The Weeknd biedt een verdraaide soberheidsverklaring die fans niet kunnen begrijpen

Inhoudsopgave:

The Weeknd biedt een verdraaide soberheidsverklaring die fans niet kunnen begrijpen
The Weeknd biedt een verdraaide soberheidsverklaring die fans niet kunnen begrijpen
Anonim

Er hangt een rare sfeer tussen beroemdheden en het gesprek rond hun definitie van nuchterheid, en het lijkt erop dat The Weeknd zich zojuist bij dit gesprek heeft gevoegd. Hij maakte het zelfs nog ingewikkelder.

Tegenwoordig lijkt het erop dat er een Hollywood-afbeelding van nuchterheid is die een paar verschillende niveaus omvat, en fans hebben echt moeite om het allemaal uit te zoeken.

The Weeknd heeft zojuist zijn huidige stand van zaken beschreven als "sober lite" en fans zijn echt verbijsterd.

Hij heeft zojuist zijn stem toegevoegd aan het gesprek dat voor het eerst werd gelanceerd door Demi Lovato, die een paar dagen geleden zei dat ze "California Sober" was.

Fans snappen het niet. Het lijkt erop dat beroemdheden tegenwoordig gewoon hun eigen categorieën en subcategorieën van nuchterheid verzinnen, en het is moeilijk om dit allemaal te begrijpen.

De reputatie van The Weeknd

The Weeknd is geen onbekende in de drugswereld. Zijn hele muziekbibliotheek toont door drugs veroorzaakte verdovingen die leiden tot creatief, out-of-the-box denken. Deze ervaringen hebben geleid tot het maken van enkele van zijn meest succesvolle werken, waaronder House Of Balloons, en enkele van zijn grootste singles.

Hij heeft openlijk toegegeven dat hij zich tot drugsmisbruik in vele vormen wendde, niet alleen voor inspiratie, maar ook als een coping-mechanisme.

The Weeknd heeft aangegeven dat hij meestal onder invloed is als een manier om enkele van de meest stressvolle momenten van zijn leven door te komen. Hij geeft toe dat hij meer dan alleen een beetje in zijn leven heeft geploeterd, en dit verhaal komt naar voren in zowel interviews als in de teksten van zijn liedjes.

Nu denkt hij erover om een gezin te stichten en over het potentieel om ooit kinderen te krijgen, dus hij heeft besloten nuchter te worden.

Nou, een soort van….

Sober Lite

Als je nog nooit van de term 'sober lite' hebt gehoord, heb je dat nu.

Het lijkt erop dat The Weeknd zojuist een bijschrift heeft gemaakt voor zijn nieuwe mantra.

Hij leeft zijn leven door 'nuchter licht' te zijn, wat technisch betekent dat hij nu van de harddrugs af is. Hij geeft toe dat zijn 'sober lite'-definitie ook zijn occasionele verwennerij met wiet omvat, en geeft toe dat het misschien niet vaak voorkomt, maar hij staat erom bekend af en toe wat marihuana te gebruiken.

Sober Lite lijkt ook af en toe drinken te omarmen.

The Weeknd maakt geen aanspraak op totale nuchterheid. Hij geeft zich nog steeds over aan wat tamere dingen - het zijn gewoon de harddrugs die hij voorlopig lijkt te boycotten.

Fans zijn in de war en hebben gereageerd door te zeggen; "Er bestaat niet zoiets als sober lite ??," en "wtf betekent dat eigenlijk?" evenals "wat? verzinnen we nu onze eigen definities van nuchterheid?"

Dit komt slechts een paar dagen nadat Demi Lovato zichzelf classificeerde als 'Californië nuchter', wat, zoals fans melden, dezelfde beschrijving heeft als 'sober lite'.

Aanbevolen: