Wat is er gebeurd met de voormalige oppas van Ben Affleck, Christine Ouzounian?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de voormalige oppas van Ben Affleck, Christine Ouzounian?
Wat is er gebeurd met de voormalige oppas van Ben Affleck, Christine Ouzounian?
Anonim

Acteurs Ben Affleck en Jennifer Garner leken het perfecte huwelijk te hebben, compleet met drie kinderen. Ze waren allemaal geliefd en gutsten de hele tijd over elkaar. Toen kwam 2015 en gingen ze uit elkaar. Wat er is gebeurd? Welnu, sommigen zeggen dat Afflecks strijd tegen alcoholverslaving het huwelijk heeft verwoest.

Maar sommigen wijzen met de vinger naar de 'oppas' van het stel, Christine Ouzounian. Sommigen zeggen dat Affleck een affaire had met de aantrekkelijke jonge vrouw. In plaats van te proberen alles op de DL te houden, leek Christine haar best te doen om zichzelf aan Affleck te koppelen.

Het is waar dat Affleck en Garner grote problemen hadden vanwege de alcoholverslaving van Ben Affleck. Maar misschien, heel misschien is er meer. Velen denken dat Christine en Ben, althans voor een tijdje, gezellig met elkaar omgingen.

Wat is er gebeurd met de bombshell oppas? Op straat werd verteld dat ze hoopte op ware liefde. Het is niet gebeurd. Nou, Christine is verder gegaan en lijkt het redelijk goed te doen voor zichzelf. Laten we eens kijken waar ze nu mee bezig is.

Bijgewerkt op 13 mei 2022: Of Ben Affleck en Christine Ouzounian nu wel of niet een affaire hadden, het is nu allemaal verleden tijd. En over het verleden gesproken, Ben Affleck heeft zijn romance met ex-verloofde Jennifer Lopez nieuw leven ingeblazen, en de twee zijn opnieuw van plan om te trouwen. Hopelijk, als ze in het huwelijksbootje stappen, zal dit huwelijk beter verlopen dan het laatste van Affleck - en zullen er geen geruchten zijn over vreemdgaan of affaires die de zaken ingewikkelder maken.

Ben Affleck en Jennifer Garner's familie-uitstapje naar de Bahama's

Dus de Affleck/Garners zijn in de zomer van 2015 op vakantie in de Bahama's. Natuurlijk is Christine op sleeptouw, zogenaamd om voor de kinderen te zorgen. Het gerucht gaat dat Jennifer achterdochtig begon te worden over wat er werkelijk aan de hand was tussen haar man Ben en de oppas Christine Ouzounian. Verhalen over Ben die Christine verleidde onder de douche en dergelijke deden de ronde. In ieder geval, dat is ongeveer de tijd dat de bekende pokerspeler Ben Affleck en Jennifer Garner hun splitsing aankondigden.

Christine beweerde zelfs dat zij en Ben bezig waren tijdens die reis. Ze is niet verlegen onze Christine.

Natuurlijk, toen het verhaal (of de geruchten) viraal gingen, waren Christine (en Ben) geschiedenis voor zover het Jennifer Garner betrof.

Jennifer en Ben gingen uit elkaar, maar hij bleef tot 2017 in het pension wonen dat bij zijn huis hoort. En Jennifer en Ben maakten er een punt van om het co-ouderschap goed te doen. De scheiding werd in 2018 afgerond, waarbij Ben Affleck aan iedereen die het wil horen vertelde dat het de grootste fout van zijn leven was. Hij is in en uit revalidatie geweest, had een paar terugvallen, maar lijkt redelijk goed op weg te zijn in zijn strijd om nuchter te worden en te blijven. Affleck en Garner brengen tijd samen met hun kinderen door met co-ouderschap.

Een groot deel van 2015 leken Christine en haar vrienden er alles aan te doen om het verhaal levend te houden. Ben daarentegen? Hij zei dat het onzin was en een hoop leugens. Nou, dat zou hij toch doen?

En wat werd er van Christine Ouzounian?

Volgens haar LinkedIn-profiel verhuisde ze naar de vastgoedsector en is ze assistent-vice-president van een groot titelbedrijf in de omgeving van Los Angeles. Blijkbaar is ze bedreven in onderhandelingen en alles wat met onroerend goed te maken heeft. Ze heeft zelfs een lachende foto van zichzelf in een klein blauw pak om te bewijzen dat ze het meent.

Haar cv is een beetje vaag en beweert rond de tijd dat ze voor de familie Affleck zou hebben gewerkt, dat ze een 'persoonlijke assistent' was in New York City. Er zijn hiaten en net genoeg vaagheid om het Affleck-incident op papier te zetten.

Geen Christine Ouzounian leeft nog en doet haar vastgoedding ergens in Los Angeles. Wat geld betreft lijkt ze het heel goed voor zichzelf te hebben gedaan.

Aanbevolen: