Friends'-fans enthousiast als rapporten suggereren dat Jen Aniston en David Schwimmer aan het daten zijn

Friends'-fans enthousiast als rapporten suggereren dat Jen Aniston en David Schwimmer aan het daten zijn
Friends'-fans enthousiast als rapporten suggereren dat Jen Aniston en David Schwimmer aan het daten zijn
Anonim

Vrienden fans over de hele wereld krijsen van opwinding en verbazing nadat Jennifer Aniston en David Schwimmer de speculatie hebben gewekt dat ze elkaars "kreeften" buiten het scherm worden. Het komt 17 jaar nadat de romantische ups en downs van Ross Geller en Rachel Green werden uitgezonden in de populaire sitcom uit de jaren 90.

Jennifer, 52, en David, 54, zouden "weer tijd samen doorbrengen" nadat de speciale reünie "gevoelens opriep", meldt Closer Magazine.

In mei kwamen de Friends-sterren samen voor een eenmalige reüniespecial. Fans waren verrast toen Aniston en Schwimmer toegaven dat ze elkaar tijdens het begin van de seizoenen "hard hadden verpletterd". Maar helaas hadden ze allebei een relatie met andere mensen en kwamen ze nooit bij elkaar.

jennifer-aniston-david-schwimmer
jennifer-aniston-david-schwimmer

Een bron zei: "Na de reünie werd het duidelijk dat herinneringen aan het verleden gevoelens voor hen beiden hadden gewekt en dat de chemie die ze altijd moesten begraven er nog steeds was. Ze begonnen meteen na het filmen te sms'en en vorige maand vloog David vanuit zijn huis in New York om Jen in LA te zien."

Er werd beweerd dat het paar tijd doorbracht in het huis van Jennifer, waar ze David heeft getrakteerd op diners, waarbij de bron eraan toevoegde: "Ze werden ook gespot terwijl ze wijn dronken, diep in gesprek, terwijl ze rond een van Jen's favoriete wijngaarden in Santa Barbara, waar het duidelijk was dat er veel chemie tussen hen was."

Tijdens de reüniespecial van HBO Max bekende David:

"Ik bedoel, het eerste seizoen was ik erg verliefd op Jen. Op een gegeven moment waren we hard op elkaar aan het verpletteren", onthulde David.

David-Schwimmer-Jennifer-Aniston-Friends-Finale
David-Schwimmer-Jennifer-Aniston-Friends-Finale

David legde uit: "Maar het was alsof er twee schepen passeerden, omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden."

Matt LeBlanc, die Joey Tribbiani speelde, zei gekscherend: 'Bullst.'

Jennifer zei dat ze een gesprek had met Ross voorafgaand aan de eerste kus van hun personage.

"Eerlijk gezegd, ik herinner me dat ik een keer tegen David zei: 'Het zal zo jammer zijn als de eerste keer dat jij en ik echt kussen op de nationale televisie zal zijn. En ja hoor, de eerste keer dat we kusten was in die coffeeshop, "zei Jennifer over de scène van seizoen 2, aflevering 7.

De gedenkwaardige aflevering werd uitgezonden op 9 november 1995, getiteld: "The One Where Ross Finds Out."

David en Jennifer brachten ook tijd samen door tijdens de pauzes van de repetitie, waarbij David zich herinnerde dat ze "op de bank zouden knuffelen".

"We zouden lepelen en in slaap vallen op de bank," zei Jennifer.

Ross en Rachel David Schwimmer Jennifer Aniston
Ross en Rachel David Schwimmer Jennifer Aniston

Tijdens de reüniespecial werden beelden van hun knuffelende personages uitgezonden, waarbij David eraan toevoegde: "Hoe wist niet iedereen dat we verliefd op elkaar waren?"

Courteney Cox en Matthew Perry zeiden echter allebei dat ze "wisten" van de aantrekkingskracht van David en Jennifer op elkaar.

Uiteindelijk zei David dat het "een situatie was waar we niets aan konden doen", terwijl Courteney eraan toevoegde dat het het beste was: "Hoe geweldig uiteindelijk. Want als je [ernaar had gehandeld] en het werkte niet, het zou niet zo geweldig zijn [in de show]."

Friends-fans kietelden roze bij het vooruitzicht dat Aniston en Schwimmer een relatie zouden beginnen.

Ross Rachel Vrienden David Schwimmer Jennifer Aniston
Ross Rachel Vrienden David Schwimmer Jennifer Aniston

"Altijd gedacht dat ze een geweldige combinatie zouden zijn. Als het waar is: veel succes voor hen ", een commentator op sociale media.

"Zou graag terug willen gaan naar 1994 toen dit in de twintig begon - het was echt zo'n geweldige tijd om jong te zijn. Geen mobieltjes, geen sociale media, fantastische tijd om in de twintig te zijn. Ik leef hiervoor nostalgie, " een tweede toegevoegd.

"Ohhhh. Myyyyyy. Gaaawdddd. Kan ik nog meer opgewonden zijn???" een fan grapte.

Aanbevolen: