Details die niet kloppen als het gaat om de scheiding van Erika Jayne

Inhoudsopgave:

Details die niet kloppen als het gaat om de scheiding van Erika Jayne
Details die niet kloppen als het gaat om de scheiding van Erika Jayne
Anonim

Als het gaat om Bravo's hitserie, Real Housewives, zijn fans gewend aan het kleine drama, dronken gevechten en weelderige levensstijlen, maar het was pas bij Teresa Giudice begonnen fans te investeren in juridisch drama over huisvrouwen. Nou, met RHOBH seizoen 11 aan de gang, krijgen fans een kijkje in het rommelige juridische drama van Erika Jayne.

Fans waren geschokt toen Erika onthulde dat ze Tom Girardi, haar man, bijna 20 jaar had verlaten! Hoewel dit allemaal als een verrassing voor de kijkers kwam, dagen na hun splitsing; Tom's acties met betrekking tot verduistering binnen zijn bedrijf werden vrijgelaten, wat echt de spijker op de kist bleek te zijn.

Hoewel Erika Jayne beweert dat ze van niets wist, kopen fans dat geen moment! Fans geloven niet alleen dat haar scheiding een berekende zet was, maar ze geloven ook dat Erika een voorgevoel had, waardoor ze geen andere keuze had dan te vertrekken! Gezien de vele theorieën en talloze inconsistenties in de verhalen van Erika Jayne, zijn er veel dingen die niet kloppen.

9 Een schijnscheiding

Toen werd aangekondigd dat Erika Tom Girardi had verlaten, waren fans geschokt toen ze het nieuws hoorden! Nou, dat veranderde allemaal snel toen de hele reeks beschuldigingen tegen Tom werd geuit, waardoor fans zich afvroegen of Erika al dan niet vertrok om Tom te beschermen.

Veel theorieën beweren dat EJ op de hoogte was van de acties van Tom en is gevlucht om bezittingen te verbergen, wat alleen maar een hot topic werd toen er in hun huis werd ingebroken. Gezien de gebeurtenissen die plaatsvonden met de huisinvasie, en Erika's geïmproviseerde bestaan, denken fans dat haar splitsing een manier is om voornamelijk het geld te verbergen!

8 De timing van alles

Niet alleen zijn fans nogal verward als het gaat om de legitimiteit van de echtscheiding, maar ze zijn zeker ook verbaasd over de timing van dit alles. Erika Jayne verliet Tom slechts enkele dagen voordat de beschuldigingen tegen hem werden geuit, waardoor we ons allemaal echt afvragen. Gelukkig zijn we niet de enigen.

Mede RHOBH castmate, Garcelle Beauvais vroeg zich ook af of Erika Jayne wist van de acties van Tom, wat haar ertoe bracht om te vertrekken. Hoewel EJ beweert dat ze geen idee had en vertrok omdat ze het met Tom had gehad, is de timing van haar vertrek en de beschuldigingen die naar buiten komen net iets te toevallig.

7 Tom's Cliff-ongeval

Tijdens de reis van de dames naar het huis van Kyle Richards in La Quinta, heeft Erika Jayne allerlei details gemorst over haar scheiding en huwelijk met Tom Girardi. Dit is precies het moment waarop fans zich echt begonnen af te vragen wat er aan de hand was, gezien de vele gaten in Erika's verhalen. Terwijl fans en Erika's medecastgenoten wisten dat Tom een ongeluk had gehad, wist niemand van ons in welke mate!

Erika onthulde dat Tom eigenlijk "12 uur bewusteloos was" nadat hij van een klif was gereden bovenop hun landhuis in Pasadena. EJ zette het verhaal op een manier op die het ongeval ontging omdat het de oorzaak was van hersenbeschadiging, dat zou kunnen worden gekoppeld aan zijn vermeende geheugenverlies. Fans waren verbaasd over waarom Jayne nooit het volledige verhaal had gedeeld, noch waren Erika's vingerillustraties gemakkelijk te volgen, waardoor zijn auto-ongeluk leek alsof er meer aan de hand was dan waar ze naar streeft.

6 Erika &Tom's Many Homes

Terwijl bij Kyle's huis in Palm Springs, vertelde Erika Jayne dat zij en Tom ook een huis in de buurt hebben. Kyle was in staat om het contact van de Vereniging van Eigenaren op te halen, waaruit bleek dat hun huis daadwerkelijk was verkocht!

Aangezien Erika's naam op het huis stond, zijn fans in de war over hoe een woning onder haar naam zonder haar medeweten kan worden verkocht. Om het nog erger te maken, beweert Erika dat ze niet eens wist waar het huis is, en vertelde ze dat ze het niet wist omdat Tom misschien iemand steunde die daar woonde. Fans hadden genoeg van haar 'ik wist het niet'-dingen, omdat Erika zeker wist dat er iets aan de hand was als Tom al deze relevante informatie zo lang voor haar achterhield.

5 Tom belt niet, Tom belt wel

De hele start van het seizoen, vanaf het moment dat Erika Tom verliet, is ze volhardend geweest in het duidelijk maken dat zij en Tom elkaar niet hebben gesproken, en er is ook geen poging tot contact gedaan.

Tijdens EJ's reis naar Palm Springs deelde ze met Crystal en Garcelle dat Tom 'haar elke dag belt'. Dit klopt zeker niet met wat Erika heeft gedeeld met kijkers en haar medecastleden, wat veel vragen oproept, en terecht!

4 Erika Jayne's LLC

Erika Jayne heeft naam gemaakt als performer onder haar eigen bedrijf, Erika Globa, LLC. Welnu, de LLC ontving heel veel geld, $ 25 miljoen om precies te zijn over twee decennia, waarvan Erika Jayne beweert dat ze er niets van af wist.

Nou, Sutton Stracke legde de cast snel uit hoe een LLC werkt en hoe Erika verantwoordelijk is om te weten waar het geld vandaan komt dat naar haar rekeningen gaat. Dit is het punt waarop Sutton, Garcelle en Crystal min of meer wakker werden en zich realiseerden hoe ernstig de situatie was, terwijl de anderen tegen Erika aankropen om haar hun steun te betuigen.

3 Betrokken derde partij?

Toen Erika Jayne de scheiding aanvroeg, bespraken zij en Garcelle details over EJ's huwelijk. Hoewel we allemaal dachten dat Tom vals speelde, wat volgens Erika heel goed mogelijk was, maakte de zangeres duidelijk dat ze geen kennis had van een "derde partij", waar Garcelle naar vroeg. Nou, er was niet alleen een derde partij, maar Erika was zich er volledig van bewust.

Tijdens haar tijd in La Quinta vertelde Erika over Toms vele ontrouw, wat Garcelle en de kijkers vreemd vond, aangezien ze gewoon een ander deuntje zong.

2 Erika's korte zekering

Het lijkt alsof Garcelle dit probleem niet zomaar voorbij laat gaan! De RHOBH-ster is behoorlijk nieuwsgierig als het gaat om de beschuldigingen, en aangezien ze allemaal in dezelfde show zitten, is het niet meer dan eerlijk voor Garcelle om te weten met wie ze samenwerkt.

Toen ze het deelde met de groep waarvan Erika had gezegd dat Tom haar inderdaad belde, blies Erika Garcelle op, gevolgd door hevig snikken in de badkamer. Sutton wees erop dat EJ's diepgewortelde reactie op Garcelle ging over iets dat niets met Beauvais te maken had, en maakte duidelijk dat haar korte lontje verband hield met een veel groter geheel dat niemand van ons nog kent.

1 De financiële zaken

Als er één ding is dat het grootste vraagteken blijft, is hoe kon Erika Jayne het NIET weten? De zangeres had tijdens haar tijd in de show duidelijk gemaakt dat haar glamourploeg $ 40.000 per maand kost! Het is nu duidelijk gemaakt dat de fondsen die bedoeld waren voor de weduwen, wezen en andere slachtoffers, daadwerkelijk Erika's weelderige levensstijl en carrière financierden.

Hoe kon Erika niet weten waar het vandaan kwam, terwijl er zoveel geld werd uitgegeven? Hoewel ze beweert dat Tom over alles zwijgt, moet ze in de 20 jaar dat ze getrouwd waren een beetje gegraven hebben, anders is onwetendheid echt gelukzaligheid?

Aanbevolen: