Khloé Kardashian-fans smeken 'Cheater' Tristan Thompson om 'haar met rust te laten

Khloé Kardashian-fans smeken 'Cheater' Tristan Thompson om 'haar met rust te laten
Khloé Kardashian-fans smeken 'Cheater' Tristan Thompson om 'haar met rust te laten
Anonim

Khloé Kardashian fans hebben Tristan Thompson gesmeekt om 'haar met rust te laten'.

Het komt na berichten dat de baby-papa van de realityster "ervan overtuigd" is dat hij haar terug zal winnen na zijn laatste vreemdgaanschandaal. De 30-jarige Boston Celtics-speler heeft de afgelopen maanden een reeks beschuldigingen van bedrog tegen hem geuit.

Een bron heeft Heat magazine verteld dat de sportster een "groots gebaar" plant om de oprichter van Good American, 37, terug te winnen. Het voormalige koppel deelt dochter True, 3.

De insider zei: "Ze heeft Tristan eruit gegooid en haar verlovingsring gedumpt, maar hij zegt dat het niet lang zal duren. Hij zegt dat Khloé hem nooit zal verlaten omdat ze te veel geschiedenis hebben."

Khloe Kardashian en Tristan Thompson
Khloe Kardashian en Tristan Thompson

"De laatste keer dat ze hem dumpte, stuurde hij bloemen en gaf hij veel geld uit aan sieraden, spa-dagen en uitjes voor haar en True. Ze is een sukkel voor grootse gebaren, en het werkte een traktatie."

Khloé-fans gingen naar sociale media om hun woede te uiten - sommigen waren het erover eens dat ze hem waarschijnlijk terug zou nemen. De fans van de voormalige KUWTK waren echter van mening dat Tristan haar met rust moest laten omdat hij niet kan stoppen "haar in verlegenheid te brengen".

"Lol, het zou me niet verbazen als ze hem terug zou nemen, ze heeft al vijftig11 keer. Maar Tristan…je weet dat je niet van dat meisje houdt…laat haar gewoon met rust", schreef iemand online.

"Een man zal alleen doen wat jij toestaat en zij staat het toe. Het is op dit moment beschamend", beaamt een tweede.

"Lmao, het is het lef voor mij, " viel een derde in.

Tristan Thompson en Khloe Kardashian
Tristan Thompson en Khloe Kardashian

Model Sydney Chase beweerde dat Tristan eerder dit jaar Khloé met haar had bedrogen, een bewering die de NBA-ster heeft ontkend.

Tijdens een interview op No Jumper beweerde Sydney Chase dat ze in januari contact had met Tristan.

Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True
Sydney Chase Khloé Kardashian Tristan Thompson True

Volgens de Daily Mail verdween Thompson vorige maand met drie vrouwen in een slaapkamer tijdens een verjaardagsfeestje van Bel Air.

Hij kwam naar verluidt 30 minuten later "slordig" tevoorschijn

Bronnen zeggen dat ze nu voorgoed uit elkaar zijn na de capriolen van Thompson's partij.

Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep.

Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Aanbevolen: