Office'-fans hebben geen idee dat deze ster bijna stopte met acteren voordat de show een hit werd

Inhoudsopgave:

Office'-fans hebben geen idee dat deze ster bijna stopte met acteren voordat de show een hit werd
Office'-fans hebben geen idee dat deze ster bijna stopte met acteren voordat de show een hit werd
Anonim

Terugkijkend op al het succes dat The Office genoot tijdens zijn lange duur, wordt één ding snel duidelijk: het is verbazingwekkend dat de show überhaupt een publiek trok. De kans is immers groot dat elke show in de eerste plaats de lucht in gaat, laat staan dat er genoeg succes wordt behaald om jaar na jaar te worden vernieuwd. Bovendien zou de show waarschijnlijk zijn mislukt als deze recenter in productie was genomen. Voor bewijs van dat idee hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat seriester Steve Carrell gelooft dat zijn personage Michael Scott tegenwoordig te veel mensen zou beledigen.

Natuurlijk zullen fans van The Office je vertellen dat een van de belangrijkste redenen waarom de show zo'n monsterhit was, is dat hij in de beginjaren perfect was gecast. Immers, als de hoofdsterren van de show niet zo geweldig waren in het uitspelen van elkaar, zouden kijkers zich waarschijnlijk concentreren op hoe vreselijk hun personages vaak voor elkaar zouden kunnen zijn. Het blijkt dat het feit dat de cast van The Office zo perfect samen was, een andere reden is waarom de show gemakkelijk had kunnen mislukken. De reden daarvoor is dat een acteur die een van de meest geliefde personages van The Office speelde, bijna stopte met acteren voordat ze in de hitshow werden gecast.

Jenna Fischer kwam zeer dicht bij het verlaten van het kantoor

In de loop der jaren zijn er veel mensen geweest die naar verschillende sterren verwezen als 'overnight succesverhalen'. In sommige zeldzame gevallen is dat een nauwkeurige beschrijving, aangezien sommige mensen sterren zijn geworden nadat ze uit het niets zijn ontdekt. In de overgrote meerderheid van de gevallen waarin een acteur schijnbaar uit het niets een ster wordt, hebben ze in feite jaren geprobeerd om succes te behalen voordat ze hun grote doorbraak bereikten.

Nadat The Office een sensatie werd, konden mensen gemakkelijk denken dat Jenna Fischer, John Krasinski en Rainn Wilson gecharmeerd waren vanaf het moment dat ze zichzelf acteurs noemden. Het is echter niet verwonderlijk dat ze alle drie een aanzienlijke hoeveelheid tijd hadden besteed aan het zoeken naar acteersucces voordat ze de rollen kregen die hen beroemd maakten.

Tijdens een optreden op de Office Ladies-podcast bracht The Office-schrijver Brent Forrester Jenna Fischer's boek "An Actor's Life: A Survival Guide" ter sprake. De reden dat Forrester dat deed, was om Fischer een compliment te geven en te vertellen hoe dicht Fischer bij het stoppen met acteren was gekomen.

“Als je haar geweldige boek leest, dat zowel een instructiehandleiding als een meeslepende autobiografie is, zul je ontdekken dat Jenna Fischer zeven jaar lang probeerde door te breken in het acteren. Na zeven jaar voelde ze dat ze had gefaald. Ze pakte haar auto in en besloot dat ze naar huis zou gaan, naar Missouri. Ze besloot pas te blijven nadat haar acteercoach en manager hadden gezegd: 'Alsjeblieft, Jenna. Besteed nog een seizoen aan het uitproberen van tv.' En toen kreeg ze The Office."

Nadat ze had verklaard dat ze "nooit [haar] auto had ingepakt en zei dat [ze] zou vertrekken", stemde Jenna Fischer ermee in dat ze bijna stopte met acteren en onthulde ze haar back-upplan."Ik belde mijn managers na zeven jaar mislukkingen en zei: 'Ik heb besloten dierenartstechnicus te worden.' Ik had me aangemeld. Het was een tweejarig programma. Ik deed wat dierenredding, en ik zou het fulltime doen. Ik wilde mijn veterinaire vergunning, zodat ik medicijnen kon toedienen. En dus dacht ik: ik ben hier weg.' "Het is waar dat mijn manager en mijn acteercoach min of meer tegen me schreeuwden. Ze zeiden: 'Wat dacht je dat een acteercarrière was? Dacht je dat het een stelletje ups was? Gewoon een paar successen? Nee! Het zijn kleine successen gevolgd door vele mislukkingen. Dit is wat acteur zijn is.'”

Steve Carell had ook bijna een andere carrière

Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat het onmogelijk lijkt om je voor te stellen dat iemand anders dan Jenna Fischer The Office's Pam Beesly tot leven brengt. Evenzo was Steve Carell zo perfect in het uitbeelden van Michael Scott's gouden hart, ondanks het buitensporige gedrag van het personage, dat het even moeilijk is om iemand anders in die rol voor te stellen. Immers, hoewel verschillende geliefde beroemdheden auditie deden om Michael Scott van The Office te spelen, leek geen van hen precies geschikt voor de rol zoals Carrell was.

Als het anders was gelopen, zou Steve Carrell niet alleen niet in The Office hebben gespeeld, hij was bijna helemaal geen acteur. De reden dat The Office-fans dat weten, is dat Carrell tijdens een interview in 2011 met believermag.com sprak over het carrièrepad dat hij bijna had genomen. “Ik was van plan om rechten te gaan studeren, en ik zat vast omdat ik niet kon bedenken wat ik in het essay over mijn rechtenstudie moest zetten. Mijn ouders lieten me zitten en zeiden: 'Nou, wat wil je doen?'" "Ze zeiden: "Volg je hart. Het is jouw leven. Je moet doen wat je gelukkig maakt en het is niemands leven, het is zeker niet van ons, dus doe niet iets waarvan je denkt dat we willen dat je doet, want daar word je niet gelukkig van.”

Aanbevolen: