Fans enthousiast als MTV Movie Awards' 'In Memoriam' bespot Ellen DeGeneres

Fans enthousiast als MTV Movie Awards' 'In Memoriam' bespot Ellen DeGeneres
Fans enthousiast als MTV Movie Awards' 'In Memoriam' bespot Ellen DeGeneres
Anonim

De in memoriam-sectie in een prijsuitreiking is vaak een sombere gelegenheid, omdat fans zich de sterren herinneren die zijn overleden.

Maar tijdens de MTV Movie & TV Awards: Unscripted 2021 creëerden ze wat alleen kan worden omschreven als een 'an-anti in memoriam'-segment. In plaats van de doden te gedenken, brachten ze hulde aan enkele van de meest wellustige momenten van het afgelopen jaar.

Onder de genoemde namen en incidenten waren talkshowhost Ellen DeGeneres, Scott Disick en de gedeporteerde Real Housewife of New Jersey-ster Joe Giudice.

"Ik wil nu graag een somber, onhandig moment nemen om te erkennen wat we dit jaar in de wereld van niet-gescript entertainment hebben verloren", begon presentator Nikki Glaser, terwijl de show een parodie opleverde -stijl montage van zwart-wit afbeeldingen.

De VT bespotte Ellen nadat er veel rapporten opdoken over de "giftige werkplek" van haar show, zoals een afbeelding van de presentator van de talkshow las: "Ellen's schrikbewind 2003-2021."

Ellen kondigde vorige week aan dat ze haar show annuleerde te midden van lage kijkcijfers. Dit seizoen, haar 19e, is haar laatste na 18 jaar in de lucht.

De 63-jarige heeft de beweringen afgewezen dat ze een giftige werkomgeving had.

De beschuldigingen van wangedrag kwamen voor het eerst naar voren in een BuzzFeed-artikel afgelopen juli, toen verschillende mannelijke senior producers ook werden beschuldigd van seksuele intimidatie.

Ellen werd beschuldigd van het koesteren van een omgeving die pesten tolereerde en waarin ze de baas was. Medewerkers beschreven belachelijke regels die ze zou hebben opgelegd, zoals het niet mogen eten van vlees of vis tijdens de lunch.

Het personeel van Ellen beweerde ook dat ze niet met haar mochten praten of naar de presentator van de talkshow mochten kijken. Ze beweerden ook dat als ze om wat voor reden dan ook met haar moesten praten, ze eerst kauwgom moesten kauwen omdat ze een 'gevoelige neus' heeft.

Een werknemer meldde raciale micro-agressies, terwijl een ander zei dat ze werden ontslagen nadat ze medisch verlof hadden opgenomen na een zelfmoordpoging.

Fans vonden MTV's "In Memoriam" eerbetoon aan Ellen hilarisch en gingen online om hun mening te delen.

"Briljant… De voormalige vermeende komiek zal ziedend zijn.. Ms. Nice is zogenaamd ontmaskerd!" één persoon schreef online.

"Tot ziens! Geniet van een LANGE VAKANTIE van het WERK", een tweede toegevoegd.

"Vroeger keek ik graag naar een paar segmenten op Ellen terwijl ik door de kanalen bladerde, maar sinds dat allemaal uitkwam, sla ik het gewoon over. Ik kon niet over het geheel komen dat je niet kunt maken oogcontact met haar in het voorbijgaan! Zoals, Eww! Verneder jezelf, " viel een derde in.

Aanbevolen: