Wat is er gebeurd met de voormalige oppas en minnares van Jude Law?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de voormalige oppas en minnares van Jude Law?
Wat is er gebeurd met de voormalige oppas en minnares van Jude Law?
Anonim

Jude Law heeft veel krantenkoppen gehaald in zijn dagen als acteur op de A-lijst. Maar niet altijd met een goede reden. Fans zullen zich herinneren wanneer het nieuws over zijn affaire met de oppas van zijn kinderen openbaar werd.

In 2003 beëindigden Jude en Sadie hun huwelijk, maar huurden in 2004 samen een oppas. Het voormalige paar trouwde in september 1997 en deelt drie kinderen: Rafferty (die in 2020 verbonden was met Rita Ora), Iris, en Rudy. De kinderen varieerden van twee tot acht jaar toen de oppas werd aangenomen, en Jude en Sadie hadden meer dan één oppas om ze allemaal tussen hun twee huizen te beheren.

Daily Mail meldde dat Jude en zijn ex Sadie Frost de oppas, Daisy Wright, in 2004 hadden ingehuurd. In hetzelfde jaar dat ze Daisy in dienst namen, verloofde Jude zich met actrice Sienna Miller. Maar het jaar daarop verontschuldigde Jude zich publiekelijk tegenover zijn verloofde en hun respectievelijke families voor de pijn die hij had veroorzaakt door een affaire met Daisy.

Bijgewerkt op 13 maart 2022: Sienna en Jude hadden in de loop der jaren een knipperlichtrelatie en spuugden uiteindelijk voorgoed uit in 2011. En ondanks deze pijnlijke herinnering uit hun verleden zijn alle betrokken partijen verder gegaan. Sinds dit artikel in 2020 werd gepubliceerd, heeft Jude Law, die vijf kinderen heeft uit drie eerdere relaties, in september 2020 zijn zesde kind verwelkomd met zijn vrouw Philipa Coan. Hij is ook bezig geweest met zijn acteercarrière en speelde de rol van Perkamentus in de Fantastic Beasts-franchise.

Wat Sienna betreft, ze is momenteel single nadat ze in 2020 uit elkaar ging van haar verloofde Lucas Zwirner. Ze wordt nog steeds beschouwd als een mode-icoon, maar acteert sinds 2020 niet meer en is sinds laat niet meer actief op sociale media 2021. Ze heeft over de affaire gesproken sinds ze echter in een interview met The Daily Beast in december 2020 onthulde dat er zes hele weken zijn van de ervaring die ze zich niet herinnert van de traumatische ervaring.

Bijgewerkt op 21 april 2022: Terwijl het bedrogschandaal van Jude Law in 2005 voor een schokgolf in Hollywood zorgde, en hoewel alle betrokkenen er destijds behoorlijk van geschrokken waren, lijkt het alsof alle partijen met succes verder zijn gegaan. Sienna Miller speelt de hoofdrol in de nieuwe Netflix-serie Anatomy of a Scandal, terwijl Jude Law de geliefde Albus Perkamentus blijft spelen in de Wizarding World-films. Daisy Wright blijft haar privacy behouden, maar ze lijkt een gelukkig en succesvol leven te leiden buiten de schijnwerpers.

In een interview om Anatomy of a Scandal te promoten, sprak Sienna Miller over dit specifieke schandaal waar ze deel van uitmaakte. Ze vertelde Elle UK dat haar personage haar bekend voorkwam, omdat ze betrokken was bij een enigszins vergelijkbaar schandaal.

Wat zegt Daisy Wright over haar affaire met Jude Law?

Natuurlijk zouden Jude en Sienna weer bij elkaar komen, dan weer uit elkaar gaan voordat ze definitief uit elkaar gingen, en Sienna zou betrokken raken bij een spraakmakende relatie met Daniel Craig waarvan ze later zei dat ze er spijt van had.

Maar de oppas was helemaal in de war.

In haar vertelling over haar relatie met Jude legde Daisy uit dat ze had onthuld dat ze privétijd met Jude had doorgebracht toen Sadie haar opbelde en vroeg naar de geruchten die ze had gehoord. Kort daarna kreeg Daisy te horen dat haar diensten niet langer nodig waren, en Jude gaf Sadie de schuld van de beslissing.

Toen de details openbaar werden en Daisy alles vertelde, sloot Jude haar uit zijn leven en dat van zijn kinderen. De schade was echter aangericht; een van Jude's kinderen zag het paar samen, waardoor de geruchten begonnen die waar bleken te zijn.

Over het onopzettelijke ontslag en de breuk zei Daisy: "Ik was erg overstuur over de manier waarop ik zomaar van mijn baan werd ontslagen… Ik vond dat Jude voor mij had moeten vechten." Dat zou hij echter niet doen.

Wat gebeurde er met Daisy Wright nadat ze werd ontslagen?

Hoewel ze toegaf dat ze er kapot van was dat Jude haar dumpte (en haar ontsloeg), liet Daisy haar niet in de steek. Ze werd natuurlijk betaald voor haar verhaal, maar ging toen weer oppassen, hoewel waarschijnlijk niet meer voor beroemdheden.

In 2014 meldde Daily Mail dat Daisy een nieuw pad in haar carrière was ingeslagen: ze opende haar eigen uitzendbureau. Daisy Wright leeft een zeer privé-leven en is onvindbaar op sociale media, vermoedelijk willen ze wat er met haar en Jude Law is gebeurd stevig in het verleden houden waar het thuishoort.

Wat Daisy betreft, ze heeft zelf twee kinderen. Aangezien het erop lijkt dat het bedrijf dat op haar naam staat, nog steeds actief is. Het inhuren van meer dan alleen kindermeisjes, het lijkt erop dat het bedrijfsmodel succesvol is geweest.

De affaire maakt de betrokkenen nog steeds ongemakkelijk

De affaire is iets waardoor alle betrokkenen zich tot op de dag van vandaag ongemakkelijk voelen om over te praten.

Sienna Miller opende over de affaire in een interview met The Daily Beast in december 2020 en zei dat ze de herinneringen had geblokkeerd. Miller zei dat het heel moeilijk was, "omdat met zoveel liefdesverdriet, om uit bed te moeten komen, laat staan elke avond voor 800 mensen te staan, dat het laatste is wat je wilt doen."

Jude Law heeft eerder gezegd dat een grap die in Sex and the City 2 verscheen over zijn affaire met Daisy Wright zijn "bloed koud maakte".

Aanbevolen: