Zac Efron heeft miljoenen afgewezen van deze reality-tv-ster

Inhoudsopgave:

Zac Efron heeft miljoenen afgewezen van deze reality-tv-ster
Zac Efron heeft miljoenen afgewezen van deze reality-tv-ster
Anonim

Laten we eerlijk zijn, Zac Efron heeft het extra paar miljoen niet echt nodig, op 33-jarige leeftijd heeft hij al een torenhoge nettowaarde van $ 25 miljoen. Dat aantal zal in de toekomst alleen maar groeien naarmate zijn acteercarrière blijft bloeien.

Het is echter altijd interessant om terug te kijken op wat had kunnen zijn. In de wereld van Hollywood zijn er talloze voorbeelden. Zoals wat er zou zijn gebeurd als Al Pacino ja had gezegd tegen 'Star Wars', of als Brad Pitt 'The Matrix' had geaccepteerd.

Natuurlijk, het is fascinerend om over na te denken, maar het is niet altijd de juiste beslissing. Zowel Pitt als Pacino begrepen de scripts niet en ze zouden niettemin enorm veel succes boeken. Hetzelfde kan gezegd worden van Zac Efron, die miljoenen werd aangeboden door een bepaald iemand om de sprong naar muziek te maken.

Gezien zijn bekendheid als 'High School Musical', klonk het op papier als de juiste carrièrestap. Maar, zoals we snel zullen ontdekken, lag Efrons hart niet echt bij het project, en in werkelijkheid wilde hij zich vestigen als acteur en niet als muzikant.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Zijn carrière in een andere richting nemen

Efron was niet bepaald enthousiast over zijn tijd op 'High School Musical', in zijn eigen woorden: "Ik wilde mezelf in het gezicht slaan", nadat hij het had teruggekeken. Efron worstelde ook met het zanggedeelte, vooral in de eerste film: "In de eerste film, nadat alles was opgenomen, was mijn stem niet op hen", zei hij. "Ik kreeg niet echt een verklaring. Het is gewoon zo gegaan. Helaas bracht het me in een lastige positie. Het is niet iets waarvan ik verwachtte dat het zou worden aangepakt. Toen ontplofte High School Musical. Ik heb veel geluk dat Drew de juiste eer heeft gekregen en ook dat ik de kans heb gekregen om terug te komen en het opnieuw te proberen met mijn eigen stem."

Na het succes van de film worstelde Efron in zijn persoonlijke leven en wendde hij zich tot alcholisme. Aan de positieve kant onthulde Efron samen met The Hollywood Reporter dat hij in die tijd veel over zichzelf heeft geleerd: Als je jong succes hebt en je de goede dingen accepteert, moet je alles accepteren. Je moet de momenten accepteren van glorie, maar ook een grote verantwoordelijkheid. En die verantwoordelijkheid houdt tot op zekere hoogte in dat ik een rolmodel ben. Tegelijkertijd ben ik een mens en heb ik veel fouten gemaakt. Ik heb van elke een.”

Een ruzie met een dakloze man veranderde zijn perspectief echt. Efron had een heruitvinding van zijn carrière nodig en dat is precies wat er zou gebeuren. Zijn volgende rol was in een ander licht waarin iemand hem ooit eerder had gezien, met in 'Neighbours' naast Seth Rogen.

buren poster
buren poster

Vanaf dat moment bloeide Efron. Hoewel de dingen heel anders hadden kunnen zijn als hij jaren eerder een lucratief aanbod had geaccepteerd.

Simon Cowell stapt op

Deze kop dateert uit de zomer van 2008. Het verhaal gaat dat Simon Cowell Efron een platencontract aanbood, waarvan werd gezegd dat het veel geld waard was. Met de sterrenkracht van Efron en de ervaring van Cowell zag de 'Idol'-rechter enkele serieuze dollartekens. Hij stelde voor om Efron op te halen in een privéjet naar Londen.

Uiteindelijk zag Zac, ondanks het aanbod, zijn carrièrepad op een ander pad, waarbij acteren betrokken was.

Efron gaf het aanbod jaren later toe en hij is blij dat hij het heeft afgewezen. Volgens Efron is er een bepaald soort genie nodig om als muzikant te gedijen. Volgens Efron zat hij niet in die klas: "Ik bedoel, eeuwen geleden. Ik weet niet of ik klaar ben voor dat leven. Ik bewonder de mensen die het goed doen - de Ed Sheerans. Ik vind ze geweldig. Er is geen plaats voor mij. Er zijn echte genieën die slagen. Er zijn zoveel geweldige mensen die het doen, waarom hoor ik daar thuis?"

Zac maakte het duidelijk, musicals is zo ver als het gaat: "Ik ben blij om in musicals te zijn. Ik ben de muzikale man. Ik ben een ander soort man. Er zijn geen pakken of maskers betrokken en ik vecht niet tegen misdaad, maar we vliegen rond en we vertellen mensen echt belangrijke berichten en zijn moedig."

Interessant genoeg voelt hij zich misschien anders als hij zijn 'High School Musical'-rol opnieuw vertolkt. Efron zei dat hij open staat voor een terugkeer op de weg. Heel de gang van zaken.

Aanbevolen: