Wat is er gebeurd met Tarek El Moussa en de 23-jarige oppas?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Tarek El Moussa en de 23-jarige oppas?
Wat is er gebeurd met Tarek El Moussa en de 23-jarige oppas?
Anonim

Vastgoedinvesteerder en televisiepersoonlijkheid Tarek El Moussa werd beroemd dankzij de HGTV-show Flip or Flop die hij samen met zijn ex-vrouw Christina Haack presenteerde. Tegenwoordig is El Moussa getrouwd met Selling Sunset-ster Heather Rae Young en de twee delen vaak een glimp van hun relatie op sociale media.

Velen zijn echter misschien vergeten dat de ster gelinkt was aan de 23-jarige oppas van zijn kinderen. Hoewel hun relatie kort was, geloven sommigen dat het veel drama heeft veroorzaakt. Blijf scrollen om meer te weten te komen over waarom Tarek El Moussa en Christina Haack uit elkaar gingen - en welke rol de oppas speelde in hun splitsing!

Is dit waarom Tarek El Moussa en Christina Haack gescheiden zijn?

Tarek El Moussa ontmoette Christina Hall terwijl ze samenwerkten op een makelaarskantoor, en in mei 2009 trouwden de twee. Samen hebben El Moussa en Haack twee kinderen - dochter Taylor geboren in 2010 en zoon Brayden geboren in 2015.

De twee makelaars kwamen uiteindelijk samen in zaken en in 2013 werden ze beroemd dankzij de HGTV-show Flip or Flop die ze organiseerden tot 2022 toen het laatste 10e seizoen van de show werd uitgezonden.

Tarek El Moussa en Christina Haack voor 'Flip of Flop&39
Tarek El Moussa en Christina Haack voor 'Flip of Flop&39

Volgens een bron voor People was de show te intiem voor het stel. "Tarek en Christina zijn over het algemeen hartelijk. Ze zijn co-ouderschap en niets staat dat in de weg", zei de insider.

"De show was op dit moment gewoon een te intieme setting en het was tijd om dat hoofdstuk af te sluiten."

Als het gaat om de reden voor de splitsing van het paar, hebben geen van beiden onthuld waarom ze ervoor kozen om de zaken in 2016 te beëindigen. Velen speculeren echter dat het politie-incident dat plaatsvond in mei 2016 de reden zou kunnen zijn.

Volgens rapporten belde Haack de politie nadat El Moussa het huis had verlaten met een wapen.

In een verklaring aan People gaven de twee commentaar op het incident door te zeggen: "Ongeveer zes maanden geleden hadden we een ongelukkig misverstand en de politie werd met grote voorzichtigheid naar ons huis geroepen. Er was geen geweld en geen aanklachten zijn ingediend."

Had Tarek El Moussa een relatie met de oppas van zijn kinderen?

Sommigen geloven echter dat de werkelijke reden waarom het paar uit elkaar ging, is dat Tarek El Moussa Christina Haack bedroog met de oppas van hun kinderen.

Destijds was El Moussa 35 jaar oud, terwijl de oppas - Alyssa Logan - 23 was. Volgens TMZ waren de twee "verbonden", maar ze waren pas met elkaar verbonden nadat hij al uit elkaar was gegaan van Haack.

De twee begonnen elkaar te zien in september 2016 en in oktober werden El Moussa en Logan samen gespot tijdens een concert van Florida Georgia Line.

Toen het paar hun scheiding aankondigde, deelden ze een gezamenlijke verklaring waarin ze beweren dat ontrouw geen reden was voor hun scheiding. "We waren geen van beiden betrokken bij een romantische relatie met een derde partij voorafgaand aan onze scheiding of denken dat de ander dat was", aldus de verklaring.

In 2017 gaf Tarek El Moussa aan In Touch toe dat hij inderdaad met de oppas van zijn kinderen uitging. Hij onthulde echter dat ze haar had ontslagen voordat ze een relatie met haar begon, en dat ze in de herfst van 2016 slechts een maand verkering hadden.

"Ik ben een maand met haar uitgegaan. Ik ging door een moeilijke tijd, en ze is geweldig," zei hij, eraan toevoegend: "Ik heb haar nooit in de buurt van de kinderen vastgehouden."

Volgens TMZ kreeg hij van vrienden het advies haar te ontslaan voordat hij een romantische relatie met haar aangaat - en dat is precies wat de vastgoedinvesteerder deed.

Hoewel Tarek El Moussa een paar maanden na de scheiding van zijn vrouw een relatie had met de voormalige oppas van zijn kinderen, zijn de twee erin geslaagd om een hechte band te behouden, en ze werkten samen tot 2022.

In feite lijken El Moussa en Haack tegenwoordig een goede relatie met elkaar te hebben, aangezien beide zijn overgestapt naar nieuwe partners.

In 2022 openden Tarek El Moussa en zijn vrouw, Heather Rae, over co-ouderschap met Christina Haack en haar nieuwe echtgenoot Joshua Hall. "Eerlijk gezegd, we concentreren ons echt op ons huishouden", onthulde El Moussa op 3 mei aan Us Weekly.

"[Heather en ik] hebben bepaalde dingen die we doen in ons huishouden, en ik weet dat [Christina] zich op haar huishouden concentreert en er zijn bepaalde dingen die ze in haar huishouden doet. We proberen zo vaak op dezelfde pagina te zijn mogelijk, maar het zijn verschillende huishoudens."

Aanbevolen: