Jerry Seinfeld gaf onhandig toe dat hij niet bij deze late night talkshow wilde zijn

Inhoudsopgave:

Jerry Seinfeld gaf onhandig toe dat hij niet bij deze late night talkshow wilde zijn
Jerry Seinfeld gaf onhandig toe dat hij niet bij deze late night talkshow wilde zijn
Anonim

Hoewel hij waanzinnig succesvol is, is Jerry Seinfeld een kieskeurig persoon als het op interviews aankomt. Hij heeft in het verleden ruzie gehad met gastheren, die zijn ongemakkelijke gesprek met Larry King kunnen vergeten, dat naar het zuiden ging toen de gastheer suggereerde dat 'Seinfeld' werd geannuleerd.

In werkelijkheid heeft Jerry zijn voorkeuren, waaronder David Letterman. Het was duidelijk dat Seinfeld een nauwe band had met de gastheer, hoewel Angelina Jolie na hun ongemakkelijke interview zou kunnen verschillen. Hetzelfde geldt voor Paris Hilton, die naast Dave ook een slecht interview had.

Over slechte interviews gesproken, deze is in het bijzonder niet goed begonnen. Jerry maakte duidelijk dat hij niet degene was die in de show van Seth Meyers wilde zijn.

Jerry Seinfeld was een David Letterman Guy

Gezien zijn geschiedenis op de late avondtelevisie, werd het heel duidelijk dat Jerry Seinfeld een David Letterman-man is. De twee hebben een vriendschap die op dit moment bijna 40 jaar omspant.

Bovendien hadden de twee zoveel memorabele interviews naast elkaar, waaronder de laatste in 2015, toen Jerry Seinfeld de eerste stand-upact opnieuw speelde die hij had uitgevoerd tijdens zijn allereerste keer in de show.

Het interview was emotioneel, waarbij Seinfeld probeerde David uit zijn pensioen te praten. Zelfs de laatste jaren is Jerry nog steeds buitengewoon complimenteus over zijn werk.

“Ik denk dat je niet meer voor mensen had kunnen doen dan wat je hebt gedaan,” zei hij.

“U ziet uw carrière als een zelfbevredigend, zelfverheerlijkend, zelfverrijkend streven, en als u er goed in bent, meneer Letterman, bent u niet zo iemand. Als je echt zo denkt, ga je zuigen.…De mensen die er goed in zijn, doen het omdat ze weten dat het mensen gelukkig maakt, en dat is wat hen drijft, en daarom was je zo geweldig.”

Sinds de gastheer met pensioen is gegaan, lijkt het alsof Seinfelds late optredens minder zijn geworden. De komiek gaf toe dat hij moeite had om een andere show te vinden en om eerlijk te zijn maakte hij samen met Seth Meyers duidelijk dat hij in de eerste plaats niet echt veel interesse had om zijn show te doen.

Jerry Seinfeld maakte op live tv duidelijk dat hij niet op 'Late Night with Seth Meyers' wilde zijn

In een andere wending, in plaats van zijn opwinding te uiten omdat hij in de show was, verklaarde Jerry Seinfeld dat hij het niet wilde doen.

"Ik heb hier geen tijd voor, ik heb het niet echt nodig, ik wil het niet, maar ze blijven bellen", zei Seinfeld. "Dus uiteindelijk zeg ik: 'Ok, prima, ik ga door.' Dus wat denk je dan dat zijn producer zegt? 'Dus wat wil je doen?' Ik wil niets doen! Ik wil niet bij deze shows zijn!”

Het lijkt alsof de onhandigheid daar net begon, aangezien Jerry verder zou zeggen dat hij geen interesse had in een pre-interview.

Hij onthulde dat hij er om te beginnen niet bij wilde zijn, daarom had het aan de gastheer van het onderzoek moeten zijn.

“En ik heb het gevoel dat je deze baan wilt, je wilt een talkshow-man worden, dus ik denk dat je het werk moet doen. Want laten we eerlijk zijn, ik heb je niet gebeld om te zeggen: 'Ik zou graag in je show zijn.'”

Fans genoten van Seinfelds eerlijkheid en eerlijk gezegd was het interview niet zo slecht.

De meeste fans zijn het er echter over eens dat als Jerry die stijl van interviewen had gewild, hij een ander nachtprogramma had moeten volgen.

Fans denken dat Craig Ferguson de koning is van niet-gescripte interviews

Het is de verdienste van Seth Meyers dat hij goed werk heeft geleverd door het interview te laten stromen, zonder een pre-interview vlak ervoor. Op Reddit bespraken fans het interview en hoe Seinfeld niet wilde repeteren voor het optreden.

Het was duidelijk, volgens de meeste fans, Craig Ferguson is de ultieme koning van deze stijl van interviewen.

Talkshows zijn zo gescript en lui geworden dat het pijn doet om er een te zien die gescript is. Het klinkt en ziet er zo nep uit.

Craig Ferguson bewees dat een show zonder script beter werkt, zelfs als het een slecht schema heeft en minder bekende beroemdheden."

"Craig's was veruit de beste, maar het was waarschijnlijk niet geweldig in het promoten van wat mensen normaal gesproken naar deze shows gaan om te promoten."

"Niemand doet het ongeoefende late night interview beter dan Craig Ferguson."

Helaas voor fans is de show van Craig niet meer in de lucht, maar we zullen op zijn minst altijd talloze herinneringen hebben om opnieuw te bekijken op zoveel platforms.

Aanbevolen: