Justin Bieber gaf 'dit' toe over zijn relatie met Selena Gomez

Inhoudsopgave:

Justin Bieber gaf 'dit' toe over zijn relatie met Selena Gomez
Justin Bieber gaf 'dit' toe over zijn relatie met Selena Gomez
Anonim

Justin Bieber is misschien aan het settelen tegenwoordig, hij blijft meestal uit het publieke oog en geniet van het huwelijksleven met Hailey, maar zijn dramatische romance met Selena Gomez is er een waar fans nog steeds aan denken.

Taylor Swift is geen fan van Justin Bieber omdat ze vindt dat hij haar vriend niet goed heeft behandeld. Hoewel Justin Bieber regelmatig geweldige nieuwe muziek uitbrengt en zijn gedachten ook deelt met zijn Instagram-volgers, is hij tot voor kort niet super eerlijk geweest over zijn relatie met Gomez….

Hoewel veel fans klaar zijn voor Justin en Hailey om een gezin te stichten, zijn anderen nog steeds verstrikt in zijn liefdesverhaal met Selena Gomez. Hij deed onlangs een grote bekentenis over zijn relatie met Gomez, dus laten we eens kijken naar wat hij zei.

Wat zeiden de Biebs?

Fans hebben Bieber zien opgroeien en het is zeker waar dat toen hij met Selena Gomez uitging, ze allebei superjong waren.

Justin Bieber noemde zichzelf 'roekeloos' in zijn romance met Gomez. Hij zei: In mijn vorige relatie ging ik weg en werd gewoon gek en wild, gewoon roekeloos zijn. Deze keer nam ik de tijd om mezelf echt op te bouwen en me op mezelf te concentreren, en probeerde ik de juiste beslissingen te nemen en al dat soort dingen. En ja, ik werd beter.”

Hij zei dat hij te maken had met wat "pijn" en hij vervolgde: "Ik denk dat ik nog steeds te maken had met veel onvergevingsgezindheid en al dat soort dingen. Eerlijk gezegd denk ik niet eens dat ik wist waar ik op dat moment mee worstelde.”

Bieber is ook wat gedetailleerder ingegaan op hoe zijn leven was toen hij 19 jaar oud was. Hij legde uit dat hij moeite had om beroemd te worden en vanwege de druk en eisen van die levensstijl begon hij middelen te misbruiken.

Hij deelde op Instagram hoe hij zich voelde: "Ik ging van een 13-jarige jongen uit een klein stadje naar links en rechts geprezen door de wereld met miljoenen die zeiden hoeveel ze van me hielden en hoe geweldig ik was, " volgens Insider.com.

De zanger vertelde ook dat hij zich niet gedroeg zoals hij had moeten doen in zijn datingleven. Hij zei: "Ik werd haatdragend, respectloos naar vrouwen en boos" en vervolgde: "Mijn moeder zei altijd dat ik vrouwen met respect moest behandelen. Voor mij zat dat altijd in mijn hoofd terwijl ik het deed, dus ik kon er nooit van genieten."

Selena's kant van het verhaal

Het is behoorlijk wild om Justin Bieber deze bekentenis te horen maken, aangezien fans al jaren horen dat de relatie niet erg gezond was.

Selena Gomez heeft haar kant van het verhaal gedeeld, en ze heeft verteld hoe pijnlijk het was om bij Justin te zijn.

Ze zei tijdens een interview op NPR in januari 2020: "Ik heb er de kracht in gevonden. Het is gevaarlijk om in een slachtoffermentaliteit te blijven. En ik ben niet respectloos. Ik heb echt het gevoel dat ik het slachtoffer was van bepaald misbruik." Toen de verslaggever de vraag stelde of het "emotionele mishandeling" was, zei ze dat het zo was.

Gomez sprak ook over de trots die ze over zichzelf voelt en ze zei: "Ik voel me de sterkste die ik ooit heb gevoeld."

Hailey's POV

Het moet moeilijk zijn voor Hailey Bieber om constant over Selena Gomez te horen, en volgens Elle.com geven mensen vaak commentaar op haar Instagram-berichten en praten ze over de popzangeres. Ze vertellen Hailey dat Justin nog steeds van Selena houdt en dat hij weer met haar gaat daten, en het is absoluut behoorlijk hard.

Eens heeft Hailey op een opmerking gereageerd en de zaak rechtgezet, waardoor Justins fans weten dat ze niet meer met hen over dit onderwerp zou praten. Ze zei: "Wij zijn volwassenen die wel wat beters te doen hebben dan tijd te verspillen aan het uitleggen van iets, zodat je je waanfantasieën kunt stoppen. Ik ga hier niet zitten en obsessieve vreemden laten proberen me over mijn eigen man te vertellen, als je wilt praten over iemands [sic] echtgenoot, neem dan je eigen man. G'night!!"

Fans zullen altijd meer willen horen over de epische relatie van Selena Gomez en Justin Bieber, en tot voor kort was het alleen Gomez die vertelde hoe ze zich voelde over de tijd die ze samen doorbrachten. Het is goed om Justin zijn kant van het verhaal te horen vertellen en dat hij zich realiseert dat hij een aantal fouten heeft gemaakt. Het klinkt alsof ze nu allebei echt verder kunnen gaan en geluk kunnen vinden bij andere mensen, terwijl ze muziek blijven maken waar hun fans van houden.

Aanbevolen: