Welke 'RHOBH' heeft een hogere nettowaarde: Dorit Kemsley of Erika Jayne?

Inhoudsopgave:

Welke 'RHOBH' heeft een hogere nettowaarde: Dorit Kemsley of Erika Jayne?
Welke 'RHOBH' heeft een hogere nettowaarde: Dorit Kemsley of Erika Jayne?
Anonim

Dorit Kemsley en Erika Jayne zijn twee van de meest glamoureuze castleden van Real Housewives van Beverly Hills, en terecht als hun echtgenoten miljoenen dollars per jaar binnenhalen. Dorit, die sinds 2015 getrouwd is met de rijke zakenman Paul Kemsley, is op zichzelf een succesvolle mogul en heeft haar eigen badkledinglijn ontwikkeld en gelanceerd. Maar dat wil niet zeggen dat Dorit niet af en toe de creditcard van haar man mag gebruiken als ze echt zichzelf wil uitgeven. Samen zou het paar een indrukwekkende $ 50 miljoen waard zijn, volgens Celebrity Net Worth, waarbij PK een enorm deel van dat bedrag binnenhaalde dankzij zijn onroerendgoedbedrijf en zijn nauwe banden als een beroemdheidsmanager buiten RHOBH. Enkele van Paul's klanten zijn voetballer Pele en de Britse zanger Boy George, dus vertrouw en geloof dat dit paar allesbehalve een tekort aan geld heeft. Aan de andere kant pronkt Erika, zolang ze in de show is, met haar weelderige levensstijl, terwijl ze opschepte dat haar glamourteam haar maar liefst $ 40.000 per maand kostte - betaald door haar vervreemde echtgenoot Tom Girardi. Het paar is sindsdien hun eigen weg gegaan nadat werd beweerd dat de in ongenade gevallen advocaat schikkingsfondsen had verduisterd voor de families van de slachtoffers die omkwamen bij de crash van het Lion Air-vliegtuig in 2018. Maar wist Erika altijd al van de frauderegeling?

Wie heeft een groter vermogen: Erika of Dorit?

Hoewel het antwoord waarschijnlijk Erika zou zijn geweest voorafgaand aan haar drama met Tom en zijn juridische problemen, is Dorit blijkbaar degene met een veel hoger vermogen. Van haar eigen geld wordt aangenomen dat de blonde schoonheid ongeveer $ 7 miljoen waard is; een groot deel van dat bedrag wordt gegenereerd door haar terugkerende rol als castlid in de Bravo-franchise.

Het is bekend dat de Real Housewives-shows hun sterren overal van $ 500k- $ 800k per aflevering betalen voor hun ervaren sterren, en aangezien Dorit al een aantal jaren in de Beverly Hills-franchise zit - sinds 2016 om precies te zijn - ze zal zeker ergens tussen de $ 150.000 en $ 200.000 per aflevering verdienen. Hoewel Dorit en haar man een comfortabel leven lijken te leiden, werd in augustus 2018 gemeld dat Paul 3,6 miljoen dollar aan gokschulden had opgebouwd in het Bellagio hotel in Las Vegas, wat ook niet de eerste keer was dat ze geconfronteerd werden met financiële problemen. In 2012 vroegen Dorit en haar man faillissement aan, slechts drie jaar voordat ze in het huwelijksbootje stapten. De moeder van twee is de oprichter van Dorit International, een "hoogwaardige, comfortabele en modieuze" badmodelijn voor dames van alle maten.

Paul en Dorit wonen in een herenhuis van $ 7,9 miljoen in Los Angeles, dat ze in de zomer van 2020 probeerden te verkopen, maar bronnen zeggen dat ze besloten het van de markt te halen sinds de Covid-19-pandemie de verkoop had gedaan dat veel moeilijker."Ze willen nog steeds verkopen, maar hebben niet het juiste pand gevonden om in te trekken, de zaken hangen een beetje in de lucht en ze hebben tijd nodig om te beslissen wat ze gaan doen", vertelde een bron aan The Sun.

"Ze willen niet zomaar ergens naar binnen rennen en dat is momenteel moeilijk tijdens de pandemie, maar ze zijn klaar voor een nieuwe start en om hun eeuwige thuis te vinden." Ondertussen beweerde Tom Girardi in 2018 dat hij maar liefst $ 264 miljoen waard was, waaronder twee enorme vliegtuigen, $ 10 miljoen aan sieraden, meer dan $ 3 miljoen aan antiek, meubels en kunst, en meerdere huizen in Los Angeles, waaronder een landgoed van $ 15,5 miljoen in Pasadena. "Conservatief gezien zullen onze vergoedingen voor 2016 meer dan $ 110, 000, 000 bedragen", zei hij in een beëdigde verklaring die in 2018 werd ingediend bij American Law Firm Funding. Hij noemde ook investeringen in onroerend goed in Temecula, aandelen in meerdere Casino's in Nevada en natuurlijk de muziekcarrière van zijn vervreemde vrouw.

“Ik geloof dat de verkoop en optredens van Erika Jayne-platen een grote som geld waard zullen zijn, maar ik geloof dat het een beetje te speculatief is om er [een] substantiële factor van te maken,” voegde hij eraan toe.

ttps://www.instagram.com/p/CRUWMzeBrd4/

Welnu, nu wordt zijn nettowaarde geschat op $ 100.000, terwijl Erika, die sindsdien in de verduisteringszaak is gesleept met beweringen dat ze volledig op de hoogte was van de illegale plannen van haar man, wordt verondersteld een nettowaarde te hebben van slechts $ 500.000. De bankrekeningen van het paar zijn bevroren omdat de rechtbank bepa alt waar Tom zijn activa verbergt om te voorkomen dat hij het schikkingsgeld moet betalen dat hij naar verluidt heeft gestolen van de slachtoffers van de Lion Air-vliegtuigcrash in 2018. Real Housewives of Beverly Hills is momenteel bezig aan zijn 11e seizoen als het drama tussen Erika en haar man zich afspeelt, terwijl castleden proberen de hele beproeving te begrijpen.

Aanbevolen: