Henry Cavil werd zo opgejaagd voor de Witcher dat hij zijn kostuums scheurde dankzij zijn trainingsroutine

Inhoudsopgave:

Henry Cavil werd zo opgejaagd voor de Witcher dat hij zijn kostuums scheurde dankzij zijn trainingsroutine
Henry Cavil werd zo opgejaagd voor de Witcher dat hij zijn kostuums scheurde dankzij zijn trainingsroutine
Anonim

Alsof Henry Cavill niet gespierd genoeg was als DC's Man of Steel, bracht hij onlangs veel tijd door in de sportschool om de onmogelijk gebeitelde Ger alt te worden in The Witcher van Netflix. Cavill raakte zo opgejaagd dat zijn spieren constant door zijn kostuums scheurden, en nu gebruikt hij zijn conditie goed door te rennen om de Durrell Wildlife Conservation Trust te helpen en bedreigde diersoorten van uitsterven te redden.

Nog groter worden dan Superman

Om The Witcher's Ger alt te spelen, verbeterde Cavill zijn Superman-spieren en bracht hij talloze uren door met trainen in de sportschool. Hij werkte zelfs samen met Dave Rienzi, een bodybuilding-expert die Dwayne "The Rock" Johnson traint.

Reviews voor The Witcher, die afgelopen december in première ging op Netflix, zijn wisselend, maar met een potentieel tweede seizoen in gedachten, is Cavill al weer aan het trainen.

De ergste nachtmerrie van een kostuumontwerper

Hoewel Cavills uitpuilende spieren kijkers naar The Witcher hielpen trekken, maakte zijn kolossale frame het de kostuumontwerpers van de show ongelooflijk moeilijk.

"De acteur was niet alleen bijzonder over zijn outfit, maar tijdens de opnames versleten zijn spieren het leer in zo'n alarmerend tempo dat er constant vervangingen werden geproduceerd om aan de behoeften van de productie te voldoen," Tim Aslam, The Witcher ' s kostuumontwerper, vertelde Polygon.

Cavill maakt goed gebruik van zijn training

Hoewel Cavill zich vooral op de sportschool concentreerde om sterker en gespierder te worden, begint hij nu ook meer aan zijn cardio te werken. De 36-jarige acteur zal deelnemen aan The Durrell Challenge, een race van 13 km ten voordele van de Durrell Wildlife Conservation Trust, een van zijn favoriete goede doelen.

Het vertrouwen werkt om bedreigde diersoorten te redden van uitsterven, en Cavill vertelde fans op Instagram dat zijn dubbele training nu niet alleen voor The Witcher seizoen 2 is, maar ook "voor alle ecosystemen van de wereld".

De 8-mijlsrace vindt plaats op 17 mei in Jersey in het Verenigd Koninkrijk. Fans die "een muntje naar hun Witcher willen gooien" en willen doneren, kunnen zich aanmelden op doitfordurrell.com.

Aanbevolen: