Khloé Kardashian heeft deze hartverscheurende dingen gezegd over haar relatie met Tristan Thompson

Inhoudsopgave:

Khloé Kardashian heeft deze hartverscheurende dingen gezegd over haar relatie met Tristan Thompson
Khloé Kardashian heeft deze hartverscheurende dingen gezegd over haar relatie met Tristan Thompson
Anonim

Dus het is officieel. Tristan Thompson heeft onthuld dat een vaderschapstest heeft uitgewezen dat hij de vader is van een kind met fitnessmodel Maralee Nichols. De baby zou zijn verwekt door de NBA-speler terwijl hij nog een relatie had met realityster Khloé Kardashian.

De seriële bedrieger, 30, heeft een driejarige dochter True, die hij deelt met Khloé. Thompson bekende alles over zijn laatste ontrouw op zijn Instagram Stories.

"Vandaag onthullen de vaderschapstestresultaten dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols", gaf hij toe in het fragment, en voegde een kruiperige verontschuldiging toe aan de 37-jarige realityster, schrijvend: "Je verdient het niet dit."

Tristan deelde maandag met zijn fans: "Vandaag onthullen de resultaten van de vaderschapstest dat ik een kind heb verwekt met Maralee Nichols. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit om onze vriend in der minne op te voeden. zoon. Ik bied mijn oprechte excuses aan aan iedereen die ik tijdens deze beproeving heb gekwetst of teleurgesteld, zowel in het openbaar als privé."

Tristan sprak vervolgens rechtstreeks met de Keeping Up With The Kardashians-ster met wie hij voor het eerst begon te daten in 2016.

Hij schreef: “Khloe, je verdient dit niet. Je verdient het verdriet en de vernedering die ik je heb aangedaan niet. Je verdient de manier waarop ik je door de jaren heen heb behandeld niet. zeker niet in lijn met de manier waarop ik naar je kijk. Ik heb het grootste respect en liefde voor je. Ongeacht wat je misschien denkt. Nogmaals, het spijt me zo ongelooflijk, luidde zijn verklaring.

Khloe Kardashian met baby Maralee Nichols en baby True met Tristan Thompson
Khloe Kardashian met baby Maralee Nichols en baby True met Tristan Thompson

Maralee, 31, een fitnessmodel, beviel op 1 december van een zoon en beweerde dat het kind was verwekt tijdens het vieren van de verjaardag van de Sacremento King-speler in Houston in maart 2021.

Tijdens hun relatie heeft Khloé haar pijn online gedeeld met een reeks motiverende berichten en boze tweets…

Khloé Kardashian heeft een bericht gedeeld over "Kracht" en "Overleven"

Khloe Kardashian notities Instagram
Khloe Kardashian notities Instagram

Slechts een paar weken geleden deelde Khloé een Instagram-verhaal - schijnbaar een verwijzing naar het verdriet waarmee ze momenteel te maken heeft. Het citaat luidt: "Aan de vrouw die geloofde dat dit jaar een jaar van vrede en oprechte liefde zou zijn, het spijt me dat deze dagen, weken en maanden zo onvriendelijk voor je zijn geweest."

"Ik weet dat het soms niet zo voelt, maar je bent magisch, je bent wat er gebeurt als een droom besluit oorlog te voeren met nachtmerries. Je bent een symbool van kracht en overleving."

Tristan Thompson en Khloe Kardashian
Tristan Thompson en Khloe Kardashian

Khloé's bericht vervolgde: "Een mooi moment in het leven dat besluit om verder te gaan, zelfs door het hellevuur. Ik hoop dat je dit nu leest, ik verlang ernaar je te bereiken."

"Ik hoop dat je weet dat van binnen alles leeft wat je altijd nodig hebt gehad en dat je altijd meer dan genoeg bent geweest, zelfs als anderen besluiten je over het hoofd te zien."

"Ik hoop dat dit volgend jaar aardiger voor je is. Ik hoop dat je blijft vechten voor alles wat je verdient. Ik weet dat het niet gemakkelijk is geweest, maar ik denk graag dat je sterker bent dan je ooit hebt gehad geweest, " concludeerde het bericht.

Tristan Thompson bedroog een zwangere Khloé Kardashian

Khloé Kardashian en Tristan Thompson begonnen te daten in 2016. Op 10 april 2018, slechts twee dagen voordat Khloé beviel van hun dochter True, bracht TMZ beelden uit van Thompson die naar verluidt vreemdging met twee vrouwen. De beelden zijn maanden eerder gemaakt op 7 oktober 2017, toen Khloé drie maanden zwanger was. Op de TMZ-beelden is Thompson te zien in een waterpijplounge in Washington D. C. Hij werd op de camera gezien terwijl hij een vrouw kuste en een andere vrouw 'motorboot', die ook naar zijn kruis greep.

Dat waren niet de enige beelden die enkele dagen voor de geboorte van Khloe werden vrijgegeven. Model Lani Blair werd naar verluidt gezien terwijl ze Tristan Thompson kuste in de PH-D-bar op het dak in Manhattan op zaterdag 7 april. Een getuige vertelde The Mail: "Ze hielden elkaar vast en het was zo duidelijk… Iedereen wist wie hij was. We spraken erover en iedereen zag ze verschillende keren zoenen."

Kardashian bleef aanvankelijk publiekelijk stil na het schandaal. Maanden later, echter, terwijl ze live tweette samen met de aflevering van KUWTK waar ze Thompson's ontrouw ontdekte, sprak ze zich eindelijk uit. Op 4 november 2018 tweette de realityster: "O, godzijdank was er GEEN camera bij mij in Cleveland!!! Ik zal niet opschrijven wat ik heb gedaan, maar laten we zeggen dat hij GELUKKIG is dat ik 9 maanden zwanger was."

Khloé Kardashian/Tristan Thompson en That Jordyn Woods Scandal

Khloe
Khloe

Op een feestje in februari 2019 werd Jordyn Woods, de beste vriend van Khloé's zus, Kylie Jenner, op Thompson's schoot gezien. Volgens Khloé "waren ze helemaal over elkaar heen, ze waren handig, ze zoenden", onthulde Kardashian later in een aflevering van KUWTK.

Woods heeft dit ontkend en beweerde dat Thompson haar kuste. Maar Woods en de rest van de Kardashian-familie hebben sindsdien niet meer met haar gesproken. In feite ging de berichtgeving uiteindelijk van sympathie voor Khloé naar gunstig voor Woods.

Afbeelding
Afbeelding

Als reactie tweette de oprichter van Good American: "Dit is een vreselijke week geweest en ik weet dat iedereen het zat is om alles te horen (net als ik). Ik ben een achtbaan van emoties en heb dingen gezegd die ik niet zou moeten hebben. Eerlijk gezegd, Tristan die me bedroog en vernederde, was niet zo'n schok als de eerste keer."

Aanbevolen: