De echte reden waarom Nicki Minaj Wendy Williams niet kan uitstaan

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Nicki Minaj Wendy Williams niet kan uitstaan
De echte reden waarom Nicki Minaj Wendy Williams niet kan uitstaan
Anonim

Het is geen geheim dat Nicki Minaj niet kan opschieten met Wendy Williams, die haar talkshow heeft gebruikt om enkele zeer controversiële opmerkingen te maken over de vrouwelijke rapper in haar Hot Topics segmenten.

In het verleden heeft Williams haar mening gedeeld over Minaj die trouwde met haar jeugdliefde Kenneth Petty door zijn bewogen verleden naar voren te brengen, en toen de laatste werd gedwongen zich te registreren als zedendelinquent in de staat Californië nadat hij naar LA was verhuisd, de presentator van de talkshow hield zich zeker niet in.

Tegen haar studiopubliek zei Williams dat Minaj nooit met Petty had moeten trouwen, nadat ze ook had gereageerd op haar recente vete met raprivaal Cardi B en erop stond dat trouwen met een misdadiger uiteindelijk haar merk zou aantasten.

Nicki Minaj's vete met Wendy Williams

Vorig jaar werd bekend dat Petty, die in New York had gewoond, met Minaj naar Los Angeles was verhuisd, waardoor hij zich moest registreren als zedendelinquent in de staat Californië.

Petty werd in 1995 veroordeeld voor poging tot verkrachting in de eerste graad van een 16-jarig meisje in New York, wat resulteerde in een gevangenisstraf van vier jaar.

Minaj beweert echter dat het meisje destijds de vriendin van haar man was, hoewel rapporten anders beweren.

Maar Williams had natuurlijk veel te zeggen over Petty toen ze naar haar populaire talkshow ging om haar gedachten te delen tijdens Hot Topics.

"Zoals deze show vandaag verloopt, hadden we niet genoeg tijd om bij Nicki Minaj's [man] te komen… Maar laat me je iets vertellen Nicki, dat wordt morgen mijn eerste verhaal, "Williams zei.

Ik ga hiermee voorop: je had nooit met hem moeten trouwen, want nu heb je alles verpest over wat je merk zou kunnen zijn.

"Je maakt nooit een kans als je met een man bent die een mes trekt op een verkrachtingspunt. Een geregistreerde zedendelinquent, je maakt nooit een kans bij [het publiek]."

De moeder van één ging verder door te zeggen dat er maar één ding erger was dan een man die kinderen aanraakt en messen trekt en dat is moord.

De voormalige radiopersoonlijkheid bracht ook het feit naar voren dat Petty eerder ook een tijd achter de tralies had gezeten voor doodslag voordat ze zich afvroeg waarom een vrouw zichzelf zou willen associëren met iemand met zo'n reputatie.

In 2002 was Petty overtuigd van doodslag in de eerste graad nadat hij betrokken was bij een dodelijke schietpartij in New York, wat hem zeven jaar gevangenisstraf kostte. Hij werd vrijgelaten in 2013.

In november 2019 sprak Minaj, die op de hoogte was van de opmerkingen van Williams, de 53-jarige toe in een aflevering van haar Queen Radio-show op Apple Music.

"Het gaat er niet om je werk te doen", zei Minaj in reactie op Williams' berichtgeving over haar relatie met Petty. "Er zijn mensen die het nieuws rapporteren en er zijn mensen die het doen met een kwade bedoeling in hun hart."

The Hard White-hitlijsttopper ging vervolgens verder met het belichten van de huwelijksproblemen van Williams met de toenmalige echtgenoot Kevin Hunter, die midden in een bittere echtscheidingsstrijd zat met zijn ex-vrouw na de schokkende onthulling van zijn 10-jarige affaire met zijn minnares Sharina Hudson.

Ik bid voor je omdat ik weet dat je pijn hebt en ik weet dat je ziek en vernederd moet zijn… Dus ik wilde vandaag echt voor je bidden, want kijk eens waar je nu bent in je leven.

“Kijk eens hoe oud je bent. Je zat daar al die tijd gemeen te zijn, en betaalde al die jaren voor de minnares van die man. Je betaalde voor haar boodschappen, je betaalde voor haar hotels, je betaalde waarschijnlijk zelfs voor haar GYN-rekeningen, je betaalde om die baby te laten bezorgen, h. Hoe gaat het, idioot?”

In augustus 2019 bevestigde Williams berichten dat haar ex-man een baby verwachtte met een andere vrouw tijdens een interview met New York Times Magazine, en zei: Als je de minnares van je man ziet met een ontluikende buik en je bent een kletspraatje op tv met een geslaagde show, je weet wat er gaat gebeuren.”

Om af te ronden, beschreef Minaj Williams als 'demonisch', en daarom denkt ze dat de laatste zo'n moeilijk jaar heeft gehad in 2019 met alle onthullingen over haar ontrouwe echtgenoot en zijn dubbelleven.

En hoewel ze zegt dat Williams veel moet hebben meegemaakt terwijl ze geconfronteerd werd met de schaamte dat dit allemaal in het openbaar werd ontvouwd, geeft dat haar niet het excuus om vervelende opmerkingen te maken over een andere relatie, vooral omdat ze' zijn op dit moment al ruim twee jaar samen.

Aanbevolen: