Dit is wat Jerry Seinfeld doet om in vorm te blijven als hij in de 60 is

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jerry Seinfeld doet om in vorm te blijven als hij in de 60 is
Dit is wat Jerry Seinfeld doet om in vorm te blijven als hij in de 60 is
Anonim

Hollywood-sterren krijgen niet genoeg erkenning voor hun voortdurende inzet en arbeidsethos buiten het werk. Neem 'Spider-Man'-ster J. K. Simmons, de acteur is eind zestig, maar hij is nog steeds in een opmerkelijke vorm. Hetzelfde geldt voor Sandra Bullock, die hard blijft slijpen tijdens haar trainingen, ondanks het feit dat ze ook richting de zestig loopt.

Natuurlijk kan Jerry Seinfeld soms onaangenaam zijn, maar zijn ongelooflijke arbeidsethos en drukte achter de schermen v alt niet te ontkennen.

Jerry Seinfeld blijft tijdens zijn 60-er jaren niet alleen in vorm door te sporten, maar hij werkt ook constant aan het verbeteren van zijn mentale gezondheid met een vorm van meditatie, gebruikt door onder meer Lady Gaga en Oprah.

We zullen precies ontleden wat hij doet om niet alleen in vorm te blijven, maar ook scherp te blijven in zijn dagelijks leven.

Drie keer per week trainen helpt Jerry Seinfeld grappig te houden

Voor Jerry Seinfeld wordt de sportschool eigenlijk gebruikt als een ontsnapping, vooral als het creatief moeilijk wordt. Zoals de komiek samen met Men's He alth onthulde, wordt sporten gezien als een opfriscursus, zowel voor zijn lichaam als voor zijn brein.

"Ik kan je vertellen, mijn hele leven is concentratievermoeidheid. Of het nu gaat om schrijven of optreden, mijn brein en mijn lichaam, wat hetzelfde is, raken constant de muur. En als je dat in je heup hebt zak, je bent Columbus met een kompas."

Qua trainingsroutine gaat Jerry drie keer per week naar de sportschool. Zijn routine bestaat uit gewichtheffen en cardiovasculaire activiteit.

Natuurlijk heeft Jerry, net als iedereen, van die dagen dat hij zich niet helemaal gemotiveerd voelt, maar desalniettemin weet hij dat hij zich er uiteindelijk beter door zal voelen.

"Er zijn veel dagen waarop ik wil huilen in plaats van het te doen, omdat het fysiek echt pijn doet", zei hij. "Een groot deel van mijn leven is - ik hou er niet van om depressief te worden. Ik word vaak depressief. Ik haat het gevoel, en deze routines, deze zeer moeilijke routines, of het nu gaat om sporten of schrijven, het zijn allebei dingen waar het bruut is."

Zoals Jerry ook zou onthullen, is sporten het halve werk om je goed te voelen. Hij neemt ook deel aan een strategie voor geestelijke gezondheid, een strategie die ook wordt gebruikt door onder meer Lady Gaga en Oprah.

Transcendente Meditatie 20 minuten per dag

Transcendente Meditatie is een andere belangrijke oefening die Jerry Seinfeld niet alleen regelmatig gebruikt, maar het is ook iets waar hij een voorstander van is. Volgens CNBC vereist het meditatieformaat dat de persoon 's ochtends 20 minuten lang een mantra herha alt. Dit zal op zijn beurt de toon zetten voor de rest van de dag.

Volgens de ster van 'Seinfeld' is deze oefening naast sporten een groot deel van je goed voelen en een absolute must.

"Het kan me niet schelen wat je doet, met krachttraining en transcendente meditatie, ik denk dat je lichaam die stress, die stressor nodig heeft. En ik denk dat het de veerkracht van het zenuwstelsel opbouwt, en ik denk dat transcendente meditatie is het absoluut ultieme werkinstrument."

Het draait allemaal om een routine voor Jerry en deze oefeningen helpen hem zijn lange en stressvolle dagen door te komen. De komiek zou echter ook onthullen dat timing er ook een groot deel van uitmaakt.

Gezien zijn hectische dagen heeft Jerry niet per se de tijd voor een training van een uur.

Workouts met een trainer moeten to the point zijn voor Jerry Seinfeld

Gezien zijn levensstijl is het alleen maar logisch dat trainingssessies to the point moeten zijn. Seinfeld onthulde dat als hij een trainer inhuurt, de trainingssessie een tijdslimiet of een bepaald tijdsbestek moet hebben, zo niet, dan zoekt hij ergens anders hulp.

De ideale trainingstijd voor de komiek is 30 minuten en to the point.

"Het is alsof je een trainer inhuurt om in vorm te komen, en hij komt langs en je zegt: 'Hoe lang duurt de sessie?' En hij zegt: 'Het heeft een open einde.' Vergeet het maar. Ik doe het niet. Het is daar, "zei hij. "Je moet bepalen wat je hersenen aankunnen. Oké? Dus als je gaat sporten, God zegene je, en dat is het beste wat je kunt doen, maar je moet weten wanneer het gaat gebeuren einde. 'Wanneer is de training afgelopen?' 'Het wordt een uur.' 'OKÉ.' Of 'Kun je daar niet tegen? Laten we 30 minuten doen.' 'Oké, geweldig.' Nu komen we ergens. Ik kan er 30 doen."

Voor Seinfeld begint in vorm blijven eerst in de geest.

Aanbevolen: