Fans reageren op de ontmoeting van Olivia Rodrigo en Taylor Swift bij de Britten

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de ontmoeting van Olivia Rodrigo en Taylor Swift bij de Britten
Fans reageren op de ontmoeting van Olivia Rodrigo en Taylor Swift bij de Britten
Anonim

Olivia Rodrigo heeft eindelijk haar idool, Taylor Swift, ontmoet tijdens de Brit Awards! De zangeres van het rijbewijs is al heel lang Swiftie en de zangers hebben via sociale media gecommuniceerd, waarbij Swift naar haar verwijst als "baby" en Olivia rockt op haar muziek. Taylor heeft Olivia eerder cadeaus gestuurd en is een grote fan van haar muziek en vaardigheden als jonge songwriter.

Ze hebben elkaar eindelijk ontmoet

Na maanden van interactie via Instagram, ontmoette de acteur uit de High School Musical-serie eindelijk Taylor persoonlijk en deelde ze fotografisch bewijs van haar ontmoeting met Swift! Het lijkt erop dat ze de beste tijd ooit hebben gehad!

Olivia deelde een zwart-witfoto van Swift en zichzelf, terwijl ze gekke gezichten trok bij de Britten. Ze ondertitelde de foto met emoji's van puppyhonden en schreef: "Britten waren een droom. Ik wil nooit meer weg!!!" naar haar Instagram-verhaal, met enkele glimpen van de felbegeerde prijsuitreiking.

Olivia's fans waren opgetogen toen ze ontdekten dat ze Taylor eindelijk had ontmoet, en waren er snel bij om hun geluk voor haar te uiten.

Muzikant Conan Gray, een goede vriend van Olivia's en een grote fan van Taylor's, schreef "ik hou van mijn zus en mijn moeder." Eerder stuurde Taylor haar "twee kinderen" (Olivia en Conan) een voorproefje van haar nieuwe versie van You Belong With Me, voorafgaand aan de release.

Olivia en Conan hebben haar muziekvideo opnieuw gemaakt met een TikTok-jamsessie, en Taylor was onder de indruk van hen. "ZE ZIJN ZO LEUK DAT HET MIJ LICHAAM SCHIEDT" schreef ze.

Olivia heeft zich altijd uitgesproken over haar inspiratie door de muziek van de zangeres, dus het is logisch dat fans enthousiast zouden zijn als de zangeres haar grootste inspiratiebron ontmoet. "Altijd zo cool als je mensen ontmoet die je inspireren" zei @Maxwell.simkins

@ashemusic zei "nul woorden ik- ik ben zo blij voor je."

@zooeyinthecity schreef "Droom komt uit!!!!!!!!!"

@finley.hood antwoordde: "MOEDER EN DOCHTER EINDELIJK SAMEN YESSS."

Sommige fans spraken hun hoop uit dat Olivia tijdens haar volgende optreden voor Taylor zou openen, terwijl anderen wilden dat de vrouwen samen een nummer zouden schrijven en opnemen. Ze zeiden: "Gebruik deze knop om Olivia's opening voor Taylor te manifesteren bij de volgende tour" en "Samenwerken alstublieft?"

Aanbevolen: