De waarheid over de relatie van Eminem en LL Cool J

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Eminem en LL Cool J
De waarheid over de relatie van Eminem en LL Cool J
Anonim

Toen de legendarische rapper LL Cool J zijn carrière begon in 1984, had hij geen idee hoe groot hij zou worden. Tussen 1984 en nu heeft de rapper 13 studioalbums uitgebracht, verschillende prijsnominaties ontvangen, twee Grammy's gewonnen, is hij uitgeroepen tot een van de grootste artiesten aller tijden en werd hij opgenomen in de zaal.

Eminem aan de andere kant, die eind jaren 90 erkenning begon te krijgen, heeft het in de loop der jaren ook ongelooflijk goed gedaan voor zichzelf. Sinds de release van zijn debuutalbum in 1999 heeft Eminem bewezen een van de beste in de rapgame te zijn. Tegenwoordig is hij gerangschikt als een van de best verkopende artiesten en songwriters aller tijden. Met 15 Grammy Awards, 17 Billboard Music Awards, acht American Music Awards en nog veel meer, v alt niet te ontkennen dat Eminem een lange weg heeft afgelegd in zijn carrière. Hoe is zijn relatie met LL Cool J dan? Neem een kijkje!

6 LL Cool J inspireerde Eminem om te gaan rappen

Eminem had veel invloeden toen hij opgroeide, maar de meest prominente en besproken blijft LL Cool J. In een video die in juli 2021 werd uitgebracht, herinnerde de 48-jarige rapper zich dat hij de videoclip van LL Cool J's 1987 had bekeken. track I'm Bad video en schreef zijn beslissing om rapper te worden toe aan die video. Hij zei:

"Toen ik de "Slechte" video zag, dacht ik, "verdomme?!" Hij had het hele pakket - de look, de swag, de ketting, alles! Weet je, je wilde gewoon LL Cool J zijn. Hij was als de eerste rockster van rap. Ik heb zoiets van, "Yo, ik wilde dat". Dat is waarom ik eigenlijk wilde rappen."

In 2018 gaf Eminem ook toe dat hij de songwritingvaardigheden van LL Cool J had bestudeerd en geobsedeerd was door zijn diversiteit als rapper. Met hoe voorbeeldig hij is geworden als rapper, kunnen we gerust stellen dat de obsessie van Eminem toch goed bleek te zijn.

5 Ontmoeting met LL Cool J was een droom die uitkwam

Aangezien LL Cool J een inspiratie was voor Eminem, is het geen verrassing dat hun eerste ontmoeting niets zonder opwinding was voor de jongere rapper. Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in 1999, kort na de release van Eminem's debuut Slim Shady en als de woorden van Eminem iets duidelijk zijn, was het een intense ervaring voor hem. Nog meer verbluffend voor hem was dat LL Cool J teksten citeerde uit een van Eminem's liedjes. In een gesprek met LL Cool J in de talkshow Rock the Bells zei Eminem:

Je citeerde een tekst terug naar mij. Je zei: 'Yo, hoe kan ik wit zijn, ik besta niet eens.' Je citeerde die tekst terug naar mij, was als, ik denk dat ik s t mezelf.”

4 Ze zijn allebei multi-getalenteerd

Eminem staat vooral bekend om zijn snelle rap en vulgaire teksten en wordt gerangschikt als een van de best verkopende artiesten aller tijden. Maar hoewel hij ongetwijfeld een god op zich is, beperkt Eminem zich niet tot muziek alleen. Zijn vaardigheden op het gebied van songwriting en acteervaardigheden zijn ook gaan spelen in de jaren sinds hij doorbrak in de entertainmentindustrie. Evenzo heeft LL Cool J ook bewezen een multi-getalenteerde act te zijn. Van rappen tot acteren tot het produceren van platen en ondernemerschap, hij heeft bewezen een kracht te zijn om rekening mee te houden in de entertainmentindustrie.

3 Ze wisselen geschenken uit…Soms

Na het bekijken van de I'm Bad-muziekvideo, had Eminem twee dingen aan zijn hoofd… rap en de ketting die LL Cool J droeg. En hij wilde de twee net zo graag. Omdat ze elkaar op dat moment niet persoonlijk hadden ontmoet, was de enige optie van Eminem om een gemeenschappelijke vriend te vertellen om LL Cool J te vragen waar hij zijn kettingen vandaan had. Uiteindelijk kreeg hij de exacte kettingen van LL Cool J. In een documentaireserie voor MTV's Behind The Scenes, vertelde Eminem het verhaal door te zeggen:

"Sinds ik een klein kind was, wilde ik altijd al een ketting. Ik was aan het opnemen met Rick Rubin en ik dacht: "Yo, kun je LL vragen waar hij zijn kettingen vandaan heeft?" Dus hij liet deze maken en stuurde ze naar mij. Dit zijn dezelfde twee kettingen die hij draagt in de video "[I'm] Bad". Toen ik de "Slechte" video zag, dacht ik: "What the fuck?!" Hij had het hele pakket - de look, de swag, de ketting, alles!"

2 Ze steunen elkaar erg

In de loop van hun individuele loopbaan hebben Eminem en LL Cool J elkaar enorm gesteund. Van Eminem die zelfs de meest ongewone nummers van LL Cool J kent tot opzettelijk verschijnen op zijn podcast, deze twee hebben fans bewezen dat hun vriendschap gebaseerd is op liefde en toewijding aan elkaar.

1 Ze werken samen voor een samenwerking

Al jaren zijn er berichten over een brouwsamenwerking tussen Eminem en LL Cool J, maar tot op heden moet de langverwachte functie nog worden uitgebracht. Over de vertraging zei LL Cool J dat dit het beste was, eraan toevoegend dat hun samenwerking de beste in zijn soort zou zijn. De iconische rapper vertelde fans dat ze hun A-game konden verwachten. Als we ze aan hun woorden houden, kunnen we niet wachten om te zien wat deze twee in petto hebben voor muziekliefhebbers over de hele wereld. Over twee legendes gesproken!

Aanbevolen: