Dit is het leven van Ariel Winter na 'Modern Family

Inhoudsopgave:

Dit is het leven van Ariel Winter na 'Modern Family
Dit is het leven van Ariel Winter na 'Modern Family
Anonim

Ariel Winter is vooral bekend door het spelen van Alex Dunphy in de ABC-komedie Modern Family. Gedurende 11 seizoenen verwarmde Modern Family de harten van iedereen die ernaar keek en de Dunphy-kinderen voor hun ogen zag opgroeien.

Naast Modern Family staat Winter bekend om het uiten van het titulaire personage in de Disney Junior-show Sofia the First en de stem van Penny Peterson in de animatiefilm Mr. Peabody and Sherman, samen met tal van andere acteercredits. Ze won vier keer een SAG Award naast haar cast voor Outstanding Performance By An Ensemble in a Comedy Series en werd acht keer genomineerd.

Ariel Winter werd tweemaal genomineerd voor een Young Artists Award voor Modern Family en won de prijs in 2010 eenmaal voor Outstanding Young Ensemble In A TV Series.

Of het nu tijd doorbrengen met haar vriend is, haar haar verven of acteren, dit is het leven van Ariel Winter na Modern Family.

11 Haar Alex Dunphy Roots afwerpen

Hoewel iedereen haar kent met zwart haar van jaren op Modern Family, is de natuurlijke haarkleur van Ariel Winter eigenlijk vies blond, wat hij aan People onthulde, ondanks dat ze donkere wenkbrauwen heeft. Als je in een tv-show zit, kun je je haar echt niet knippen of verven omdat je karakter moet blijven, tenzij ze het in het script schrijven, dus toen Modern Family klaar was met fotograferen, nam ze afscheid van haar zwarte haar … en ze hoopt hopelijk voor altijd.

10 De Big Apple bezocht

Hoewel ze momenteel in Los Angeles woont, zat Winter een tijdje in quarantaine in New York City. Ze ging naar UCLA, maar het was gewoon te veel tijdens het filmen. En nu blijkt uit veel rapporten, waaronder haar Linkedin, dat ze naar de New York University gaat, dus dit zou een reden kunnen zijn waarom ze daar was. Maar nogmaals, wie houdt er niet van New York City?

Modern gezin: coole feiten over Ariel Winters tijd als Alex Dunphy

9 Quarantainereiniging

Ze deed wat we allemaal hadden moeten doen tijdens de quarantaine in plaats van Tiger King uit te eten. Winter deed wat quarantaineschoonmaak en vond iets uit haar verleden. "Het schoonmaken van quarantaine brengt echt dingen aan het licht die je haat, evenals geweldige ideeën voor entertainment", schreef ze bij de video, waarin te zien was dat ze een kartonnen schattig hoofd op haar hoofd sloeg.

8 Interviews en fotoshoots

Als zoiets groots als Modern Family eindigt, ga je er waarschijnlijk een interview over doen. Nou, Ariel Winter deed veel interviews. Ze sprak met Elite Daily, Teen Vogue en StyleCaster - allemaal publicaties die haar leeftijdsgroep aanspreken. Ze sprak over geestelijke gezondheid, normaal zijn, trollen en haar haar verven. In alle fotoshoots die ze op haar Instagram plaatste, zag Winter er gelukkiger uit dan ooit en klaar voor een nieuw hoofdstuk.

7 Blondjes hebben meer plezier

Nadat ze fans al choqueerde met haar rode haar, verfde Winter haar haar opnieuw - dit keer platinablond. Ze onderschrift van de foto: "De winter komt eraan!!!!!!!" als verwijzing naar Game of Thrones, maar ook haar achternaam. Als blondine wees ze er ook op dat vriendelijkheid niet zo moeilijk is en dat haar sproeten, ondanks dat ze binnen was tijdens de pandemie, echt doorkwamen.

18 foto's van Ariel Winter De moderne familie wil niet dat we ze zien

6 In een nieuwe rol stappen

En zo is Alex Dunphy helemaal volwassen. Winter postte dat ze de hoofdrol zal spelen in de thriller, Don't Log Off. Ze zijn afgelopen juli klaar met filmen en ze is zo opgewonden voor fans om het te zien. Ook voegde ze nog een titel toe aan haar naam-producer. “Als de jarige plotseling vermist wordt tijdens haar verrassingsverjaardag Zoom, is het aan haar handjevol goede vrienden om uit te zoeken hoe en waarom ze verdween. Ze moeten op afstand werken, gebruikmakend van de technologie die ze tot hun beschikking hebben en individuele reizen naar haar appartement om de aanwijzingen te ontrafelen over wat er met haar zou kunnen zijn gebeurd. Dat wil zeggen - als ze zelf uit de buurt kunnen blijven."

5 Roze zien

Dag blondine! Opnieuw verfde Ariel Winter haar haar. Deze keer was het een prachtige roze suikerspin. Door lange tijd niet bij een specifiek project betrokken te zijn geweest, kan ze met haar haar experimenteren en dat is precies wat ze doet. Deze kleur laat haar donkere ogen en wenkbrauwen echt opvallen. Het lijkt er zelfs op dat ze een deel van haar haar heeft gelobd voor een frisse nieuwe start. Ze treedt in de voetsporen van veel beroemdheden die in roze haar hebben geliefhebberd.

4 Gevaccineerd

Op 24 april van dit jaar plaatste Winter een schattige selfie waarop ze een blauwe trui droeg met het bijschrift 'Gevaccineerde vibes'. Ze is een groot voorstander geweest van stemmen, gelijkheid en quarantaine tijdens deze pandemie, dus ze moest natuurlijk documenteren wanneer ze werd gevaccineerd. De actrice bleef ook niet lang roze en ging terug naar de platinablonde look.

13 Dingen die we net hebben geleerd over Ariel Winters tijd in het moderne gezin

3 Met in de indiefilm, 'Pools'

Ariel Winter ging weer acteren en kondigde op haar Instagram aan dat ze de hoofdrol zal spelen in een Indie-film genaamd Pools. Ze zal de hoofdrol spelen in de film met Love, Victor-ster Mason Gooding. Pools volgt Kennedy (Odessa A'zion), die vastzit op de zomerschool nadat ze in haar tweede jaar van de universiteit gezakt is. Te midden van een hittegolf verzamelt ze een lompe bemanning voor een poolhoppend avontuur door de rijke landgoederen van Lake Forest, op de noordkust van Chicago. Maar naarmate de geheimen doorsijpelen, wordt een wilde nacht vol plezier een louterende reis van zelfontdekking."

2 Hondenliefde

Wie houdt er niet van honden? Winter heeft in het verleden over haar honden gepost, maar heeft uiteindelijk alle vijf haar honden op één foto gepost. Ze moedigde haar volgers aan om foto's van hun pups te plaatsen en haar daarin te taggen. Ze is een groot voorstander van het redden van dieren. Haar furbabies zijn absoluut schattig en we hopen dat ze weer meer foto's van ze allemaal samen plaatst. Samen met haar vriend hebben ze haar door deze quarantaine heen geholpen.

1 Genieten van het leven als een roodharige… Nogmaals

Onlangs plaatste Ariel Winter opnieuw een foto van zichzelf als rood haar. Ze straalde de vibes van The Little Mermaid uit toen deze Ariel een foto nam in een bikini terwijl zij en haar vriend, Luke Benward, spelletjes aan het spelen waren (ze koos voor Kolonisten van Catan) en rondhingen. Winter lijkt te genieten van haar rustige leven na Modern Family en we kunnen niet wachten om haar binnenkort in haar volgende projecten te zien.

13 Zoete weetjes over Ariel Winter en de echte vriendschap van Sarah Hyland

Aanbevolen: