Tina Fey kan deze A-lijst beroemdheid niet uitstaan en fans begrijpen een beetje waarom

Inhoudsopgave:

Tina Fey kan deze A-lijst beroemdheid niet uitstaan en fans begrijpen een beetje waarom
Tina Fey kan deze A-lijst beroemdheid niet uitstaan en fans begrijpen een beetje waarom
Anonim

Van 1997 tot 2006 werkte Tina Fey aan Saturday Night Live als schrijver, presentatrice van Weekend Update en castlid. In de jaren daarna is Fey vaak teruggekeerd naar de show, omdat ze op verschillende momenten de rol van gastheer en vaste gastster op zich heeft genomen. Gezien alle tijd die Fey heeft besteed aan het werken aan SNL, had ze de kans om te communiceren met heel veel beroemdheden die waren gekomen om de populaire serie te hosten.

Zoals de mensen die wekelijks naar de show kijken al weten, waren er enkele spectaculaire Saturday Night Live-presentatoren en sommige waren op zijn best middelmatig. Terwijl kijkers worden overgelaten om te beslissen hoe grappig elke SNL-host is, worden de mensen die aan de show werken overgelaten om te beoordelen hoe geweldig of vreselijk elk van hen achter de schermen is. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Tina Fey behoorlijk sterke meningen heeft over sommige SNL-hosts uit het verleden. Dat gezegd hebbende, was het behoorlijk schokkend om te horen dat Tina Fey duidelijk niet tegen één SNL-host kon, ook al zouden de meeste mensen zich kunnen vinden in haar mening over die ster op de lijst.

Tina vertelt alles

In 2006 verscheen Tina Fey in The Howard Stern Show. Tegenwoordig staat Howard Stern vooral bekend om zijn bereidheid om zich uit te spreken over zijn politieke overtuigingen en zijn vermogen om uiterst scherpe interviews met beroemdheden te leiden. In de jaren 2000 stond Stern echter nog steeds bekend als een shock-jock, dus toen hij met beroemde mensen sprak, stelde hij hen vaak behoorlijk schandalige vragen. Als gevolg hiervan is er een lange geschiedenis geweest van beroemde mensen die behoorlijk verbazingwekkende dingen zeiden tijdens hun optredens in The Howard Stern Show.

Sinds Tina Fey in The Howard Stern Show ging toen het een stuk schokkender was, is het logisch dat ze sommige dingen zei die ze nu vrijwel zeker niet zou zeggen tijdens haar verschijning in 2006. Op een bepaald moment in haar gesprek met Stern in 2006 vertelde Fey bijvoorbeeld over haar ervaringen met de verschillende hosts van Saturday Night Live tijdens haar ambtstermijn in de show. In het begin legde Fey uit dat de meeste SNL-hosts geweldig waren om mee om te gaan.

“Zoals 99 procent van de mensen, ze komen, ze hosten de show, ze komen om een leuke tijd te hebben. 99 procent van hen vertoont hun beste gedrag, ze zijn geweldig. En zoals, letterlijk om de vier jaar krijg je er een waar je van 'oh mijn god' bent." Daarna bracht Howard Stern naar voren hoe het was toen Paris Hilton Saturday Night Live organiseerde en Tina Fey zich helemaal niet inhield. "Ze is een stuk stront."

Na Tina Fey's eerste schokkende opmerking over Paris Hilton, brachten nieuwslezer The Howard Stern Show en medepresentator Robin Quivers het voor de hand liggende naar voren. "Wat deed ze dat zo was, ik bedoel, ze zou dankbaar moeten zijn om daar te zijn." Verbazingwekkend genoeg werden Fey's opmerkingen over Hilton vanaf dat moment nog erger.

“Ze neemt zichzelf super serieus. Ze is zo dom. Ze is zo trots op hoe dom ze is. En zij, ze ziet eruit als een tranny van dichtbij.” Na die opmerkingen ging Fey verder met te zeggen dat Hilton weigerde bepaalde schetsen te maken die haar voor de gek zouden hebben gehouden en dat ze zichzelf opsloot in haar kleedkamer. Fey beweerde ook dat er overal bosjes haar van Hilton uitvielen en dat Paris vooral wilde schitteren in schetsen waarin ze de spot dreef met andere sterren waarmee ze op dat moment ruzie had, waaronder Lindsay Lohan.

Een veranderde perceptie van Parijs

Terugkijkend op de opmerkingen van Tina Fey over Paris Hilton in 2006, zijn ze behoorlijk schokkend. De meeste mensen zouden tenslotte niet verwachten dat Fey zo hard zou zijn, omdat ze zich normaal gesproken niet zo gedraagt in het openbaar. Fey was echter lang niet de enige persoon die Hilton op dat moment niet mocht. Toen Sarah Silverman verwees naar Hilton die naar de gevangenis ging tijdens de MTV Movie Awards 2007, juichte het publiek zelfs al was Parijs aanwezig. Het is belangrijk op te merken dat Silverman zich later verontschuldigde voor dat incident en Hilton merkte op dat Sarah's spijt oprecht leek. Gezien het feit dat een menigte mensen toejuichte dat Hilton naar de gevangenis ging, is het veilig om te zeggen dat veel mensen zich zouden moeten kunnen vinden in het hebben van een zeer harde mening over Parijs in die tijd.

Gelukkig zijn mensen de afgelopen jaren begonnen te heroverwegen hoe de samenleving bepaalde sterren heeft behandeld. Na de release van een documentaire waarin werd beschreven hoe Britney Spears door de pers werd behandeld, waren mensen bijvoorbeeld verontwaardigd over wat ze had meegemaakt. Net voordat de perceptie van Spears volledig was veranderd, had Paris Hilton een soortgelijke ervaring toen een documentaire over haar getiteld This Is Paris werd uitgebracht. Die documentaire onthulde immers hoe slim en vindingrijk Hilton is terwijl ze onderzocht hoe wreed ze in het verleden werd behandeld. Voor een groot deel dankzij die documentaire lijkt het veilig om aan te nemen dat als Tina Fey vandaag over Hilton tekeer zou gaan, de meeste mensen anders zouden reageren.

Aanbevolen: