‘RHOC’ Shannon Beador klaagt Facebook aan en zegt dat ze haar foto hebben gebruikt om reclame te maken voor voedingssupplementen

Inhoudsopgave:

‘RHOC’ Shannon Beador klaagt Facebook aan en zegt dat ze haar foto hebben gebruikt om reclame te maken voor voedingssupplementen
‘RHOC’ Shannon Beador klaagt Facebook aan en zegt dat ze haar foto hebben gebruikt om reclame te maken voor voedingssupplementen
Anonim

Real Housewives ster, Shannon Beador, rolt niet om en laat haar naam door de modder slepen. Beador wil dat deze dieetpillenbedrijven haar naam uit hun mond houden.

Foto's verschenen overal op Facebook en Instagram van dieetadvertenties met het gezicht van Shannon Beador. Ze ging door en klaagde FB aan om het voorgoed af te sluiten.

Shannon Beador worstelt al jaren met haar gewicht in de show. Ze is heel open en eerlijk over haar streven naar gewichtsverlies en een gezondere levensstijl.

Beador heeft een gezonde voedingslijn uitgebracht genaamd Real For Real Cuisine, dus haar gezicht dat ten onrechte wordt afgebeeld op deze dieetpillen is een klap in het gezicht. Haar levensonderhoud draait om het verkopen van voedsel aan mensen dat leuk en gezond voor je is.

In plaats daarvan wordt ze valselijk beschuldigd van het gebruik van dieetproducten, wat haar hele beroep ondermijnt.

Echt Voor Echte Keuken

“Ik heb een interne achtbaan van een gewichtsprobleem gehad,” vertelde ze Page Six in 2018. “Ik zou een hoop gewicht verliezen en dan zou ik zeggen: ‘Ok, nu ben ik Ik ga eten wat ik wil, want ik ben het zat mezelf uit te hongeren.' Ik wil mezelf niet meer beroven.'

Deze zwendel kan mogelijk schade toebrengen aan haar gezondheidsvoedingsbedrijf vanwege deze nepadvertenties waarvan mensen denken dat ze het goedkeurt.

The Real Housewives of Orange County-ster heeft een rechtszaak aangespannen tegen Facebook, dat ook eigenaar is van Instagram. Ze beweerde dat ze geen connectie heeft met deze externe leveranciers en dat ze haar naam gebruiken om klanten te misleiden om hun producten te kopen.

Volgens haar documenten hebben minstens 15 verschillende dieetbedrijven een frauduleuze advertentie geplaatst.

Duik dieper in het onderzoek

Tijdens haar onderzoek ontdekte Beador dat een persoon een link naar zo'n frauduleuze advertentie voor voedingssupplementen had geplaatst en haar naam, imago en/of gelijkenis met dezelfde markt had gebruikt." Toevoegen: "Als gevolg van deze zwendel reageerden veel mensen in het publiek, die het slachtoffer werden van deze zwendel door te geloven dat ze een echt product kochten dat door eiseres werd goedgekeurd, door negatieve verklaringen over (haar) te plaatsen, ondanks het feit dat eiseres ontving geen geld voor de transactie of goedkeuring, en was in feite niet op de hoogte van, en helemaal niet betrokken bij, de transactie.”

Beador heeft ook gevraagd dat eventuele winst die met haar naam en beeltenis wordt gemaakt, aan haar wordt overgedragen.

Aanbevolen: