Hoe kom je op HGTV's My Lottery Dream Home en als de show echt is?

Inhoudsopgave:

Hoe kom je op HGTV's My Lottery Dream Home en als de show echt is?
Hoe kom je op HGTV's My Lottery Dream Home en als de show echt is?
Anonim

Telkens wanneer er een groot evenement in Hollywood of de muziekindustrie is, worden ze voorafgegaan door de sterren die over een rode loper lopen voor een vloot fotografen. Na elk van die gebeurtenissen stellen waarnemers lijsten samen van de best geklede en hoewel die artikelen over kleding zouden moeten gaan, onthullen ze ook altijd iets anders. Immers, als je naar verschillende foto's van sterren op de rode loper kijkt, wordt meteen de duidelijke waarheid onthuld dat bijna elke beroemdheid waanzinnig knap is.

Gelukkig voor iedereen die het zat is om altijd overspoeld te worden met beelden van bijna bovenmenselijk aantrekkelijke mensen, is er een andere optie die ze kunnen gebruiken voor hun vermaak, HGTV. Immers, hoewel de meeste HGTV-hosts aantrekkelijk zijn, zendt het netwerk ook constant beelden uit van gewone mensen. Nou, dat is tenminste het geval, afgezien van wanneer My Lottery Dream Home wordt uitgezonden. Ook al zijn de gasten die naar My Lottery Dream Home gaan misschien wel of niet heet, als de show echt is, moeten ze nog steeds buitengewoon zijn.

Hoe kom je op HGTV's My Lottery Dream Home?

Nu het decennia geleden is dat gewone mensen op televisie verschenen als onderdeel van 'reality'-shows, hoeft iedereen die meer wil weten over het castingproces niet ver te zoeken. Verschillende voormalige Survivor-deelnemers hebben bijvoorbeeld uitgebreid gesproken over wat er nodig was om in de show te komen en fans advies gegeven over hoe ze zich in de toekomst bij de cast kunnen voegen.

Nu My Lottery Dream Home van HGTV sinds 2016 af en toe in de lucht is, hebben veel mensen de kans gekregen om een gastrol te spelen in een aflevering. Om die reden is het uiterst eenvoudig om precies te weten wat iemand moet doen als ze op een dag in de show willen verschijnen. Helaas zal echter iedereen die van David Bromstad houdt en het scherm met hem wil delen, op zijn zachtst gezegd extreem lange kansen moeten overwinnen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om op My Lottery Dream Home te verschijnen, zijn er twee dingen die ze in de juiste volgorde moeten doen. Allereerst moeten ze niet alleen de loterij winnen, maar hun geldprijs moet ook aanzienlijk genoeg zijn om de aandacht van de producenten van My Lottery Dream Home te trekken. Bovendien hoeven ze maar aan één ander criterium te voldoen, namelijk geïnteresseerd zijn in het kopen van een werkelijk indrukwekkend huis.

Hoe echt is mijn loterijdroomhuis?

Helaas is het in de loop der jaren steeds duidelijker geworden dat het een dwaze boodschap is om zogenaamde 'reality'-shows zonder meer te accepteren. Natuurlijk is het prima om je ongeloof op te schorten terwijl je naar een 'reality'-show kijkt. Als je echter echt gelooft dat elke show uit het genre volledig echt is, dan zul je verdrietig zijn om te weten dat veel 'reality'-shows nep zijn gebleken.

Gezien wat er momenteel bekend is over 'reality'-shows, kunnen sommige fans zich zorgen maken dat HGTV's My Lottery Dream Home volledig onwettig is. In 2019 werd voormalig My Lottery Dream Home-gastster Brian Kutz over zijn ervaring geïnterviewd door heraldnet.com. Op basis van zijn opmerkingen is het duidelijk dat ten minste één deel van de show misschien niet zo legitiem is als sommige fans zouden willen denken. Kutz onthulde tenslotte dat hij verrast was door het aantal keren dat hij dezelfde kamer moest binnenlopen en moest reageren.

Gelukkig voor iedereen die hoopte dat My Lottery Dream Homes grotendeels legitiem is, lijkt dat zeker het geval te zijn, afgezien van de reactieschoten. Producer Mike Krupat en gastheer David Bromstad hebben bijvoorbeeld allebei dingen gezegd die laten zien hoeveel moeite is gedaan om ervoor te zorgen dat een van de grootste onderdelen van My Lottery Dream Home legitiem is.

Volgens wat Mike Krupat in 2017 aan Mediaweek vertelde, was het in het begin erg moeilijk om mensen te vinden, aangezien de producenten van My Lottery Dream Home erop stonden alleen legitieme loterijwinnaars te casten."Loterijwinnaars hebben de bekendheid niet echt nodig en ze hebben het geld ook niet nodig om deel te nemen. We hebben contact opgenomen met bijna 1.000 loterijwinnaars." Over hetzelfde onderwerp onthulde David Bromstad hoe lang het casten van de eerste twee afleveringen van de show alleen al duurde. "Het duurde een jaar voordat elk van de eerste twee afleveringen was uitgebracht. Dus het was veel wachten - 'Oooh, we hebben er een! Oeps, sorry, dat hebben we niet.'"

Natuurlijk hebben Mike Krupat en David Bromstad allebei zeer voor de hand liggende redenen om My Lottery Dream Home af te schilderen als een legitieme show, ook al is het grotendeels nep. Met dat in gedachten is het veel belangrijker om te horen van een van de gaststerren die in de show is geweest. Het zegt bijvoorbeeld veel dat toen Anthony Colligan van seizoen 7 werd geïnterviewd door The Acadiana Advocate, hij duidelijk maakte dat Bromstad echt een weekend met hem doorbracht op zoek naar een huis om te kopen. Bovendien maakte Colligan duidelijk dat Bromstad erg leuk was om mee om te gaan. "Ik zeg je, we lachten en sneden het uit en hadden zoveel plezier. Ik wist niet dat hij zo was. Dat wist ik niet. Ik begon gewoon te lachen en kon niet stoppen."

Aanbevolen: