Deze opmerkelijke regisseur probeerde naar verluidt te stelen uit de portemonnee van Meryl Streep

Inhoudsopgave:

Deze opmerkelijke regisseur probeerde naar verluidt te stelen uit de portemonnee van Meryl Streep
Deze opmerkelijke regisseur probeerde naar verluidt te stelen uit de portemonnee van Meryl Streep
Anonim

Van buitenaf gezien, kan het heel gemakkelijk zijn om te geloven dat elke acteur die schittert in een succesvolle film, de rode loper voor zich zal laten uitrollen door zijn collega's en studiobazen. Helaas is het in de loop der jaren steeds duidelijker geworden dat beroemde acteurs hun carrière om echt vreselijke redenen kunnen zien torpederen. Het is nu bijvoorbeeld bekend dat sommige getalenteerde acteurs hun carrière hebben geruïneerd nadat ze de avances van Harvey Weinstein hadden afgewezen. Bovendien hebben enkele zeer machtige Hollywood-figuren toegegeven de andere kant op te kijken om in de gunst van Weinstein te blijven.

Als je bedenkt hoe kwetsbaar carrières in Hollywood zijn en hoe ver sommige mensen zijn gegaan om aan de top te blijven, lijkt het alsof de meeste mensen in de filmindustrie op eieren lopen. Het blijkt echter dat een opmerkelijke regisseur zich duidelijk geen zorgen maakt over het maken van krachtige vijanden. Ze zouden tenslotte zijn betrapt op het stelen van de portemonnee van Meryl Streep.

Een opmerkelijke regisseur

Hoewel bioscoopbezoekers bereid zijn in de rij te gaan staan en hun zuurverdiende geld te betalen, hebben ze de neiging om bijna niets te weten over de mensen die achter de camera hebben gewerkt aan de film die ze zien. In feite zou de overgrote meerderheid van enthousiaste filmfans niet in staat zijn om de mensen te noemen die enkele van hun favoriete films hebben geregisseerd. De reden daarvoor is dat er in de loop der jaren maar een handvol beroemde filmregisseurs zijn geweest, met uitzondering van beroemde acteurs die aan het roer stonden van films. Er zijn tenslotte niet veel regisseurs die op hetzelfde niveau staan als Alfred Hitchcock, Steven Spielberg, Martin Scorsese, Stanley Kubrick, Spike Lee, Tim Burton en George Lucas.

Tijdens de carrière van regisseur Harmony Korine is hij zeker niet tot het niveau van bovengenoemde personen gestegen. Onder liefhebbers van indiefilms is Korine echter zeker een opmerkelijke naam geworden. Nadat hij doorbrak toen de film Kids uit 1995, waarvan hij het script had geschreven, kijkers schokte, is Korine doorgegaan met het regisseren van verschillende unieke films. Korine maakte bijvoorbeeld films als Gummo, Trash Humpers en Spring Breakers.

Het vermeende incident

Van 1995 tot 1999 was Harmony Korine drie keer te zien in Late Show with David Letterman. In die tijd leek het waarschijnlijk dat Korine semi-regelmatig in de show zou verschijnen, aangezien Letterman geamuseerd leek door zijn unieke persoonlijkheid en capriolen.

Gezien het feit dat Harmony Korine op geen enkele manier een ster op de A-lijst is, leek niemand kennis te nemen van zijn langdurige Late Show met David Letterman afwezigheid. Nadat Korine's film Spring Breakers uit 2012 een verrassingshit werd, ging James Franco, een van de sterren van de film, op Late Show met David Letterman en werd onthuld waarom Korine niet langer welkom was.

Aan het begin van het gesprek bespraken Franco en Letterman waarom Selena Gomez ermee instemde om in Spring Breakers te spelen. Op dat moment zei Franco dat hij geloofde dat de moeder van Gomez het project had voorgesteld omdat ze een fan is van Korine. Nadat Letterman grapte "dat is een kleine groep", ging Franco verder met te zeggen dat de "legende" waarom Korine uit de show werd verbannen, is dat hij "Meryl Streep backstage duwde".

Van daaruit ging James Harmony Korine verdedigen door te proberen uit te leggen waarom hij misschien iets heeft gedaan wat vooral opmerkelijk is gezien de beschuldigingen aan het adres van Franco. "Hij zei dat hij er een beetje uit was… Ik denk dat hij een periode had waarin hij een beetje ontspoord was, dus misschien was hij die avond ergens mee bezig." Afgezien van de implicaties van James die dat soort gedrag verdedigde, beweerde Letterman toen dat Korine probeerde te stelen uit de portemonnee van Meryl Streep.

“Ik ging naar boven om Meryl Streep te begroeten en haar welkom te heten bij de show, en ik klop op de deur… en ze was daar niet. En ik keek om me heen, en ze was daar niet, en ik vond Harmony in haar tas zoeken. Waargebeurd verhaal, waargebeurd verhaal. En dus zei ik: 'Dat is het, stop haar spullen terug in haar tas en ga hier weg.'”

Nadat David Letterman beweerde dat Harmony Korine probeerde te stelen van Meryl Streep, maakte James Franco duidelijk dat hij verrast was. "Ja, dat heeft hij me niet verteld, dat heeft hij me niet verteld." Hoewel Franco nu reden had om aan te nemen dat Korine misschien heeft gepusht en geprobeerd heeft te stelen van Meryl Streep, miste hij nog steeds geen slag in zijn poging om Harmony te verdedigen. "Maar hij is nu een goede kerel, je zou hem terug moeten brengen." "Ik sta in voor hem." "En Selena zou voor hem hebben ingestaan, ze zei aardige dingen, nietwaar?" Hoewel Letterman beweerde dat hij "meer dan blij was hem weer in de show te hebben", lijkt het onwaarschijnlijk dat hij dat bedoelde, aangezien Korine nooit is verschenen.

Aanbevolen: