Love Is Blind': waren de bruiloften echt of nep?

Inhoudsopgave:

Love Is Blind': waren de bruiloften echt of nep?
Love Is Blind': waren de bruiloften echt of nep?
Anonim

Netflix' hit dating reality-serie, Love Is Blind, gaf zijn concurrentie zoals The Bachelor en Love Island zeker een run voor zijn geld. De show kwam niet alleen net op tijd voor quarantaine, maar het is ook een van de eerste in zijn soort!

Nadat fans kennis hebben gemaakt met een compleet nieuwe formule waarbij deelnemers blind met elkaar uitgaan tot hun verloving, hebben kijkers niet meer terug kunnen kijken! In de serie bereikten vier koppels het altaar, maar slechts twee zijn officieel in het huwelijksbootje gestapt.

Met Amber & Barnett en Cameron & Lauren die hun "I do's" voor de camera zeggen, vragen fans van de show zich nu af of hun op de televisie uitgezonden bruiloften echt waren of alleen voor de show!

Was de 'Love Is Blind'-bruiloft echt of nep?

Toen Netflix hun hitserie Love Is Blind uitbracht, stroomden de kijkers meteen toe om te kijken en sindsdien zijn ze geobsedeerd!

Het volgen van het leven van 25 mensen in de loop van 10 dagen werd een must! Na het daten in pods met muren die hen scheidden, beslisten een handvol koppels of ze hun speciale iemand ten huwelijk wilden vragen.

Hoewel sommige mensen diepbedroefd waren, het op het laatste moment lieten vallen of van gedachten veranderden, kwamen in totaal zes koppels naar Mexico, waar ze de wateren zouden testen met face-to-face dating.

Fanfavorieten van de show werden meteen Lauren Speed en Cameron Hamilton, Amber Pike en Matthew Barnett, Giannina Gibelli en Damian Powers, en natuurlijk Jessica en Mark voor de inkrimpingsfactor!

Toen het tijd was om naar huis te gaan, moesten er grote beslissingen worden genomen, aangezien hun op televisie uitgezonden huwelijksceremonies zouden komen na de laatste 38 dagen na hun ontmoeting, wat de hele tijd is die ze hadden!

De seizoensfinale van de show documenteerde de ceremonies, waardoor een paar stellen diepbedroefd waren, maar Amber en Barnett samen met Lauren en Cameron stapten in het huwelijksbootje!

Hoewel het gemakkelijk is om aan te nemen dat reality-tv in scène wordt gezet, blijkt dat de bruiloften die fans op het scherm zagen, volledig echt waren. Niet alleen onthulde de productie dat de huwelijken in feite juridisch bindend zijn, Lauren en Cameron Hamilton hebben ook onthuld dat dit waar is.

Naast dat de bruiloften volledig legaal zijn, droeg Netflix ook de kosten van het hele ding! Hoewel veel fans zeiden dat ze na de show een aparte ceremonie zouden houden, waren een paar koppels blij met wat ze kregen.

Aangezien vrienden en familie aanwezig waren voor hun huwelijk, waarom zou je het dan nog eens overdoen?

Als het gaat om wie er nog bij elkaar is, hangt er nog steeds liefde in de lucht voor drie koppels! Amber en Barnett blijven gelukkig getrouwd, net als Lauren en Cameron! Vorig jaar onthulde de LC dat ze erg enthousiast zijn om het gezin uit te breiden en mogelijk kinderen te krijgen.

Wat betreft Giannina en Damian, hoewel ze niet op het scherm trouwden, nam het duo hun romance buiten de camera's en datete ze in het echte leven, wat bewijst dat liefde misschien echt blind is.

Aanbevolen: