Fans onderzoeken of Justin Bieber Hailey mishandelt in nieuwe video

Inhoudsopgave:

Fans onderzoeken of Justin Bieber Hailey mishandelt in nieuwe video
Fans onderzoeken of Justin Bieber Hailey mishandelt in nieuwe video
Anonim

Er dook een video op waarin Justin Bieber tegen Hailey schreeuwde na het vieren op een feest dat werd georganiseerd door Kendall Jenner om haar 818 tequila-merk te vieren.

De video toont duidelijk een zeer woedende versie van Justin Bieber. Hij wordt boos gebarend gezien en zijn gezichtsuitdrukking lijkt gestrest, boos en intens. Het is duidelijk dat hij schreeuwt, maar er is geen duidelijk geluid om aan te geven wat hij zei.

Fans doen hun best om te praten over wat ze hebben gezien en om de situatie achter het gedrag van Justin Bieber te begrijpen.

Behandelt Justin Bieber Hailey slecht?

De video laat duidelijk zien dat Justin Bieber ergens boos over is.

Dat is wat sommige fans denken.

Anderen zeggen dat hij misschien gewoon hartstochtelijk iets uitlegt.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De feiten zijn zeer weinig en bieden niet veel duidelijkheid.

Er werd bevestigd dat het paar bij de nieuwe club Delilah was, die in Las Vegas werd geopend. Ze waren te zien vieren en hadden een geweldige tijd samen op het evenement. Er is zelfs gemeld dat Justin zo goed trilde op dit feest dat hij het podium betrad en een paar liedjes zong, geïmproviseerd.

Hailey leek gelukkig en de twee zagen er intiem en gelukkig uit samen.

De video van Justin Bieber die schijnbaar tegen Hailey schreeuwde, werd aan het einde van de nacht, om ongeveer 2 uur 's nachts, gemaakt en het is duidelijk dat hij ergens boos over is. Terwijl hij gebaart, vangt de camera een hoek die duidelijk zijn woedende gezicht laat zien terwijl hij naar Hailey kijkt en zegt … iets. Het is onhoorbaar, dus hier begint de interpretatie van de fan.

Fans onderzoeken

Justin en Hailey Bieber hebben allerlei huwelijksdoelen gesteld, en om te denken dat er problemen zijn in het paradijs is bijna te veel voor fans om te verdragen.

Voor de meesten lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat Justin Hailey zou beledigen, maar de video geeft niet goed weer.

Fans zeggen; "mijn vrienden en ik waren de hele nacht bij/achter hem, hij was in de beste bui en vertelde haar een verhaal, maar sommige internetkreten houden van hun kleine scenario's."

Iemand anders zei; “Ik liep daar achter hem aan en hij schreeuwde niet tegen haar. Hij was net van het podium van de club gestapt en was een hype en had al die adrenaline. Ze glimlachten en lachten allebei, maar dat is natuurlijk niet het deel van de video dat wordt gepost. Stop met dingen te verdraaien."

Anderen schreven; "het is duidelijk dat hij boos is, moeilijk te ontkennen dat er problemen zijn," en "ja die punk houding die hij had, hij heeft het niet afgeschud", evenals "veel gedronken?"

Aanvullende opmerkingen zijn onder meer; "de pers probeert hem er altijd slecht uit te laten zien", "haters kunnen niet stoppen met haten", en "ja, hij maakt het moeilijk te geloven dat hij een goede vent is. Stel je voor hoe hij tegen haar schreeuwt als het niet voor alle camera's is"."

Aanbevolen: