Trey Parker versus Matt Stone: welke 'South Park'-maker heeft een hogere nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Trey Parker versus Matt Stone: welke 'South Park'-maker heeft een hogere nettowaarde?
Trey Parker versus Matt Stone: welke 'South Park'-maker heeft een hogere nettowaarde?
Anonim

Animatieprogramma's gericht op een volwassen publiek lijken tegenwoordig heel gewoon, maar dit was niet altijd het geval. Er was een moment dat deze shows zeldzaam waren, wat betekende dat het een behoorlijk groot probleem was om een goede te krijgen, zoals The Simpsons of Family Guy.

Sinds de jaren negentig is South Park een vaste waarde op het kleine scherm, en dit is grotendeels te danken aan de uitstekende makers, Trey Parker en Matt Stone. Het duo heeft samen ongelooflijke dingen gedaan en dit heeft ertoe geleid dat ze miljoenen hebben verdiend.

Er kan er echter maar één aanspraak maken op een hoger vermogen. Laten we eens kijken wie het is!

'South Park' is een klassieker

Als je kijkt naar de geschiedenis van geanimeerde shows op het kleine scherm, is het ongelooflijk moeilijk om er een te vinden die net zo populair, indrukwekkend en succesvol is als South Park. De show, die in de jaren negentig debuteerde, was een steunpilaar op tv en blijft met elk nieuw seizoen presteren.

De serie is gemaakt door Trey Parker en Matt Stone, die nooit bang waren om de grenzen te verleggen. Het heeft altijd een voorsprong gehad en het heeft een groot deel van de controverse veroorzaakt. Dit heeft er echter voor gezorgd dat de show door de jaren heen veel pers heeft gegenereerd. Dankzij het koppelen van die pers aan kwalitatief hoogstaand schrijven, is de fanbase van de show blijven afstemmen en ondersteunen.

Met meer dan 20 jaar succes op zak zijn Parker en Stone een duo dat tv op een diepgaande manier heeft weten te veroveren. Dat alleen al is verbazingwekkend, maar het geld dat ze daarmee hebben verdiend is nog indrukwekkender.

Trey Parker is $600 miljoen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Trey Parker momenteel $ 600 miljoen waard, wat een duizelingwekkende hoeveelheid rijkdom is die iedereen in de branche kan vergaren.

"Parker spreekt verschillende personages uit in "South Park", waaronder Stan Marsh en Eric Cartman, en hij uitte verschillende personages in "Team America: World Police" en B althazar Bratt in "Despicable Me 3" uit 2017. Alfred Packer in "Kannibaal! The Musical, "Joe Young in "Orgazmo" en Joe Cooper in "BASEketball", en hij verscheen in de films "Run Ronnie Run!" (2002) en "Tales from the Crapper" (2004), " meldt Celebrity Net Worth.

Parker en Stone zijn zo'n dynamisch duo, en het feit dat zelfs een van hen 600 miljoen dollar heeft verdiend, is echt opmerkelijk.

Hoe geweldig het ook is dat Trey Parker meer geld heeft dan een mens op de planeet nodig zou kunnen hebben, toch schiet hij ver achter bij wat Matt Stone heeft kunnen verdienen tijdens zijn jaren op tv.

Matt Stone is $700 miljoen waard

Volgens de mensen van Celebrity Net Worth is Matt Stone momenteel $ 700 miljoen waard, wat hem $ 100 miljoen voorsprong geeft op zijn mede-creator van South Park. Een verrassing, dat zeker, maar het laat zien dat Matt zijn best doet.

Als onderdeel van hun samenvatting merkte Celebrity Net Worth op dat, "Stone tal van personages vertolkt in "South Park", waaronder Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Butters Stotch, en hij sprak verschillende personages uit in "Team America: World Police." Hij speelde ook James Humphrey in "Cannibal! The Musical, "Dave the Lighting Guy in "Orgazmo", en Doug Remer in "BASEketball", en hij verscheen in de films "Run Ronnie Run!" (2002) en "Electric Apricot: Quest for Festeroo" (2007)."

De site zou ook kennis nemen van enkele belangrijke projecten die Stone door de jaren heen heeft helpen produceren, wat ongetwijfeld zijn vermogen heeft geholpen.

Stones fortuin hangt grotendeels samen met wat hij op tv heeft gedaan, maar dit weerhoudt hem er niet van om stappen te zetten buiten de wereld van entertainment. In wat voor sommigen misschien als een verrassing komt, is Stone iemand gebleken die het een en ander weet over geld verdienen in onroerend goed.

Per Money Inc.: "In de loop der jaren heeft hij een muntstuk gemaakt in onroerend goed, niet meer dan toen hij in 2019 een coole miljoen winst maakte op zijn eigendom in New York. Zoals Dirt.com meldt, de De maker van South Park bezit ook tal van andere eigendommen, waaronder een in Venice Beach dat momenteel te koop staat voor een forse $ 4,5 miljoen - een miljoen meer dan hij ervoor betaalde in 2005."

Dat is echt indrukwekkend, en het heeft hem zeker geholpen zijn vermogen te verhogen tot een gigantische $ 700 miljoen.

De jongens die South Park hebben gemaakt, hebben ondenkbare hoeveelheden geld verdiend, maar als ze alles opstapelen, komt Matt Stone als beste uit de bus.

Aanbevolen: