Wat is er gebeurd met 'Flip Or Flop' Stars' Tarek El Moussa en Christina Haack's huwelijk?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Flip Or Flop' Stars' Tarek El Moussa en Christina Haack's huwelijk?
Wat is er gebeurd met 'Flip Or Flop' Stars' Tarek El Moussa en Christina Haack's huwelijk?
Anonim

Het hebben van hordes aanbiddende fans en een succesvolle reality-tv-carrière heeft zeker zijn aantrekkingskracht. In de schijnwerpers staan kan echter overweldigende destabiliserende effecten hebben, vooral voor romantische relaties. Voormalig beroemdheidspaar Tarek El Moussa en Christina Haack hebben ervaringen uit de eerste hand met de schadelijke effecten van publiciteit op romantische relaties.

Christina en Tarek werden in de schijnwerpers gezet na de landing van de HGTV-show, Flip of Flop. De woningrenovatieshow was meteen een succes en inspireerde verschillende spin-offs, waaronder Christina on the Coast, een andere serie voor woningrenovatie rond Christina's professionele prestaties in Zuid-Californië. Het is tragisch dat de publiciteit die voortkwam uit deze professionele successen langzaam de relatie tussen Christina en Tarek aantastte, wat leidde tot een pijnlijke scheiding in 2018. We bekijken enkele redenen waarom het huwelijk van Christina Haack en Tarek El Moussa wankelde onder het gewicht van hun nieuwe beroemdheidsstatus.

8 De kankerdiagnose van Tarek El Moussa zette zijn relatie met Christina Haack onder druk

Tarek El Moussa werd in 2013 gediagnosticeerd met teelbal- en schildklierkanker. Hoewel Christina tijdens deze moeilijke ervaring haar steunde, moet het een uitdaging zijn geweest om een drukke carrière, ouderschap en Tareks gezondheidsproblemen in evenwicht te brengen.

In een interview met US Weekly bevestigde Tarek El Moussa dat het ongelooflijk moeilijk was om zijn veeleisende carrière en kankerbehandeling te combineren met de woorden: Ik heb letterlijk gefilmd tot de dag dat ik naar mijn operatie ging, en binnen twee weken daarna, Ik stond weer voor de camera. Het was absoluut moeilijk om te doen, maar het heeft mijn mentale kracht absoluut tot het uiterste gedreven.… Ik bleef maar vooruitgaan.”

7 De hormonale onevenwichtigheden van Tarek El Moussa kunnen een conflict hebben veroorzaakt met Christina Haack

Naast teelbal- en schildklierkanker had Tarek El Moussa ook te maken met hormonale onbalans. De Flip- of Flop-ster slikte "te veel testosteron, bovendien elke dag injecties met humaan choriongonadotrofine (HCG)."

Na de splitsing bekende Tarek aan The Dr. Drew Podcast dat zijn hormonale problemen mogelijk hebben bijgedragen aan de ondergang van zijn huwelijk door te zeggen: Mijn hormonale niveaus waren niet goed en ik voelde me niet echt goed veel van de tijd en ik was niet de beste persoon die ik had kunnen zijn.”

6 Christina Haack en Tarek El Moussa stopten met communiceren

Slechte communicatie was ook een grote klap voor de relatie van Christina Haack en Tarek El Moussa. In een gesprek met Good Housekeeping kort na hun breuk, onthulde Christina Haack dat zij en Tarek constant aan het kibbelen waren op de set.

De Christina aan de kust bekende ook aan Mensen dat haar interacties met Tarek ongelooflijk gespannen en gespannen waren geworden. “We konden niet meer goed communiceren. Het kwam op het punt dat we niet eens naar de set reden."

5 Christina Haack en Tarek El Moussa hadden verschillende mislukte IVF-pogingen

Tarek El Moussa's diagnose teelbalkanker betekende dat het paar hun plannen om meer kinderen te krijgen moest bespoedigen. Hoewel Christina en Tarek uiteindelijk in 2015 hun tweede kind verwelkomden, was zwanger worden geen gemakkelijke taak.

Het paar onderging twee mislukte IVF-rondes, waaronder een die eindigde in een tragische miskraam na acht weken. Deze ongelukkige ervaringen hebben de conflicten in hun huwelijk mogelijk in een ondraaglijke mate verergerd.

4 Heeft het delen van alles het huwelijk van Christina Haack en Tarek El Moussa verpest?

Christina Haack en Tarek El Moussa's professionele en persoonlijke leven waren ongelooflijk met elkaar verweven. Christina Haack, die in 2018 met People sprak, onthulde dat het delen van alles hun huwelijk ongelooflijk vluchtig maakte. “Tarek en ik waren zo aan alles verbonden: onroerend goed, de show, onze kinderen, ons huis. Het was zo stressvol en iedereen was bang dat het zou ontploffen."

3 Christina Haack en Tarek El Moussa hadden ernstige financiële problemen

Ondanks het hosten van een succesvolle HGTV-show en hun aanzienlijke invloed van beroemdheden, worstelden Tarek El Moussa en Christina Haack tijdens hun huwelijk met aanzienlijke financiële problemen.

Na de splitsing bekende Tarek aan The Dr. Drew Podcast dat financiële problemen mogelijk hebben bijgedragen aan zijn scheiding door te zeggen: "Er is zoveel aan de hand met tv, en de bekendheid, en de financiën, en zoveel verschillende dingen gebeurde op een bepaald moment, en het trok ons langzaam uit elkaar."

2 Christina Haack's en Tarek El Moussa werden constant onder druk gezet door familie

Naast hun interne strijd hadden Tarek El Moussa en Christina Haack ook te maken met druk van de familie van Christina Haack.

In haar interview met Good Housekeeping onthulde Christina Haack dat haar ouders hoopten dat zij en Tarek "zich zouden kunnen verzoenen, vooral voor de kinderen, en ook omdat Tarek en ik samen zo'n leven hadden opgebouwd."

1 Huwelijkstherapie loste de huwelijksproblemen van Christina Haack en Tarek El Moussa niet op

Met hun huwelijk op de rand van de afgrond, probeerden Christina Haack en Tarek El Moussa counseling als een laatste reddingspoging. Echter, in plaats van hun problemen op te lossen, bracht therapie schijnbaar het verrassende besef teweeg dat ze uit elkaar moesten gaan.

Kort na de splitsing bracht het paar een gezamenlijke verklaring uit waarin ze zeiden: We hebben ervoor gekozen om counseling te krijgen om onze relatie op te lossen. Samen hebben we besloten uit elkaar te gaan terwijl we de toekomst van ons huwelijk opnieuw evalueren.”

Aanbevolen: