The ‘RHONY’ Moment Fans denken dat het te ver is gegaan

Inhoudsopgave:

The ‘RHONY’ Moment Fans denken dat het te ver is gegaan
The ‘RHONY’ Moment Fans denken dat het te ver is gegaan
Anonim

Van gravin tot haar korte huwelijk met Tom, Luann de Lesseps is een castlid dat mensen aan het praten krijgt over de Real Housewives van New York City. Seizoen 12 zat vol met grote gevechten en nu seizoen 13 wordt uitgezonden, houden kijkers Luann's gevecht met Sonja Morgan dit seizoen in de gaten.

Er is één moment in de Real Housewives of New York City waarvan fans denken dat het te ver ging. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Het Moment

Luann maakte deel uit van vele dramatische momenten in de realityshow en ze inspireert ook veel discussie over haar jeugdige huid en uiterlijk.

In het tweede seizoen van RHONY sprak Luann met een jong meisje dat zei dat ze ervan droomde model te worden. In plaats van lief en ondersteunend te zijn, sprak Luann over afvallen, en dat was het ergste dat ze had kunnen zeggen.

Dit moment was totaal schokkend, want ze zei: "Wil je model worden? Ben je lang?" Toen zei ze: "Je hebt tijd genoeg. Je hebt genoeg tijd om te groeien en je hebt een mooi gezicht en weet je wat, afvallen is makkelijk. Dat is het makkelijke gedeelte."

Fans bespraken dit moment in een Reddit-thread en legden uit hoe ze erover dachten. Een fan zei: "Het is net iets van kantoor, gewoon afschuwelijk en angstaanjagend en eindeloos."

Een andere fan zei: "Ik kan niet geloven dat ze dat tegen dat jonge meisje zei over haar gewicht, die scène deed me fysiek ineenkrimpen." Het algemene gevoel bij deze scène is dat Luann gemeen deed, zoals een andere kijker schreef: "Ik kan niet geloven dat ze zei dat tegen dat jonge meisje over haar gewicht, die scène me fysiek deed krimpen."

Er leek absoluut geen reden te zijn voor Luann om het over gewicht te hebben, aangezien ze jonge meisjes moest inspireren, niet bekritiseren. Er waren zoveel andere woorden van wijsheid die ze had kunnen delen en het lijkt vreemd dat ze zich daarop concentreerde.

Luann's opmerkingen

RHONY-fans zijn nog steeds verbaasd over dit moment, want het was niet erg leuk, en ze nam geen blad voor de mond als ze het had over een aantal voormalige castmates.

Luann zei over Dorinda Medley die de show verliet: "[Dit seizoen] was een beetje minder boos. Ik haat het om het te zeggen omdat er veel woede en veel [negativiteit] was en ik hou van Dorinda. precies zoals het uitpakte. Met het [Tinsley Mortimer]-ding was het een soort van negatieve energie, "volgens Us Weekly.

Luann ging op de podcast "Getting Real with The Housewives" en sprak over het uiteenvallen van Tinsley en Scott Kluth en was toen ook erg bot. Ze zei: "Als je een deur sluit, gaat er een nieuw hoofdstuk open. Het spijt me voor haar dat het niet gelukt is. Ik haat het om te zeggen dat ik een beetje sceptisch was dat het niet zou lukken", aldus Ons Wekelijks.

Jessica Simpson

In 2012 haalde Luann de krantenkoppen toen ze sprak over het gewicht van Jessica Simpson.

Volgens Bravotv.com had Luann een column in OK! Magazine genaamd "Wat zou de gravin doen" en ze zei: "Jessica is altijd open geweest over haar strijd om een gezond gewicht te behouden en als een ster die ook een woordvoerster is van Weight Watchers, heeft ze zelfs meer druk dan de gemiddelde vrouw om terug te keren naar het gewicht van voor de baby. Het is het beste om het babygewicht te verliezen door goed te eten en te sporten, omdat extreme diëten gevaarlijk kunnen zijn voor zowel de moeder als de baby, vooral als de baby borstvoeding krijgt."

Hoewel het goed is dat Luann zei dat mensen hun eten niet mogen beperken, zouden velen waarschijnlijk zeggen dat Luann hier helemaal niets over had moeten zeggen en Jessica gewoon haar leven had moeten laten leiden.

Fans van de echte huisvrouwen van New York City hebben zeker wat gedachten over de opmerkingen van Luann en het lijkt erop dat ze zouden willen dat ze aardiger zou zijn. Een fan plaatste in een Reddit-thread dat ze als een gloednieuwe kijker op de serie afstemden en ze zeiden: "Luann maakt me zo boos op haar hele 'beter dan jij'-personage."

Een andere fan zei dat Luann 'neerbuigend' zou kunnen zijn, en dat is een goede manier om haar opmerkingen te beschrijven aan het jonge meisje dat model wilde worden. Als ze aardiger was geweest en wat meer praktisch advies had gegeven over het volgen van dromen en hard werken, dan zouden fans heel anders hebben gereageerd op dit moment. Maar in plaats daarvan werd het een moment waar mensen nog steeds van schrikken.

Aanbevolen: