7 dingen op 'Here Comes Honey Boo Boo' die zo nep waren (en 8 echt)

Inhoudsopgave:

7 dingen op 'Here Comes Honey Boo Boo' die zo nep waren (en 8 echt)
7 dingen op 'Here Comes Honey Boo Boo' die zo nep waren (en 8 echt)
Anonim

Als het gaat om de wondere wereld van reality-televisie, geldt: hoe schandaliger de personages en verhaallijnen, hoe beter de kijkcijfers de show gewoonlijk trekt. Met betrekking tot buitensporige realiteitsfamilies die onze kaken op de grond doen slaan, komt niemand zelfs maar in de buurt van de bende op Here Comes Honey Boo Boo. Little Boo Boo (ook bekend als Alana,) haar moeder June, drie halfzussen en papa Sugar Bear verrukte kijkers gedurende verschillende seizoenen terwijl ze het TLC-realiteitsuniversum regeerden. De Georgia rednecks gaven fans inzicht in hun fijne keuken (Sketti iemand?) favoriete bezigheden en voldoende hoeveelheid achterlijk drama.

Amusant? Ja. Deze show heeft al die vakjes afgevinkt. Helemaal waar? Misschien niet. Reality-televisie heeft de neiging om deel te nemen aan een groot deel van de onwaarheden. Hier zijn acht dingen op Here Comes Honey Boo Boo die echt waren en zeven die behoorlijk verzonnen waren.

15 Echt: "Sketti" voor het avondeten, iemand?

Mama June's go-to-recept voor een familiediner is een aspect van de show waarvan we hoopten dat het verzonnen was, maar dat is het niet. De beruchte sketti-ma altijd op Here Comes Honey Boo Boo is zo echt en vies als maar kan. In wezen serveert Mama June haar familie gekookte noedels gesmoord in boter, veel boter en ketchup.

14 Fake: June en Sugar Bear's liefde voor elkaar is misschien uitgerekt

Toen we Mama June en haar bemanning voor het eerst ontmoetten, was ze bij haar jongste dochter, Alana's biologische vader Sugar Bear. De twee gingen zelfs zover dat ze de zaken officieel maakten tussen hen, maar was hun liefde voor elkaar echt en echt? Misschien niet. Het paar is sindsdien uit elkaar gegaan en Sugar Bear is getrouwd met een andere vrouw. Sinds de splitsing zijn er talloze beschuldigingen door de realitysterren naar hun vroegere liefdes geslingerd.

13 Real: Child Services stopte de show bijna in het eerste seizoen

Het was behoorlijk wild om de onconventionele en twijfelachtige opvoedingstactieken van Mama June op de nationale televisie te zien spelen. Sommige van haar moederkeuzes waren zo verbijsterend en zorgwekkend dat kinderbeschermingsdiensten de productie vanaf het begin bijna stillegden. De show slaagde erin door te gaan tot de keuzes van juni ervoor zorgden dat haar familieserie een paar jaar later voorgoed eindigde.

12 Fake: Chickadee's terugkeer naar het huis van haar moeder ging over het geld, niet over de liefde

De familie Boo Boo bestond uit Alana, de kleine ster, en haar drie oudere halfzussen. Haar oudste halfzus, Anna, werd in het huis getoond en leek gewoon een ander deel van de vrolijke bemanning te zijn, maar was ze dat echt? Bronnen zeggen dat Anna niet eens onder het dak van June woonde toen de show werd opgezet, en ze keerde alleen terug naar de familie voor het geld dat de show bood.

11 Real: Pumpkin verloor bijna haar gezichtsvermogen tijdens het filmen van de show

Soms gebeuren er tijdens het filmen willekeurige dingen en ziet niemand ze aankomen. In een eenvoudige en onschuldige handeling verloor dochter Pumpkin bijna haar gezichtsvermogen tijdens de uitvoering van de show. Sugar Bear gooide een set autosleutels naar een toen twaalfjarige Pumpkin. Hij nam aan dat ze ze met haar handen zou vangen, maar in plaats daarvan ving ze ze in haar oog en krabde aan haar hoornvlies.

10 Nep: de relatie tussen Caleb en Anna was veel turbulenter dan romantisch

Mama June's dochter Anna had haar eerste dochter met haar ex-vriend, Caleb, en Caleb wilde heel graag met Anna trouwen. De jonge geliefden gingen uit elkaar, maar er was veel meer aan het karnen tussen deze twee dan op televisie werd geïmpliceerd. Anna was Caleb niet trouw en weigerde zelfs een vaderschapstest af te leggen, waardoor hij geen rechten op het kind kon krijgen. Hij beschuldigde zijn ex zelfs van het ontkennen van ouderlijke rechten, tenzij hij ermee instemde om in de show te verschijnen.

9 Real: Anna Sued Mama June To The Tune Of Three Hundred Grand

Oudste dochter en moeder van twee, Anna, heeft haar moeder June echt voor driehonderdduizend dollar naar de schoonmakers gebracht! Anna beweerde dat haar moeder vasthield aan het grote bedrag dat aan Anna en haar jonge dochter Kaitlyn had moeten worden uitbetaald. Over familiedrama gesproken!

8 Fake: de cast leek vastgebonden voor geld, maar hoeveel verdienden ze?

Mama June en haar familie woonden vrij eenvoudig in McIntyre, Georgia, maar waren ze echt zo krap bij kas? In het begin, ja, waren ze niet echt aan het harken. Nadat de show echter van start was gegaan, ontvingen de leden van de serie behoorlijk grote salarissen. Alana had ook een trustfonds voor haar opgezet waarin haar showinkomsten werden ondergebracht.

7 Real: Mama June's slechte keuze bij mannen leidde tot het einde van de show

Als het gaat om het kiezen van partners, heeft Mama June het niet precies goed. Ze heeft vier dochters, die allemaal verschillende biologische vaders hebben. Na haar breuk met Sugar Bear maakte June een grote misstap op het gebied van mannen en koos ze ervoor om bij een man te zijn die uiteindelijk hielp bij het beëindigen van de hitshow.

6 Nep: de geit bleef maar twee dagen in dat huis

Het is geen grote verrassing dat dit gezin in de loop der jaren een aantal onconventionele huisdieren heeft aangenomen. Ze hadden een kip genaamd nugget, en een varkentje. De show deed het ook lijken alsof er een geit bij de familie kwam. Terwijl een kleine geit Alana's droom was, werd het boerderijdier maar een paar dagen gehuurd en daarna teruggebracht, waarschijnlijk naar een betere plek.

5 Real: The Family at echt op Roadkill

Oh alsjeblieft, nee, laat deze geen verdienste hebben. Helaas heeft de familie van Honey Boo Boo zeker minstens één keer op roadkill gegeten. De familie hoorde over een varken dat was aangereden door een auto; ze wisten dat varkens goed vlees waren dat gewoon wachtte om op de eettafel te komen, dus gingen ze het opscheppen en lieten het veranderen in een ma altijd.

4 Fake: Sugar Bear bleek niet de vader van het jaar

Sugar Bear is de biologische vader van Alana en de voormalige partner van Mama June. Nadat zijn relatie met June verslechterde, begonnen mensen zich af te vragen wat voor soort ouder Sugar Bear werkelijk was. Er is gezegd dat toen hij een nieuwe vrouw voor zichzelf had gevonden, hij Alana vrijwel helemaal vergat. Hij is ook beschuldigd van bodyshaming van zijn dochter.

3 Real: Couponing was geen grap voor mama June

Mama June heeft een beperkte vaardigheden, maar een van haar echte talenten is couponing. June leerde deze vaardigheid al voor haar reality-tv-dagen toen ze elke cent telde. Als alleenstaande moeder van al die kinderen moest ze de kunst leren om een dollar uit te rekken.

2 Nep: Mama June wilde dat we dachten dat ze verdomd goed voor haar meisjes zorgde, maar ze betaalde er niet altijd voor

June doet haar best om zichzelf af te schilderen als een moeder die van haar kinderen houdt, maar ze heeft niet altijd goed voor ze gezorgd. June had de voogdij over Chickadee verloren toen ze jonger was, en toen betaalde ze geen kinderbijslag voor haar toen Anna onder de hoede van haar moeder woonde.

1 Real: June had een zwangerschapsangst die niet klopte

Oh, dit was een eng moment op reality-tv. Alsof June haar handen niet vol had aan haar vier wilde dochters en een kleinkind, dacht ze op een gegeven moment dat ze misschien nog een baby verwachtte. Dit was niet bepaald welkom nieuws. Gelukkig was de mogelijke zwangerschap vals alarm.

Aanbevolen: