Fans reageren op deze tweet uit 2009 van Ellen DeGeneres die beweert 'het voelt goed om haar werknemers aan het huilen te maken

Inhoudsopgave:

Fans reageren op deze tweet uit 2009 van Ellen DeGeneres die beweert 'het voelt goed om haar werknemers aan het huilen te maken
Fans reageren op deze tweet uit 2009 van Ellen DeGeneres die beweert 'het voelt goed om haar werknemers aan het huilen te maken
Anonim

Tijdens het begin van de jaren 2000 en 2010 leek Ellen DeGeneres onaantastbaar. Ze had regelmatig de beste gasten en een enorme fanbase. De zaken zouden echter instorten zodra voormalige werknemers Ellen begonnen te fotograferen. Een medewerker, in het bijzonder, zei dat Ellen's "wees aardig voor elkaar", mantra was allemaal voor de show. Nadat de verklaring was afgelegd, begon het een online aanval: "Die 'wees aardig'-bullshit gebeurt alleen als de camera's aan staan. Het is allemaal voor de show", vertelde een voormalige medewerker aan BuzzFeed News. "Ik weet dat ze geld geven aan mensen en helpen ze eruit, maar het is voor de show.”

Vanaf dat moment zou het alleen maar erger worden, een stagiaire zei dat Ellen weigerde haar in de ogen te kijken omdat ze een stagiaire was… niet de beste omgeving voor een nieuwe werknemer.

Natuurlijk hebben fans wat gegraven en ze zagen de tekenen lang voordat Ellen de hitte van de fans voelde. Vooral deze tweet helpt haar niet om terug te kijken. Dankzij Reddit is de tweet onlangs weer opgedoken.

Ik maakte een werknemer aan het huilen

Fans blijven vuil opgraven als het om Ellen gaat, zowel in interviews als in haar gedrag achter de schermen. Een fan plaatste een tweet opnieuw die dateert uit 2009. In de tweet voelde Ellen vreugde omdat ze een medewerker aan het huilen had gemaakt.

Voormalige medewerkers gaven Ellens gedrag de schuld van haar gebrek aan betrokkenheid achter de schermen: "Als ze haar eigen show wil hebben en haar naam op de showtitel wil hebben, moet ze meer betrokken zijn om te zien wat er aan de hand is," zei een voormalige werknemer."

Dat is nog maar het begin, fans hebben verschillende interviews opgegraven die enige tekenen van Ellen's wegen lieten zien. Wie kan vergeten dat Ellen Taylor Swift over haar liefdesleven vertelt… of beter nog, niet opdagen op het feest van Dakota Johnson en haar gast vragen waarom ze niet was uitgenodigd.

Dat was ongemakkelijk, met Johnson die zei dat Ellen geen fan van haar was…

Een verrassing voor weinig fans, Ellen heeft besloten de stekker uit de show te trekken. De presentator van de talkshow beweert dat het niets te maken heeft met de beschuldigingen en meer te maken heeft met het willen van een andere uitdaging.

Zonder twijfel heeft ze geleerd van haar ervaringen uit het verleden.

Aanbevolen: