Wrede trollen komen tegen Khloé Kardashian omdat ze ' altijd' 3-jarige dochter bij zich dragen

Wrede trollen komen tegen Khloé Kardashian omdat ze ' altijd' 3-jarige dochter bij zich dragen
Wrede trollen komen tegen Khloé Kardashian omdat ze ' altijd' 3-jarige dochter bij zich dragen
Anonim

Khloé Kardashian is het doelwit geweest van commentatoren op sociale media nadat ze werd afgebeeld terwijl ze haar dochter droeg.

Op maandag werd de Keeping Up with the Kardashians-ster gefotografeerd terwijl ze haar driejarige dochter naar een klas in Calabasas, Californië bracht. Ze zorgde ervoor dat ze haar kleintje op haar heup hield.

"Waarom loopt True niet?" één persoon schreef online.

"Kan True niet lopen? Ze wordt 4", voegde een tweede eraan toe.

"Ze laat haar kind, dat bijna 1.80 meter lang is, nog steeds niet alleen lopen", viel een derde in.

De waarneming komt nadat Khloé's baby-papa, Tristan Thompson, haar naar verluidt opnieuw heeft bedrogen.

Volgens de Daily Mail verdwenen de Boston Celtics in een slaapkamer met drie vrouwen tijdens een Bel Air-verjaardagsfeestje - en kwamen ze 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Zijn laatste schandaal vond naar verluidt plaats op vrijdagavond – minder dan 24 uur nadat hij voor het eerst in twee maanden werd gefotografeerd met on-off vriendin Khloé en hun dochter True, drie.

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na Thompson, 30, partij capriolen.

De NBA-ster werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Khloe Kardashian staat met Tristan Thompson met een baby True
Khloe Kardashian staat met Tristan Thompson met een baby True

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Een van de vrouwen die naar verluidt in de kamer met Tristan was, was een aspirant-zangeres.

Ze plaatste die avond een foto van het feest waarop ze te zien is dat ze een van de gratis joints vasthoudt die aan de gasten worden uitgedeeld.

Tristan Thompson Khloé Kardashian
Tristan Thompson Khloé Kardashian

De tweede was een Californisch meisje dat in de schoonheidsindustrie werkt.

De derde droeg naar verluidt een roze jurk.

Tristan werd betrapt op het bedriegen van Khloé toen ze negen maanden zwanger was van hun dochter True. Sommige fans hebben gespeculeerd dat Khloé's verlangen naar nog een baby haar ertoe kan aanzetten hem opnieuw te vergeven.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson
Khloe Kardashian en Tristan Thompson

"EEN EENS EEN CHEATER ALTIJD EEN CHEATER - maar het maakt Klowny niet uit. Ze wil nog een baby, "een duistere opmerking die online werd gelezen.

'Omdat True het verdient om een gezin te stichten', geeft Kong echter geen moer om zijn andere kind, toch', voegde een tweede eraan toe.

"Ik hoor de babyargumenten, maar het verbijstert me waarom ze hem niet aan de kant/privé doet zonder zichzelf publiekelijk met deze idioot te associëren… Het eindresultaat zou hetzelfde zijn," viel een derde in.

Ondertussen heeft het model, dat beweert dat ze een affaire had met NBA-ster Tristan Thompson, de beroemde advocaat Gloria Allred ingehuurd.

De aanvaller van Boston Celtics ondernam juridische stappen tegen de 23-jarige Sydney Chase door haar een opzeggingsbrief te sturen.

Tijdens een interview op No Jumper Chase beweerde ze dat ze in januari contact had met Tristan.

Aanbevolen: