Twitter bekritiseert Melania Trump voor het verdedigen van White House Rose Garden

Inhoudsopgave:

Twitter bekritiseert Melania Trump voor het verdedigen van White House Rose Garden
Twitter bekritiseert Melania Trump voor het verdedigen van White House Rose Garden
Anonim

Melania Trump heeft de rozentuin van het Witte Huis krachtig verdedigd nadat een presidentiële historicus kritiek had geuit op het uiterlijk ervan.

De voormalige First Lady, getrouwd met de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, hield toezicht op de renovatie van de tuin in 2020.

Melania Trump slaat terug op presidentiële historicus die kritiek had op Rose Garden

NCB-presidentiële historicus Michael Beschloss viel de tuin aan en gaf de renovatie de schuld van het 'grimmige' uiterlijk.

"Het verwijderen van de ingewanden van White House Rose Garden werd deze maand een jaar geleden voltooid, en dit was het grimmige resultaat: tientallen jaren Amerikaanse geschiedenis verdwenen", tweette Beschloss op 7 augustus en deelde een afbeelding van boven de tuin.

Melania Trump heeft de tweet van Beschloss geretweet en een opmerking toegevoegd waarin ze de tuin verdedigt.

Ze zei dat Beschloss "zijn onwetendheid heeft bewezen door een foto te laten zien van de rozentuin in de kinderschoenen".

Ze zei ook dat Beschloss nooit vertrouwd mag worden in zijn beroep.

“De rozentuin is gezegend met een gezonde en kleurrijke bloesem van rozen. Zijn misleidende informatie is oneervol en hij mag nooit worden vertrouwd als een professionele historicus, 'voegde de voormalige First Lady eraan toe.

De renovatieplannen van landschapsarchitectenbureau Oehme, van Sweden en Perry Guillot werden in augustus 2020 in gebruik genomen. Volgens hun plannen zouden de bloembedden witte en lichtroze rozenstruiken hebben vermengd met seizoensbollen en eenjarige planten.

'Ze vernietigde de prachtige rozentuin van Jackie [Kennedy]'

Twitter-gebruikers reageerden op de controverse en bekritiseerden de voormalige First Lady omdat hij de tuin zou hebben afgeslacht.

“Melania Trump is betreurenswaardig en heeft geen klasse. Ze vernietigde Jackie's prachtige rozentuin en bereikte niets als First Lady. Ze was zo gênant', schreef een gebruiker.

"Melania Trump boos dat haar tuinontwerp werd gestolen en gebruikt door de Olympische Spelen in Japan", twitterde een ander, met twee foto's van een voetbalveld.

“Melania Trump maakte Jacqueline Kennedy's Rose Garden doodshoofd en klaagde toen over mensen die klaagden over haar doodshoofdige Jacqueline Kennedy's Rose Garden. Trump, zijn volwassen spawn en al hun echtgenoten zijn gewoon zulke zeurders!” was nog een opmerking.

Er gingen maar heel weinig stemmen op ter ondersteuning van Melania Trump, die zeiden dat ze de rozentuin had hersteld voor het beoogde gebruik.

Linkse journalisten hebben foto's gepost van de kleurrijke tulpen die de ruimte domineerden in de Obama-jaren, waarin ze afkeurden dat de ROZENTUIN werd vernietigd door Melania Trump, maar de feiten zijn heel duidelijk. First Lady Melania Trump heeft de rozentuin teruggebracht naar het beoogde doel!” merkte een gebruiker op.

Beeschloss reageerde niet op de opmerkingen van de echtgenoot van Trump.

Aanbevolen: