‘Friends’ Reunion: Matt LeBlanc neemt onverwachte kant in Ross en Rachel Break Drama

Inhoudsopgave:

‘Friends’ Reunion: Matt LeBlanc neemt onverwachte kant in Ross en Rachel Break Drama
‘Friends’ Reunion: Matt LeBlanc neemt onverwachte kant in Ross en Rachel Break Drama
Anonim

De uitgebreide trailer voor de speciale aflevering van Friends-reünie is eindelijk uitgebracht op 19 mei en beantwoordt een van de meest prangende vragen van de show.

Debuut op HBO Max op 27 mei, "The One Where They Got Back Together" zal de originele zes Friends te zien krijgen - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer - keren terug voor een special van een uur. Ze zullen worden vergezeld door een aantal speciale gasten, waaronder nieuwe en oude gezichten.

In de clip worden de zes acteurs door James Corden gevraagd om hun mening te geven over dat Ross en Rachel break-drama - en Matt LeBlanc gaf zojuist het meest onverwachte antwoord.

‘Friends’ Reunion regelt Ross en Rachel Break Drama

Fans van de show zullen zich het drama herinneren dat ontstond in de vijftiende aflevering van seizoen drie, getiteld "The One Where Ross And Rachel Take A Break".

Het stel besluit een pauze te nemen na een moeilijke periode vanwege het onvermogen van Ross om zich aan te passen aan Rachels nieuwe hectische werkschema. Wanneer ze voorstelt dat het stel een pauze neemt, vertrekt Ross en brengt de nacht door met Chloe, in de veronderstelling dat Rachel verliefd is op haar collega Mark. Rachel komt er de volgende ochtend achter, nadat ze naar Ross' huis is gegaan om de boel op te lappen.

"We hadden pauze!" is een van de gemeenschappelijke regels van Ross tijdens de show geworden, waarbij Rachel volhield dat ze in feite geen pauze hadden.

In de trailer vraagt Corden de zes Vrienden naar hun standpunt over de hele pauze-situatie.

"Waren Ross en Rachel op vakantie?" De Engelse presentator vraagt het aan de acteurs.

Nadat de hele hoofdcast (inclusief Aniston!) het erover eens was dat Ross niets verkeerd deed toen hij met Chloe sliep, aangezien hij en Rachel op dat moment niet samen waren, verrast LeBlanc iedereen met een botte opmerking.

“Bullst,” zegt hij, voordat hij dramatisch van zijn koffie nipt.

Friends Reunion: hoofdcast verschijnt als zichzelf

De zes acteurs zullen hun oorspronkelijke rol niet opnieuw opnemen in de special, een niet-gescripte gebeurtenis van een uur. De cast zal als zichzelf verschijnen in de geliefde Stage 24, waar alle tien seizoenen van de show tussen 1994 en 2004 zijn opgenomen.

Naast de zes Friends zullen op de reünie beroemdheden als Justin Bieber, Cara Delevingne en David Beckham Monica's appartement binnenstappen.

De Zuid-Koreaanse band BTS zal ook verschijnen, samen met Lady Gaga, James Corden, Cindy Crawford, Mindy Kaling, Malala Yousafzai en Game of Thrones-ster Kit Harington.

Een paar bekende gezichten zullen ook hun comeback maken. Tom Selleck, die Monica's vriend Richard speelde, evenals Maggie Wheeler, beroemd om het vertolken van Chandler's knipperlicht-vriendin Janice, zullen de hoofdrol spelen.

Aanbevolen: