopelijk dicht bij mijn doel komen. Alles wat ik weet is dat ik nu niet stop… dit is nog maar het begin voor mij."

Aanbevolen: