Is de 'Dream Home Makeover' van Netflix echt of nep?

Inhoudsopgave:

Is de 'Dream Home Makeover' van Netflix echt of nep?
Is de 'Dream Home Makeover' van Netflix echt of nep?
Anonim

Netflix heeft geweldig werk geleverd door realityshows van hoge kwaliteit uit te brengen en dat omvat ook lifestyle-inhoud. Na het kijken naar Marriage or Mortgage, waarvan de premisse fans schokkend vonden, en voordat seizoen 4 van Selling Sunset uitkomt, is Dream Home Makeover een geweldige show om te bingewatchen.

Hoe echt is Dream Home Makeover? Het is een goede vraag om te stellen, aangezien veel interieur- of renovatieprogramma's de waarheid kunnen verbuigen om een vlottere of leukere tv-aflevering te creëren. Laten we eens kijken naar deze specifieke serie.

Waar Syd en Shea de show filmen

Fans vragen zich af of het huwelijk of de hypotheek echt is en dezelfde vraag is zeker van toepassing op Dream Home Makeover.

Syd en Shea McGee zijn de getrouwde achter het bedrijf/merk Studio McGee, en hun Netflix-serie Dream Home Makeover volgt hen terwijl ze ruimtes voor hun klanten opknappen.

Het klinkt absoluut alsof deze show helemaal echt is, en dat is een opluchting voor fans die er dol op zijn.

Als het echtpaar interviewscènes filmt, zitten ze op een bank in de kelder van hun huis. Volgens The List schreef het stel op hun blog: "In de show zie je Syd en Shea op een bank zitten voor de interviewgedeelten van de show, maar je raadt misschien nooit dat de set zich in hun kelder bevindt. het is nog niet af, het vormde de perfecte achtergrond voor de Netflix-crew om een scène op te zetten die eruitziet als een ontwerpstudio met een prikbord en een paar planten."

Dat geeft een heel echt en authentiek gevoel aan de serie, aangezien Syd en Shea echt in hun huis aan het filmen zijn.

Volgens The List zien fans van Dream Home Makeover het stel ook filmen in hun eigen huis, wat nog een reden is dat de show echt is.

Syd en Shea filmen in hun huis in Utah, waardoor kijkers kunnen zien waar ze werkelijk wonen, wat erg leuk is omdat dit huis absoluut prachtig is. Ze laten kijkers ook kennismaken met hun twee schattige dochters, Ivy en Wren.

Syd en Shea legden uit hoe het filmen van de show was in een blogpost op hun website en ze zeiden: "We hebben echt geluk gehad dat onze aandelen weergeven hoe ons echte proces werkelijk is. Wat je hierin zult zien show is trouw aan hoe we communiceren met onze klanten, werken met aannemers en samenwerken met ons team."

Het is geweldig om te horen dat kijkers precies kunnen zien hoe het is wanneer Syd en Shea McGee een project aannemen en aan het werk gaan, aangezien veel thuisprogramma's elementen bevatten die niet authentiek zijn.

Studio McGee's Story

Shea en Syd McGee hebben een geweldig verhaal over hoe ze in de interieurbranche terecht zijn gekomen.

In een interview met People vertelde het stel dat Syd 11 jaar geleden in de techniek werkte en Shea een P. R. baan. Shea leerde interieurontwerp door avondcursussen aan een community college en ze wilde op dat gebied werken, dus begon ze haar interieurontwerpbedrijf vanuit het huis in Californië waar de McGees vroeger woonden.

Het stel begon in 2014 te werken vanuit hun allereerste kantoor in S alt Lake City. Syd zei: "We werkten dagen van 16 of 17 uur. We zeiden nergens nee tegen." Het echtpaar legde uit dat ze heel voorzichtig moesten zijn met hun financiën terwijl ze probeerden van hun bedrijf een succes te maken.

Studio McGee heeft een prachtig gevoel voor stijl, en door naar de show te kijken en naar de Instagram van het merk te kijken, is het duidelijk dat hun gevoel voor design helder en schoon is en een natuurlijk aanvoelend kleurenpalet van wit, grijs, en bruin.

Studio McGee deelt ook video's op YouTube met hun fans, dus het is leuk om die te bekijken.

In een interview met PopSugar vertelde Shea hoe het is om Dream Home Makeover te filmen. Shea zei: "Netflix heeft ons echt toegestaan om gewoon ons te zijn, bijna tot het punt waarop ik zal vragen: 'Wil je ons niet vertellen wat we moeten doen?' en ze zullen ons vertellen: "Ga hier gewoon naar binnen en doe je ding, en we zullen in de keuken staan. Syd en ik zullen praten, en ze zullen het allemaal vastleggen. Het is heel wij. Dat was echt een prettige ervaring om gewoon de vrijheid te hebben om onszelf te zijn. Het is zeker intenser dan ons YouTube-kanaal. Met de show filmen we de hele dag, elke dag, maandenlang."

Het klinkt alsof fans erop kunnen vertrouwen dat Dream Home Makeover op Netflix helemaal echt is, wat geweldig nieuws is, want er zijn twee geweldige seizoenen om te bingewatchen en er komt binnenkort een derde seizoen aan.

Aanbevolen: