Dit is wat Kim Kardashian doet om in topvorm te blijven en er op 41-jarige leeftijd tijdloos uit te zien

Inhoudsopgave:

Dit is wat Kim Kardashian doet om in topvorm te blijven en er op 41-jarige leeftijd tijdloos uit te zien
Dit is wat Kim Kardashian doet om in topvorm te blijven en er op 41-jarige leeftijd tijdloos uit te zien
Anonim

Kim Kardashian is misschien prominent geworden dankzij haar realityserie, maar de ster heeft in de loop der jaren een zakelijk imperium opgebouwd en is een ster op sociale media geworden. Ze staat bekend om haar succesvolle schoonheidsimperium en epische klappen op Instagram, ze heeft elk oog op haar lichaam gefixeerd terwijl haar foto's dagelijks miljoenen likes verzamelen. Hoewel velen beweren dat de Kardashian bepaalde aanpassingen aan haar lichaam heeft gedaan, zijn niet veel mensen zich ervan bewust dat Kim Kardashian serieuze uren in de sportschool doorbrengt en een goed dieet volgt om in vorm te blijven.

Naast het behoud van een gezond lichaam, heeft Kardashian een huidverzorgings- en nachtverzorgingsroutine om de tijdloze glans te krijgen. Met haar trainer Melissa Alcantara oefent het duo om kleine veranderingen in de training aan te brengen om een groot verschil in de resultaten te creëren.

8 Atkins-dieet voor gewichtsverlies

Kim Kardashian werkte samen met Colette Heimowitz en begon het Atkins 40-dieet te volgen om af te vallen. Haar dieet beperkt haar inname van koolhydraten en suiker, en de realityster heeft slechts 40 gram netto-inname in haar lichaam gedurende een dag, twee porties vet en zes ons eiwit. De inname is beperkt tot 1.800 calorieën per dag, en enkele van de items op haar dieetlijst zijn kipfilets, zalm, Griekse yoghurt, eieren, asperges en nog veel meer.

7 Fitnessdoelen noteren

instagram.com/p/Cc0_H5gvO-d/

Een van de essentiële onderdelen van fit blijven is het noteren en bereiken van fitnessdoelen. Haar trainer zei dat Kardashian haar regime begint door de doelen op te merken waar ze zich goed bij voelt en te oefenen om ze te bereiken. De doelen helpen de realityster om verantwoordelijk te zijn voor het bereiken ervan, en het gevoel van voldoening is surrealistisch als ze van de lijst worden afgevinkt.

6 Vroeg trainen

Elke Kim K-fan weet dat de realityster de gewoonte heeft om 's ochtends vroeg wakker te worden om te trainen. Vanwege haar gekke dagelijkse schema gaat ze om zes uur 's ochtends naar de sportschool. Tijdens haar vroege ochtendroutine besteedt Kim 85% van haar training aan krachttraining en de rest aan cardio. Haar trainer onthulde dat Kim het leuk vindt om haar hamstrings te trainen.

5 Eet zoet met mate

Met mate eten is een onderdeel van elk dieet, en als zoetekauw vindt Kim Kardashian het een uitdaging om haar suikerinname te verminderen. Terwijl ze zichzelf af en toe een cheatday toestaat, zorgt Kardashian ervoor dat gezoete koolhydraten een beperkte inname hebben. De realityster gaf toe dat ze veel ijsthee had gedronken en aan elk drankje 10 gelijke zoetstoffen had toegevoegd. Ze heeft zich echter beperkt tot het drinken van één ijsthee per week.

4 Gewicht toevoegen aan training

Het grootste deel van de training van Kardashian is gebaseerd op pure krachttraining. Ook al wijdt ze een hele dag aan buikspiertraining, ze geniet meer van krachttraining dan welke andere oefening dan ook. Omdat het hectisch kan zijn om dagelijks zware trainingen uit te voeren, neemt Kardashian elke zes maanden twee weken vrij van het tillen van gewichten om zichzelf een passende pauze te geven van het tillen van grote dumbbells en h alters.

3 Dagelijks plantaardig dieet

In 2019 drong Beyonce er bij fans op aan een plantaardig dieet te proberen en vleesvrij te gaan, en een paar maanden later kondigde Kardashian aan dat ze thuis een vegetarische levensstijl volgde. Haar dieet is sindsdien doorgegaan, omdat ze vaak foto's van haar plantaardige ma altijden post, waaronder acaibommen, fruit en muesli. Ze zette zelfs het dieet voort tijdens de quarantaine in 2020 en introduceerde Taco Tuesday, waarbij ze een veganistische draai aan de Mexicaanse lekkernij gaf.

2 Anti-aging huidverzorgingsroutine

Zelfs op 40-jarige leeftijd is het moeilijk om je Kim Kardashian voor te stellen met rimpels, omdat ze ervoor zorgt dat ze naast haar oefeningen een goede huidverzorgingsroutine uitvoert om er tijdloos uit te zien. Haar routine moedigt mensen aan om hydraterende maskers, verhelderende serums, anti-verouderingscrèmes en gezichtsoliën te kopen. Haar volledige productassortiment omvat Caudalie Premier Cru The Elixir Serum, Terry Baume de Rose Lip Balm, Tatcha Camellia Beauty Oil, Tata Harper Hydrating Floral Essence, Givenchy Le Soin Noir Masque, SK-II Cellumination Cream EX, Lancer Skincare Pure Youth Serum, en nog veel meer producten kosten maar liefst $1, 511.

1 Gebruik van kreukvrije kussenslopen en oogmasker

Hoewel Kim Kardashian veel bij zich draagt terwijl ze voor haar werk de wereld rondreist, vergeet ze nooit haar zijden kussenslopen en een oogmasker. Ze gebruikt producten van Slip, een door experts goedgekeurd merk dat zijden linnengoed produceert. De zijdevezel glijdt over de huid in plaats van eraan te trekken, waardoor de nachtcrème wordt geabsorbeerd. Het verlicht de rimpels en fijne lijntjes die worden veroorzaakt door vouwen in de kussenslopen terwijl een persoon slaapt.

Als Kim Kardashian niet naar de sportschool gaat voor een volwaardige training, kan ze na een lange dag tennissen op haar thuisveld of tanken met gezonde koolhydraten. Hoewel Kardashian van mening is dat het van vitaal belang is om de juiste huidverzorging te gebruiken en te sporten in de sportschool, kan een adequate matiging van het dieet betere resultaten opleveren voor een onberispelijke look.

Aanbevolen: