Waarom noemde Nick Cannon een van zijn zeven kinderen 'Powerful Queen

Inhoudsopgave:

Waarom noemde Nick Cannon een van zijn zeven kinderen 'Powerful Queen
Waarom noemde Nick Cannon een van zijn zeven kinderen 'Powerful Queen
Anonim

Je weet dat de dingen uit de hand lopen als zelfs je eigen therapeut je vertelt om het rustiger aan te doen met de kinderen die…

Ja, het is inmiddels algemeen bekend dat Nick Cannon tegenwoordig een paar kinderen heeft, zes om precies te zijn, bij drie verschillende vrouwen. Helaas onderging Cannon een tragisch verlies met zijn zevende, Zen, die onlangs op vijf maanden stierf na een strijd tegen hersenkanker.

Tijdens het hele artikel zullen we de vele relaties en kinderen van Cannon bekijken, zelfs Mariah Carey ging op de plaat en verklaarde dat ze niets om Nicks andere kinderen geeft…

Desalniettemin zou hij meer kinderen krijgen met een paar andere vrouwen, we zullen de volledige ineenstorting bespreken en de meest unieke naam van het stel, Powerful Queen, nader bekijken. We onderzoeken haar naam en wat het verhaal erachter werkelijk is.

Nick Cannon heeft zeven kinderen met vier verschillende vrouwen

Nick Cannon heeft een behoorlijke lijst met kinderen, te beginnen met zijn eerdere relatie met Mariah Carey. De twee hadden een twee-eiige tweeling, Monroe een meisje, samen met de Marokkaanse Scott, een jongen.

Ze gingen uiteindelijk hun eigen weg en wat zou volgen zou een relatie met Brittany Bell zijn. Cannon had opnieuw twee kinderen, een jongen Golden en later een dochter Powerful Queen.

In de zomer van 2021 zou hij een tweeling krijgen, dit naast DJ Abby De La Rosa, Zion en Zillion.

Onlangs stierf zijn zevende, Zen, op tragische wijze aan hersenkanker.

Gezien de lange lijst met kinderen, zouden sommigen geneigd zijn te denken dat misschien een of twee een ongeluk waren geweest, maar volgens Cannon en People was dat niet het geval.

"Ik heb geen ongeluk", zei hij destijds. "Geloof me, er zijn veel mensen van wie ik zwanger had kunnen worden, terwijl ik dat niet heb gedaan… Degenen die zwanger werden, zijn degenen die zwanger zouden moeten worden."

Cannon zou later benadrukken dat hij gewend was aan grote gezinnen: "Ik kom uit een groot gezin, ik heb meerdere broers en zussen, [en] ben opgegroeid in een onorthodox gezin door mijn grootouders, ik heb zulke een breed scala aan opvoeding dat ik zo'n liefde en passie heb voor kinderen en familie. Ik wil ook een groot gezin. De Heer heeft me gezegend met wat ik vroeg. Vraag en je zult ontvangen."

Nick Cannon verloor onlangs zijn 5-maanden oude zenkind aan hersenkanker

In een hartverscheurende gang van zaken onthulde Nick Cannon in zijn show dat zijn vijf maanden oude Zen was overleden aan hersenkanker. Hij deelde de tragische details: "In het weekend verloor ik mijn jongste zoon aan een aandoening die hydrocephalus wordt genoemd … hersenkanker."

"Het is moeilijk. En ik heb mijn therapeut hier, die ons er doorheen heeft geholpen. We moeten het weekend met hem doorbrengen. Ik zei dat ik het gevoel had dat ik naar het water, naar de oceaan wilde gaan, " ging hij verder.

"Ik wist niet dat ik het vandaag zou afhandelen, maar ik wilde gewoon heel graag rouwen met mijn familie en mensen die van me houden. Ik had het gevoel dat ik er doorheen zou gaan om er doorheen te groeien, ik heb zo veel geloof in de Heer en geloof in God."

We waren hoopvol, hij speelde met zijn broers en zussen, "zei Cannon over Zen. "Ik omhelsde elk moment."

De show was opgedragen aan zijn overleden zoon. Cannon zou Alyssa Scott ook bedanken voor haar ongelooflijke kracht gedurende het hele proces.

Krachtige geboorte van koningin was een speciale

Overschakelen naar een lichter onderwerp, er is een geweldig achtergrondverhaal voor de naam van Nick Cannon's dochter, Powerful Queen, geboren in 2020, naast Brittany Bell.

Blijkbaar was de geboorte niet alleen een krachtige waterbevalling vanuit huis, maar ze arriveerde ook net op tijd voor Kerstmis, wat haar nog meer een speciaal wonder maakte.

Brittany Bell ging naar Instagram en besprak haar vreugde.

"Het beste cadeau ooit ♥️ we zijn verrast met … EEN MEISJE!!!!! Krachtige Queen Cannon kwam deze week, perfecte timing voor Kerstmis. Zoveel meer om te delen. Ik kan alleen maar zeggen dat Nick mijn rock door de meest intense maar krachtige natuurlijke watergeboorte. Het was niets anders dan KRACHTIG ♥️♥️♥️♥️ Vrolijk kerstfeest!!!! DANK U GOD."

De "krachtige" ervaring en de timing ervan hebben allemaal plaatsgemaakt voor de unieke naam, een naam waar we zeker niet elke dag van horen. Gezien zijn huidige omstandigheden en de tragedie die onlangs heeft plaatsgevonden, zal Cannon zijn andere kinderen veel dichterbij houden.

Aanbevolen: